Ο Γιατρός: Ένας θάνατος έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα – Το spoiler του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Alpha θα καθηλώσει τους θεατές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Ένας θάνατος έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα – Το spoiler του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «Ο Γιατρός» του Alpha υπόσχεται να κρατήσει τους θεατές σε μεγάλη αγωνία με τις σαρωτικές εξελίξεις που πρόκειται να δούμε επί της οθόνης. Η σειρά επιστρέφει με νέους χαρακτήρες και ακόμα πιο δραματικές στιγμές, που θα δοκιμάσουν τους πρωταγωνιστές με απρόβλεπτες ανατροπές.

Το καστ του «Γιατρού» βρέθηκε σε νεκροταφείο για να γυρίσει σκηνές που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις. Το ερώτημα που αιωρείται είναι ποιον χαρακτήρα θα κληθούν να αποχαιρετήσουν για πάντα οι ήρωες της σειράς, καθώς η αγωνία κορυφώνεται με τον θάνατο να τους χτυπά την πόρτα.

Δείτε επίσης: ALPHA: Ο Γιατρός - Κυκλοφόρησε το αποκαλυπτικό trailer της 2ης σεζόν!

Το spoiler του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη για τον «Γιατρό»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που ενσαρκώνει τον κεντρικό ήρωα, Ανδρέα Βρεττό, μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο από τα γυρίσματα στο κοιμητήριο, αφήνοντας υπονοούμενα για τις δραματικές εξελίξεις που έρχονται. Στο βίντεο φαίνονται οι ηθοποιοί να είναι λυπημένοι μπροστά στις κάμερες, αλλά όπως τόνισε είναι χαρούμενοι πίσω από αυτές, για το αποτέλεσμα που δημιουργούν.

«Γύρισμα στο κοιμητήριο. Μπροστά στις κάμερες λυπημένοι για το πρόσωπο που χάσαμε. Μετά τις κάμερες χαρούμενοι για αυτό που φτιάχνουμε», τόνισε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Γιατρός» σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media. Οι θεατές αναμένεται να ζήσουν έντονες στιγμές, καθώς το σενάριο φέρνει στο προσκήνιο νέες προκλήσεις και απώλειες, κάνοντας τον δεύτερο κύκλο ακόμα πιο συναρπαστικό.