Bahar-Καινούργια αρχή 30/8: Η Μπαχάρ μαθαίνει πως...

Θα της αλλάξει όλη η ζωή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar-Καινούργια αρχή 30/8: Η Μπαχάρ μαθαίνει πως...

Νέο καταιγιστικό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε 30/8 στις 21.00! Η Μπαχάρ συνειδητοποιεί ότι όλη η ζωή της ήταν ένα ψέμα. Ο Τιμούρ, όχι μόνο είχε παράνομη σχέση και παιδί, αλλά μαζί με τη μητέρα του είχαν στήσει μία τεράστια απάτη εις βάρος της. Πώς μπορεί να τα αντιμετωπίσει όλα αυτά;

Τι θα δούμε σήμερα στη Bahar-Καινούργια αρχή

Η μητέρα του Τιμούρ, η κα Νεβρά, προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Μπαχάρ για το διαζύγιο. Φυσικά δεν ενδιαφέρεται για την ευτυχία της νύφης της και την οικογένεια – το μόνο που τη νοιάζει είναι να διασφαλίσει την περιουσία. Πόσο μάλλον τώρα, που για να πάρει ένα τραπεζικό δάνειο έβαλε υποθήκη το σπίτι που ανήκει στην Μπαχάρ. Η Μπαχάρ, από την άλλη, στο ραντεβού με τη δικηγόρο της, ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό: χωρίς να το ξέρει, είναι η κληρονόμος ολόκληρης της περιουσίας του πεθερού της, ακόμα και του σπιτιού όπου έμενε τόσα χρόνια η οικογένεια.

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: Το τέλος της σειράς στις 4/9 - Οι 4 σκηνές που θα συνταράξουν το τηλεοπτικό κοινό

Η Νεβρά αντιλαμβάνεται πως ο σύντροφός της είναι παντρεμένος και εξαπατάει μεγάλες γυναίκες για να τους κλέβει λεφτά. Μάλιστα η μητέρα τού Τιμούρ μπήκε εγγυήτρια για να πάρει δάνειο ώστε να του αγοράσει μεγάλη έκταση γης, με αποτέλεσμα η οικογένεια να κινδυνεύει να χάσει τα πάντα εξαιτίας του υπέρογκου ποσού που καλείται να πληρώσει. Μόνο που με αυτό αποκαλύπτεται πως ο πατέρας του Τιμούρ είχε αφήσει όλη του την περιουσία στην Μπαχάρ, όπως και το σπίτι της οικογένειας, αλλά ο Τιμούρ με τη Νεβρά φρόντισαν να μην της το πουν ποτέ. Η δικηγόρος της την ενημερώνει και της λέει:

«Ο λόγος που μπαίνουν εμπόδιο στο διαζύγιο είναι για να μην τους τα πάρεις όλα». Την ίδια ώρα στο αστυνομικό τμήμα ο Τιμούρ με τη Νεβρά κάνουν καταγγελία για τον αδίστακτο άντρα, αλλά λόγω του ότι μπήκε υποθήκη το σπίτι της Μπαχάρ, χρειάζεται και η δική της υπογραφή. Εκείνη πηγαίνει εκεί και αποφασίζει να κάνει αγωγή εναντίον τους, με παρότρυνση μάλιστα και του ίδιου του Τιμούρ που αισθάνεται τύψεις για όσα της έχει κάνει. Το δικαστήριο αποδίδει προσωρινά την οικία Γιαβούζογλου στην Μπαχάρ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της υποθήκης.

Ετσι, ο Τιμούρ και η Νεβρά αναγκάζονται να πάνε σε ξενοδοχείο, ενώ η μαμά της Μπαχάρ μαζί με τα παιδιά έρχονται να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι. Δυστυχώς όμως δεν είναι όλα ρόδινα για την Μπαχάρ: Μετά από εξετάσεις, μαθαίνει ότι το σώμα της απορρίπτει το μόσχευμα και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή και χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση. Ο Εβρέν πηγαίνει το βράδυ στο σπίτι της και εκείνη καταρρέει: «Δεν θέλω να πεις τίποτα στον Τιμούρ, δεν θέλω να πέσω ξανά στην ανάγκη του», του λέει και εκείνος την αγκαλιάζει. Ομως κάποιος τους φωτογραφίζει.