Grand Hotel: Πρεμιέρα στις 23/9 στον ΑΝΤ1 - Μια εξαφάνιση, ένας παράνομος έρωτας και πολλές δολοφονίες

Τα ένοχα μυστικά και η εκδίκηση

Grand Hotel: Πρεμιέρα στις 23/9 στον ΑΝΤ1 - Μια εξαφάνιση, ένας παράνομος έρωτας και πολλές δολοφονίες

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα της νέας σειράς εποχής του ANT1 «Grand Hotel» και έχει όλα εκείνα τα στοιχεία της μυθοπλασίας που θα κερδίσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Εξαφανίσεις, δολοφονίες και παράνομοι έρωτες. Καλωσήρθατε, λοιπόν, στο «Grand Hotel»!

Η ιστορία μάς μεταφέρει στην Κηφισιά το 1925, τρία χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ολα ξεκινούν όταν μια προσφυγοπούλα καμαριέρα εξαφανίζεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής. Ο αδελφός της (θα τον υποδυθεί ο Γιάννης Κουκουράκης) μαθαίνει πως απολύθηκε επειδή έκλεψε, αλλά εκείνος δεν πιστεύει λέξη απ' όλα αυτά και έτσι αποφασίζει να εισβάλει στο «Grand Hotel», παριστάνοντας τον σερβιτόρο.

Θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και κάπως έτσι ξεκινάει μια έρευνα για την εξαφάνιση της αδελφής τους, που θα αποδειχθεί απειλητική ακόμη και για την ίδια του τη ζωή. Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι συνέβη, θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της παντρεμένης κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου.

Grand Hotel: Πρεμιέρα στις 23/9 στον ΑΝΤ1

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, η νεαρή κοπέλα (την οποία θα υποδυθεί η Καλλιόπη Χάσκα) τον ερωτεύεται κι εκείνη και κάπως έτσι αρχίζει ένας μεγάλος και παράνομος έρωτας με πολύ πόλεμο και πολλά σκαμπανεβάσματα, καθώς όλα είναι εναντίον του! Μάλιστα, όταν εκείνη ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητά του, θα δεχτεί να τον βοηθήσει εκμεταλλευόμενη την άνεσή της να κυκλοφορεί σε όλα τα δωμάτια και τους διαδρόμους του ξενοδοχείου. Ομως, πολλές αλήθειες και ένοχα μυστικά κρύβονται κάτω από τα ακριβά χαλιά στα λαμπερά σαλόνια του ξενοδοχείου, ενώ όλα τα θύματα και οι θύτες μπλέκονται σε έναν κυκεώνα ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος...

Τα γυρίσματα του Grand Hotel συνεχίζονται

Δείτε επίσης: ANT1 - «Grand Hotel»: Οι μεταμορφώσεις των πρωταγωνιστών μπροστά στην κάμερα!

Λίγο πριν τα λαμπερά εγκαίνια του πολυτελούς ξενοδοχείου, μπαίνουμε στα παρασκήνια και μεταφερόμαστε στους μυστηριώδεις διαδρόμους και πίσω από τις κλειστές πόρτες των δωματίων, κι εκεί γινόμαστε μάρτυρες μεγάλων παθών και αποτρόπαιων εγκλημάτων. Σε κοντινή απόσταση, βρισκόμαστε στα φτωχικά σπίτια μιας προσφυγικής συνοικίας, εκεί όπου φωλιάζουν τραυματισμένα όνειρα, αλλά και η υπερηφάνεια μιας άλλης, ξεριζωμένης ζωής.