Bahar-Καινούργια αρχή: Το τέλος της σειράς στις 4/9 - Οι 4 σκηνές που θα συνταράξουν το τηλεοπτικό κοινό

Με κλάματα το μεγάλο φινάλε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar-Καινούργια αρχή: Το τέλος της σειράς στις 4/9 - Οι 4 σκηνές που θα συνταράξουν το τηλεοπτικό κοινό

Η τούρκικη σειρά του ΣΚΑΙ, Bahar-Καινούργια αρχή φτάνει στο τέλος της κι έχουμε τις πιο top σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση! Η υγεία της Μπαχάρ επιδεινώνεται ξανά και αυτή τη φορά ο Τιμούρ είναι έτοιμος να τη βοηθήσει προκειμένου να εξιλεωθεί για όλα όσα της έχει κάνει. Μόνο που το χειρουργείο δεν πάει όπως τα υπολόγιζαν και τώρα κινδυνεύουν και οι δύο να πεθάνουν.

Μετά την αγωγή που κάνει η Μπαχάρ σε Τιμούρ και Νεβρά, το δικαστήριο αποδίδει προσωρινά την οικία Γιαβούζογλου στην Μπαχάρ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της υποθήκης. Έτσι, μάνα και γιος αναγκάζονται να πάνε σε ξενοδοχείο, ενώ η μαμά της Μπαχάρ μαζί με τα παιδιά έρχονται να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι. Δυστυχώς όμως δεν είναι όλα ρόδινα για την Μπαχάρ. Μετά από κάποιες εξετάσεις, μαθαίνει ότι το σώμα της απορρίπτει το μόσχευμα και η κατάσταση της υγείας της είναι ξανά σε κρίσιμη κατάσταση. Η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή και χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση. Ο Εβρέν πηγαίνει το βράδυ στο σπίτι της και εκείνη καταρρέει: «Δεν θέλω να πεις τίποτα στον Τιμούρ, δεν θέλω να πέσω ξανά στην ανάγκη του», του λέει και εκείνος την αγκαλιάζει. Ομως κάποιος τους φωτογραφίζει.

Το τέλος της σειράς Bahar-Καινούργια αρχή

Η εκδίκηση του Τιμούρ

Η μέρα του δικαστηρίου για το διαζύγιο φτάνει και ο Τιμούρ αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να κερδίσει. Ετσι καταθέτει τις φωτογραφίες που δείχνουν την Μπαχάρ με τον Εβρέν σε τρυφερές στιγμές, κατηγορώντας ανοιχτά την εν διαστάσει σύζυγό του για απιστία. Ο δικαστής αποφασίζει τη προσωρινή διακοπή της δίκης, ενώ η Μπαχάρ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Τιμούρ την κατηγορεί για κάτι τέτοιο: «Μπορούσα να σε κατηγορήσω για πολλά πράγματα και για όσα έχω δει, αλλά δεν το έκανα. Δεν έχεις τύψεις για ότι έκανες», του φωνάζει και εκείνος της λέει: «Μ' έδιωξες από το σπίτι μου και βλέπω το βράδυ να αγκαλιάζεις αυτόν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Αυτό το σπίτι ήταν του πατέρα μου, είναι δικό μου δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ», φωνάζει και φεύγει.

Bahar-Καινούργια αρχή Τιμούρ

Η Μπαχάρ καταρρέει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Στο πλευρό της τρέχουν όλοι οι αγαπημένοι της άνθρωποι και σοκαρισμένοι μαθαίνουν πως τελικά θα χρειαστεί κι άλλη μεταμόσχευση. Η Μπαχάρ είναι σε απόγνωση, κυρίως για τα παιδιά της, και φροντίζει μέσω της δικηγόρου της να εξασφαλίσει το μέλλον τους. Την ίδια ώρα πάνω σ' έναν καβγά τους ο Εβρέν αποκαλύπτει στον Τιμούρ πως: «Η Μπαχάρ πεθαίνει». Εκείνος συγκλονίζεται και προτίθεται να γίνει δότης. Η Μπαχάρ αρνείται καθώς δεν τον εμπιστεύεται: «Ηδη μια φορά με σκότωσες», του λέει. Ο Τιμούρ προσπαθεί να κάνει τους πάντες να την πείσουν να δεχτεί το μόσχευμα του, αλλά κανείς δεν τον εμπιστεύεται πια.

Ο Εβρέν είναι συμβατός δότης

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Η Αριάδνη μένει ανάπηρη - Ο άγριος ξυλοδαρμός με λοστό που την καθηλώνει σε καροτσάκι

Η Μπαχάρ συναντάει τον διευθυντή της κλινικής και εκείνος της ξεκαθαρίζει πως ακόμα κι αν γίνει καλά, θα είναι δύσκολο να επιστρέψει στη δουλειά της. Την ίδια ώρα, η Νεβρά και ο Τιμούρ προσπαθούν να πάρουν δάνειο για να σώσουν το σπίτι τους, αλλά η τράπεζα δεν το εγκρίνει. Το βράδυ ο Τιμούρ πάει μεθυσμένος στο σπίτι και κάνει καντάδα στην Μπαχάρ. Λίγο αργότερα φτάνει εκεί η Ουμάι σε έξαλλη κατάσταση και αρχίζει να σπάει το αμάξι του πατέρα της. Ολοι βγαίνουν έξω τρομοκρατημένοι.

