Ο Γιατρός: Πεθαίνει από κορωνοϊό - Θρήνος για τον Ανδρέα

Η σκηνή στο νεκροταφείο (βίντεο)

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Πεθαίνει από κορωνοϊό - Θρήνος για τον Ανδρέα

Πρεμιέρα στον ALPHA αναμένεται να κάνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς "Ο Γιατρός". Οι εξελίξεις είναι ακόμα πιο δραματικές και οι καταστάσεις που θα δοκιμάσουν τους πρωταγωνιστές με απρόβλεπτες ανατροπές ακόμα πιο καθηλωτικές. Στα πρώτα ωστόσο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε και έναν θάνατο.

Ένας πρωταγωνιστής θα νοσήσει από κορωνοϊό και παρά τις προσπάθειας των συνεργατών και φίλων του δυστυχώς δεν θα τα καταφέρει και θα αφήσει την τελευταία του πνοή.

Αυτός ο ηθοποιός πεθαίνει στο Γιατρό του ALPHA

Ο λόγος για τον Μιχάλη, τον οποίο υποδύεται ο Θάνος Λέκκας, όπως διαβάζουμε στο Μy Tv. Πρόκειται για έναν ήρωα που δεν θα καταφέρει και ήδη η είδηση προκαλεί θλίψη στους τηλεθεατές (δείτε το trailer).

Ο Γιατρός Θάνος Λέκκας

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που ενσαρκώνει τον κεντρικό ήρωα, Ανδρέα Βρεττό, μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο από τα γυρίσματα στο κοιμητήριο, αφήνοντας υπονοούμενα για τις δραματικές εξελίξεις που έρχονται. Στο βίντεο φαίνονται οι ηθοποιοί να είναι λυπημένοι μπροστά στις κάμερες, αλλά όπως τόνισε είναι χαρούμενοι πίσω από αυτές, για το αποτέλεσμα που δημιουργούν.

«Γύρισμα στο κοιμητήριο. Μπροστά στις κάμερες λυπημένοι για το πρόσωπο που χάσαμε. Μετά τις κάμερες χαρούμενοι για αυτό που φτιάχνουμε», τόνισε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Γιατρός» σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media. Οι θεατές αναμένεται να ζήσουν έντονες στιγμές, καθώς το σενάριο φέρνει στο προσκήνιο νέες προκλήσεις και απώλειες, κάνοντας τον δεύτερο κύκλο ακόμα πιο συναρπαστικό.