Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: «Ο ήρωάς μου φτάνει στην... αυτοκτονία» - Αποκλειστική αποκάλυψη!

Η νέα σειρά του ALPHA κρύβει πολλές εκπλήξεις

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: «Ο ήρωάς μου φτάνει στην... αυτοκτονία» - Αποκλειστική αποκάλυψη!

Ο πρώην αστυνομικός του «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ1, έχει ήδη μεταμορφωθεί σε απαγωγέα και αψηφώντας την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» που θα αιωρείται πάνω από τα κεφάλια των ηρώων, θα απάγει μια τραγουδίστρια. Ο ηθοποιός σύστησε τον ήρωά του στη νέα κωμωδία του ALPHA και αποκαλύπτει τα σχέδιά του στο περιοδικό Tv24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Οι αποκαλύψεις του Στέργιου Αντούλα για την σειρά, Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα Στέργιος Αντούλας
Instagram/@stergiosantoulas

Η πρόταση για τη συγκεκριμένη σειρά, γνωρίζω πως σου ήρθε μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα.

«Σωστά γνωρίζεις. Μου ήρθε την Πρωτοχρονιά του 2024. Ηξερα πως ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου θα κάνουν μια νέα δουλειά στην τηλεόραση και πως έχει ήδη ολοκληρωθεί το καστ, αλλά τίποτα παραπάνω. Τη συγκεκριμένη μέρα λοιπόν με πήρε ο Μιχάλης και μου πρότεινε τον ρόλο. Δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά. Τους έχω τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη που αμέσως του είπα “Μιχάλη, κλείνουμε, δεν με νοιάζει να μάθω λεπτομέρειες”. Ετσι ακριβώς έγινε. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τους επόμενους μήνες και το αποτέλεσμα δικαίωσε για μια ακόμη φορά την αρχική αίσθηση που είχα».

Τι αίσθηση είχες δηλαδή στην πρώτη σας κουβέντα;

«Πως το κοινό θα παρακολουθήσει μια ατόφια κωμωδία. Από εκείνες που δεν γίνονται πλέον. Ο κόσμος αποζητάει το γέλιο αλλά δεν το βρίσκει γιατί πάσχουμε από σενάρια. Νομίζω λοιπόν πως αυτή τη σεζόν, η “Τζέλα” θα κάνει μεγάλο μπαμ. Το καστ είναι πολυπληθές, το κοινό σχεδόν θα βαρεθεί την εναλλαγή των προσώπων, ενώ συμμετέχουν για κάποια guest και πολλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για υπερπαραγωγή, τίποτα λιγότερο».

Δείτε επίσης: Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: 7 τραγουδιστές σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ALPHA!

Σε δεύτερη φάση και όταν έμαθες για τον ρόλο σου;

«Εμαθα για τον ρόλο μου σε συνδυασμό με τους άλλους ηθοποιούς που με πλαισιώνουν και δεν μπορούσα παρά να ενθουσιαστώ. Υποδύομαι έναν απαγωγέα, θα υπάρχει άλλος ένας δίπλα μου που θα υποδυθεί ο Χρήστος Τριπόδης. Οι δυο τους απάγουν λοιπόν ένα βασικό πρόσωπο του καστ, μια τραγουδίστρια που θεωρεί τον εαυτό της μεγάλη ντίβα και μπλέκουν. Για να καταλάβετε, αν μπορούσαν θα πήγαιναν να παραδοθούν, προκειμένου να γλιτώσουν από εκείνο. Η όλη φάση δηλαδή, καταλήγει εις βάρος των απαγωγέων. Εχει ενδιαφέρον και ξέρω σίγουρα πως θα γελάσει ο κόσμος. Την τραγουδίστρια υποδύεται τη Ματθίλδη Μαγγίρα».

Δεν είναι η πρώτη σου φορά στη θέση ενός απαγωγέα!

«Παρόμοιος ήταν ο ρόλος μου στην “Πολυκατοικία”. Ημασταν τρεις απαγωγείς εκεί που υπερασπιζόμασταν τα δικαιώματα των ζώων. Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική. Απάγουμε μόνο ένα άτομο, το οποίο θα μας οδηγήσει στο να θέλουμε να αυτοκτονήσουμε (γέλια)».

Θα την αφήσετε δηλαδή στο τέλος να φύγει;

«Δεν μπορώ να το αποκαλύψω αυτό».

Τουλάχιστον μπορούμε να πούμε αν ως ήρωας έχει θετικό πρόσημο;

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα:
Instagram/@stergiosantoulas

«Πόσο θετικό πρόσημο να έχει ένα άτομο που το βάζουν να κάνει απαγωγή; Η όποια καλοσύνη που φέρει ένα τέτοιο άτομο μηδενίζεται μετά από μια τέτοια πράξη. Μάλλον καημένο θα μπορούσε να τον προσφωνήσει κάποιος».

Βοηθάει με τον τρόπο του στην υπόθεση;

«Από δική του χαζομάρα θα φτάσει η αστυνομία πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τους απαγωγείς, αλλά στο τέλος αυτοί οι δύο καταφέρνουν να ξεγλιστρήσουν».

Ζηλεύεις κάτι στον ήρωά σου;

«Οχι, δεν θα ήθελα ποτέ να περάσω ό,τι εκείνος. Δεν αντέχω την γκρίνια -άσχετα που κι εγώ γκρινιάζω ορισμένες φορές- και την τρέλα. Και μιλάμε για τρέλα Ματθίλδης Μαγγίρα».

Επί δύο χρόνια υποδύθηκες έναν αστυνόμο στο «Κάνε ότι κοιμάσαι». Τώρα έναν απαγωγέα. Κόντρα ρόλοι όλα αυτά για εμάς που ξέρουμε πόσο γλυκό παιδί είσαι!

«Μάλλον είσαι η πρώτη που μου το λέει αυτό και σε ευχαριστώ. Από την αρχή της καριέρας μου, λόγω φιζίκ, μου έδιναν τέτοιους ρόλους και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, παρόλο που θα ήθελα να δοκιμαστώ και σε κάτι άλλο. Στον χώρο μας, σου εμπιστεύονται έναν κόντρα ρόλο όταν σε δοκιμάσουν αρκετά. Ισως λοιπόν ο ρόλος τού καλού παιδιού, του οικογενειάρχη ενδεχομένως, να έρθει αργότερα στην καριέρα μου. Εχει να κάνει και με το πόσο εύπλαστος είναι κάποιος».

Οσοι συμμετέχουν σε αυτή την παραγωγή, λένε πως το φινάλε είναι ανατρεπτικό!

«Δεν θέλω να δώσω κάποιο στοιχείο παραπάνω αλλά πιστεύω -χωρίς να ξέρω κάτι επίσημα- πως η σειρά θα συνεχιστεί. Είναι καθαρά προσωπική μου εκτίμηση. Το κανάλι δεν γίνεται να μη θέλει συνέχεια αυτής της παραγωγής».

Και μετά την «Τζέλα», τι μας περιμένει από εσένα;

«Εχω κάνει διάφορες συζητήσεις αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο για να πω... Θα είμαστε σε επαφή».