Γη της ελιάς: Πρεμιέρα στις 22/9 - Το μεγάλο μυστικό του Ισίδωρου για τα παιδιά του

«Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Γη της ελιάς: Πρεμιέρα στις 22/9 - Το μεγάλο μυστικό του Ισίδωρου για τα παιδιά του

Η κορυφαία σειρά του Mega, Γη της ελιάς, σε λίγες ημέρες επιστρέφει με νέα επεισόδια και το περιοδικό TiVi Σίριαλ, μας αποκαλύπτει τι θα δούμε στην πρεμιέρα! Σε πολύ δυσάρεστη θέση θα έρθει ο Ισίδωρος καθώς θα βρεθεί ανάμεσα στον Μάνο και την Αντιγόνη, ενώ θα μάθουμε όλο το παρασκήνιο της επιστροφής της κόρης του, καθώς και τους πραγματικούς λόγους που τον ανάγκαζαν να πηγαινοέρχεται στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού, η Αντιγόνη επιστρέφει με προθέσεις να πάρει πίσω την κόρη της, τη μικρή Αγγελική. Ο ερχομός της ταράζει τον Ισίδωρο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση και προσπαθεί με όλους τους τρόπους να την αποτρέψει στο να κάνει σπασμωδικές κινήσεις: «Αντιγόνη αυτά δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Σε παρακαλώ σύνελθε και προσπάθησε να μη δημιουργήσεις κανένα θέμα, στον Μάνο και τη Μαρίνα και κυρίως στη μικρή», της λέει.

Ο Ισίδωρος στην κυριολεξία είναι κομμένος στα δύο και φυσικά το μεγάλο μυστικό του ερχομού της Αντιγόνης το κρατάει πολύ καλά κρυμμένο από τον Μάνο και τη Μαρίνα. Ωστόσο, η Αντιγόνη έχει γυρίσει μόνο και μόνο για να πει την αλήθεια στην Αγγελική. Θέλει να την πιάσει και να της πει: «Εγώ είμαι η μάνα σου», αλλά ο Ισίδωρος για μια ακόμα φορά τη σταματάει.

Γη της ελιάς: Η αλήθεια πίσω από τα ταξίδια στο Λονδίνο

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Η Αριάδνη μένει ανάπηρη - Ο άγριος ξυλοδαρμός με λοστό που την καθηλώνει σε καροτσάκι

Γη της ελιάς: Πρεμιέρα στις 22/9 - Το μεγάλο μυστικό του Ισίδωρου για τα παιδιά του

Σε όλο τον 3ο κύκλο βλέπαμε τον Ισίδωρο να πηγαίνει στο Λονδίνο και να βρίσκει διάφορες δικαιολογίες. Ούτε γενέθλια είχε η Αντιγόνη, ούτε και κάποια σχέση με τον γιατρό που την απογοήτευσε. Το μόνο της πρόβλημα ήταν η κόρη της. Μάλιστα όπως είχαμε δει ο Μάνος άρχισε να υποψιάζεται ότι ο πατέρας του κάτι του κρύβει, μάλιστα πίστευε ότι μπορεί να υπάρχει ακόμα και πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο Ισίδωρος πήγαινε στο Λονδίνο για να ηρεμήσει την Αντιγόνη και προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να την πείσει να μη γυρίσει στη Μάνη.

Η Αντιγόνη αμέσως μετά την υιοθεσία της Αγγελικής έφυγε γιατί δεν άντεχε να βλέπει το παιδί της να αποκαλεί τη Μαρίνα μαμά και εκείνη να την αγκαλιάζει σαν θεία της. Η κοπέλα πέρασε στην κατάθλιψη και πάθαινε συνέχεια κρίσεις υστερίας: «Εκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», έλεγε στον Ισίδωρο που έτρεχε κοντά της.

Ο Ισίδωρος στην κυριολεξία βρισκόταν ανάμεσα στα δύο του παιδιά και με κάθε τρόπο προσπαθούσε να ηρεμήσει από τη μια την Αντιγόνη και από την άλλη να κρατήσει μακριά από αυτό το θέμα τον Μάνο. Εξάλλου, η ψυχολόγος, την οποία είχαν επισκεφθεί, τους είχε τονίσει ότι η Αγγελική πρέπει να φτάσει τουλάχιστον δέκα ετών για να μπορέσουν να της μιλήσουν και να της αποκαλύψουν την αλήθεια, γιατί δεν θα ήταν σωστό σε τόσο μικρό διάστημα να φάει το παιδί και δεύτερο ψυχολογικό χαστούκι, μετά τον θάνατο της πρώτης της θετής μητέρας.

Όπως θα δούμε η Αντιγόνη με το ζόρι κρατιέται και ο Ισίδωρος βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς πρέπει να κρύβει την αλήθεια από τον Μάνο και τη Μαρίνα για να μη γίνουν τα πράγματα χειρότερα.