«Εμένα μου έκοψε τα φτερά και δεν με άφησε να πάω στη ζωγραφική και την άλλη (σ.σ την Ουμάι) την έγραψε σε σχολή στο Λονδίνο να φύγει να σπουδάσει», φωνάζει η κοπέλα και η Μπαχάρ παλεύει να τη συγκρατήσει. «Μας διέλυσες τις ζωές, δεν θέλω να σε ξαναδώ! Ετσι και πεθάνει η μητέρα μου δεν πρόκειται ποτέ να σε συγχωρέσω», φωνάζει στον Τιμούρ. Στο μεταξύ, ο Εβρέν κάνει εξετάσεις και ανακαλύπτει πως είναι κι εκείνος συμβατός δότης και έτσι προσφέρεται να σώσει την Μπαχάρ. Παράλληλα, ο Τιμούρ μαθαίνει πως ο Εβρέν είναι ο Αλί, ο παιδικός του φίλος, του οποίου την έγκυο αδελφή σκότωσε η Νεβρά ρίχνοντάς την από τις σκάλες. Οι δύο άνδρες έρχονται ξανά σε ρήξη, όταν ο Τιμούρ τον κατηγορεί πως γύρισε για να εκδικηθεί, ενώ διαφωνούν και για το ποιος θα γίνει ο δότης της Μπαχάρ.

Η Μπαχάρ, από την άλλη, τους φωνάζει: «Η δική μου η γνώμη μετράει ή αποφασίζετε εσείς για τη ζωή μου; Δεν θέλω κανέναν σας να γίνει δότης, παρατήστε με». Στη συνέχεια εξηγεί στον Εβρέν πως: «Σε εμπιστεύομαι σαν γιατρό μου και γι' αυτό δεν θέλω να γίνεις δότης. Θέλω να παραμείνεις ο γιατρός μου». Η Νεβρά επισκέπτεται τη Ρενγκίν και της ζητάει ένα μεγάλο ποσό δανεικά για να σώσει το σπίτι τους που έβαλε υποθήκη σε αντάλλαγμα να την παντρευτεί ο Τιμούρ, χωρίς βέβαια εκείνος να γνωρίζει κάτι. Στο μεταξύ, η Σερέν μαθαίνει πως είναι έγκυος στο παιδί του Αζίζ.

Η τραγική μέρα στο νοσοκομείο

Bahar-Καινούργια αρχή: Το τέλος της σειράς στις 4/9

Ο Τιμούρ πάει να βρει την Μπαχάρ με τα χαρτιά του διαζυγίου. «Θα σου δώσω το διαζύγιο, τελικά, και ότι άλλο θέλεις, αρκεί να με αφήσεις να γίνω δότης. Μετάνιωσα για όσα σου έκανα, άφησε με να κάνω μια φορά κάτι καλό για εσένα και τα παιδιά μας», εκείνη συγκινείται, δέχεται και αγκαλιάζονται. Η μεγάλη μέρα έχει πια φτάσει και η αγωνία για όλους είναι στα ύψη. Η μία ομάδα χειρούργων αναλαμβάνει τον Τιμούρ με επικεφαλής τον Εβρέν και βοηθό του τον Αζίζ, και η άλλη ομάδα την Μπαχάρ.

Πρέπει όλα να γίνουν στον χρόνο τους. Μόνο που μια αναποδιά αλλάζει όλα τα δεδομένα. Ο Τιμούρ παθαίνει ανακοπή, πριν προλάβει ο Εβρέν να πάρει εμφύτευμα για την Μπαχάρ, ενώ την Μπαχάρ την έχουν ήδη ανοίξει και έχουν αφαιρέσει το άρρωστο κομμάτι της. Πρέπει άμεσα όμως να της κάνουν την μεταμόσχευση καθώς αιμορραγεί ασταμάτητα και κινδυνεύει να πέσει σε κώμα, ενώ ο Εβρέν προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή τον Τιμούρ. Ο Αζίζ μιλάει στον πατέρα του και τον παρακαλάει να μην πεθάνει! Τα μηχανήματα όμως δείχνουν πως σταμάτησαν να λειτουργούν οι ζωτικές του λειτουργίες.

Παρλά και Ουμάι πέφτουν στον γκρεμό

Bahar-Καινούργια αρχή

Κι ενώ η Παρλά και η Ουμάι έπαψαν να μιλάνε και να κάνουν παρέα όταν έμαθαν ότι έχουν τον ίδιο μπαμπά, ωστόσο στο φινάλε της σειράς τα δύο κορίτσια θα έρθουν κοντά ξανά μέσω του Ρουζγκιάρ, που τις έβλεπε τόσο καιρό να υποφέρουν η μια μακριά από την άλλη. «Ξέρεις πως είναι να μαθαίνω πως η καλύτερή μου φίλη είναι τελικά αδελφή μου; Μου έλειψες! Συγγνώμη για όλα», λέει η Παρλά και η Ουμάι που βρίσκεται στο μπροστινό κάθισμα γυρίζει και την αγκαλιάζει. Ο Ρουζγκιάρ σταματάει στην άκρη του δρόμου και αγκαλιάζεται και εκείνος με τα κορίτσια χαρούμενος που επιτέλους η παρέα «έδεσε» ξανά. Τότε είναι που συμβαίνει το μεγάλο κακό, όταν ένα αμάξι πέφτει πάνω τους με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που βρίσκονται τα τρία παιδιά να πέσει στον γκρεμό!