Η παραλία spoiler: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες που «εισβάλουν» στη δεύτερη σεζόν

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: YouTube / ERT
Screenshot: YouTube / ERT

Πλησιάζει η ημέρα που ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία» και οι εξελίξεις προβλέπονται... καταιγιστικές, όπως φαίνεται μέσα από το νέο trailer που κυκλοφόρησε.

Συγκεκριμένα, η νέα σεζόν της Παραλίας πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00, με διπλό επεισόδιο. Η σειρά θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00, και αμέσως μετά το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του καναλιού, το ERTFLIX.

Η συνέχεια της Παραλίας προβλέπεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστική, με γνώριμα πρόσωπα να μπλέκουν σε νέες περιπέτειες, αλλά και νέους χαρακτήρες να φέρνουν φρέσκο αέρα στην πλοκή.

Δείτε επίσης: 3 παλιές και 6 καινούριες - Οι 9 σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στα κανάλια

Η Παραλία Β' Σεζόν - Τι ξέρουμε μέχρι τώρα (Spoilers)

Η δεύτερη σεζόν της σειράς μάς μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά-σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας. Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορες τοποθεσίες του νησιού, στο σπίτι των Αρχοντάκηδων αλλά και στο νέο ξενοδοχείο που δεσπόζει στην υπέροχη παραλία των Ματάλων.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στον νέο κύκλο, φτάνει στο χωριό μια νέα οικογένεια, η οικογένεια Τουφεξή που τα μέλη της αναμένεται να διαταράξουν τις ισορροπίες της μικρής και γραφικής κοινωνίας. Παράλληλα, μια σκοτεινή ιστορία που όλοι γνώριζαν, αλλά είχαν επιλέξει να ξεχάσουν, από την περίοδο της γερμανικής κατοχής, έρχεται στην επιφάνεια και στοιχειώνει την οικογένεια Αρχοντάκη, η οποία ακόμα μετράει πληγές. Ένα είναι σίγουρο: Αυτοί που έχουν επιβιώσει, αργά ή γρήγορα θα ζητήσουν εκδίκηση.

Η γνωριμία του Παύλου με την Ιφιγένεια, που θα υποδυθεί η Αφροδίτη Λιάντου, θα τον φέρει σε αντιπαράθεση με τον Διονύση, ωστόσο ο μικρός Αρχοντάκης θα προσπαθήσει να πάρει την εξουσία στα χέρια του. Την ίδια ώρα, η Ιφιγένεια προσπαθεί με διάφορους τρόπους να διατηρήσει αυτή την εξουσία. Σ

Δείτε το trailer:

Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες που έρχονται στην Παραλία

Οι νέοι χαρακτήρες που έρχονται στη σειρά «Η παραλία» είναι οι εξής: Αφροδίτη Λιάντου (Ιφιγένεια Τουφεξή), Αλεξία Καλτσίκη (Φανή Τουφεξή), Κώστας Κάππας (Χρήστος Τουφεξής), Χρήστος Κραγιόπουλος (Απόστολος Τουφεξής), Ντένια Στασινοπούλου (Σοφί), Σύρμω Κεκέ (Μπέρτα), Ειρήνη Γιώτη (Άρια), Ανδριάνα Σαράντη (Γιούντιθ), Ευθαλία Παπακώστα (Έιμι), Άλκης Μπακογιάννης (Ιάκωβος Γεροντάκης).

η παραλια
NDP PHOTO

η παραλια ηθοποιοι
NDP PHOTO

η παραλια spoiler
NDP PHOTO