Famagusta: Θα βιώσει την τραγωδία αλλά... - Αυτό είναι το τέλος του Μάικλ στη σειρά

Έρχεται ο τρίτος κύκλος και θα είναι ανατρεπτικός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Famagusta: Θα βιώσει την τραγωδία αλλά... - Αυτό είναι το τέλος του Μάικλ στη σειρά

Το Famagusta επιστρέφει με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς που αναμένεται ανατρεπτικός. Στα νέα επεισόδια που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στο MEGA θα δείξουν περισσότερα γεγονός από την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο, ενώ θα δούμε και το τέλος του κάθε ήρωα. Μέχρι όμως να φτάσουμε στο μεγάλο φινάλε πολλές ανατροπές θα σημειωθούν στις ιστορίες τους.

Αρχικά όπως όλα δείχνουν θα σημειωθεί και ένας θάνατος. Συγκεκριμένα, ένας κεντρικός πρωταγωνιστής θα αφήσει την τελευταία του πνοή και όλοι θα βυθιστούν στο πένθος και τον θρήνο - διαβάστε το αποκλειστικό.

Εμείς ήδη σας έχουμε αποκαλύψει πως θα κυλήσει ο τρίτος κύκλος του Famagusta για τα πέντε ζευγάρια. Κάποια θα βρουν την ευτυχία, κάποια θα περάσουν από σαράντα κύματα με αποκαλύψεις τα ταράζουν τα νερά, ενώ άλλα θα χωρίσουν οριστικά (διαβάστε εδώ).

Τι θα συμβεί όμως με τον Μάικλ στην σειρά Famagusta;

Εκείνος δεν έκρυψε την έλξη που ένιωσε από την πρώτη στιγμή που την είδε, εκείνη όμως, ούσα παντρεμένη, παρόλο που είχε συναισθήματα για τον Μάικλ, τα κρατούσε κρυφά για να μην προδώσει τον άντρα της. Λέγεται όμως πως η κοπέλα σύντομα θα ξεπεράσει τις όποιες ενοχές της αφού θα γίνουν γνωστές οι δουλειές του άντρα της και εκείνη θα αποφασίσει να τον εγκαταλείψει για πάντα. Χωρίς να το σκεφτεί, θα βρεθεί στην αγκαλιά του Μάικλ και μαζί θα φτιάξουν το μέλλον τους μέχρι να φτάσουν όμως στην ευτυχία θα δούμε θανάτους αγαπημένων προσώπων και αποκαλύψεις, γράφει η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το TV24

Famagusta Μάικλ Σιμώνη

Να σημειώσουμε πως σε μόλις οκτώ επεισόδια, η σειρά-αφιέρωμα στην τουρκική εισβολή του 1974, σε σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, ολοκληρώνεται. Σε αυτόν τον κύκλο, το κοινό θα παρακολουθήσει και πάλι δραματοποιημένη τη ζωή του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, τον οποίο ενσαρκώνει μοναδικά ο Γρηγόρης Βαλτινός. Η σειρά δεν θα προβάλλει μόνο την επιστροφή του Εθνάρχη στο νησί αλλά και τα σημαντικότερα γεγονότα στη πολιτική του πορεία, μέχρι τον θάνατο του - διαβάστε εδώ.