Survivor αποκλειστικό: Φεύγουν αύριο οι 21 παίκτες - Αυτά είναι τα δυο πρώτα έπαθλα του παιχνιδιού

Το παιχνίδι ξεκινά με... άγριες διαθέσεις!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor αποκλειστικό: Φεύγουν αύριο οι 21 παίκτες -  Αυτά είναι τα δυο πρώτα έπαθλα του παιχνιδιού

To Survivor επιστρέφει και φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες - μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ φυσικά - πιο νωρίς από ποτέ αφού ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβρη κι όχι προς Δεκέμβρη - Ιανουάριο όπως συνήθιζε.

Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ διαφορετική για το ριάλιτι αφού και η διάρκειά του θα είναι μικρότερη από 6 μήνες - επίσης, θα ξεκινάει 21:00 και θα τελειώνει 23:00 - και η παραγωγή αποφάσισε επιτέλους να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, βάζοντας μέσα παίκτες που ναι μεν έχουν καλή σχέση με τα social media αλλά εννοείται διαθέτουν και καλή φυσική κατάσταση για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στους στίβους μάχης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, οι 21 παίκτες που θα απασχολήσουν φέτος στο παιχνίδι όχι απλά έχουν βρεθεί αλλά έχουν κλείσει την βαλίτσα τους αφού αύριο, Πέμπτη 5/9, θα απογειωθούν από την Ελλάδα με προορισμό τους τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι 21 παίκτες - Δείτε τα πρόσωπά τους για πρώτη φορά!

Τα πρώτα έπαθλα των Survivors

Survivor αποκλειστικό: Φεύγουν αύριο οι 22 παίκτες -  Αυτά είναι τα δυο πρώτα έπαθλα του παιχνιδιού

Σύμφωνα, επίσης, με αποκλειστικές πληροφορίες κι εφόσον φέτος έχει αποφασίσει η παραγωγή να δούμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι επιβίωσης, οι πρώτοι αγώνες θα έχουν έπαθλο ρύζι και φωτιά!

Τέλος, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι φέτος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να σου πω αν θα υπάρξουν Διάσημοι και Μαχητές. Θα υπάρξουν πολλές διαφοροποιήσεις. Παλιούς παίκτες δεν θα δούμε όσο και αν τους αγαπώ και έχω συνδεθεί μαζί τους. Θα υπάρξουν χαρακτήρες με τους οποίους θα μπορεί πολύ εύκολα να συνδεθεί. Όντως θα είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, δεν θα υπάρχει όριο ηλικίας και μπορεί να ζήσουμε σκηνικά Δαβίδ με Γολιάθ».