Bahar-Καινούργια αρχή 29/8: Μια περιουσία φέρνει τα πάνω κάτω

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar-Καινούργια αρχή 29/8: Μια περιουσία φέρνει τα πάνω κάτω

Χαμός στο αποψινό 29/8 επεισόδιο της τούρκικης σειράς του ΣΚΑΙ, Bahar-Καινούργια αρχή. Ο Τιμούρ και η Ρενγκίν πρέπει να αντιμετωπίσουν τις καταστροφικές συνέπειες της παράνομης σχέσης και της απόκρυψης της αλήθειας όλα αυτά τα χρόνια. Η Μπαχάρ μπορεί επιτέλους να ελευθερωθεί, όμως φοβάται να ευτυχήσει γιατί φοβάται μήπως πληγωθεί ξανά

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά Bahar-Καινούργια αρχή

Η Πάρλα είναι απαρηγόρητη, γιατί η επίθεση της Ουμάι της προκάλεσε κάταγμα στο χέρι και τώρα θα χρειαστεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να μπορέσει να ζωγραφίσει ξανά. Στο νοσοκομείο η Ρενγκίν γίνεται έξαλλη με την Ουμάι, αλλά η Μπαχάρ μπαίνει μπροστά και επιπλήττει τόσο την ίδια όσο και τον Τιμούρ: «Πέτυχες τον σκοπό σου να μάθω για την Παρλά και μίλησα στα παιδιά μου, εσείς όμως τι κάνετε; Παίζετε στις πλάτες των παιδιών μας; Δεν πρόκειται να σας επιτρέψω να κάνετε κακό ούτε στην Ουμάι ούτε στον Αζίζ ούτε και στην Παρλά». Στη συνέχεια ο Τιμούρ βρίσκεται αντιμέτωπος με τα παιδιά του που του λένε:

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: «Μας διέλυσες την ζωή!», «Πεθαίνει!» - Το αποκαρδιωτικό τέλος της σειράς

Bahar-Καινούργια αρχή

«Τα κατέστρεψες όλα. Μείνε μακριά μας». Ωστόσο εκείνος κάνει μια συζήτηση με την Παρλά, η οποία του μιλάει ανοιχτά για όσα αισθάνεται. Παράλληλα, η Νεβρά ξεκαθαρίζει στη Ρενγκίν πως δεν θα δεχτεί για εγγόνι της την Παρλά. Την επόμενη μέρα, μετά τη φωτιά στο νοσοκομείο, η ασφαλιστική εταιρεία συνέλεξε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας: Ο φακός έχει «συλλάβει» μια τρυφερή στιγμή του Τιμούρ με τη Ρενγκίν και τα πλάνα έχουν διαρρεύσει σε όλο το προσωπικό. Εξαιτίας του μεγέθους του σκανδάλου, ο διευθυντής της κλινικής ζητά και από τους δύο να παραιτηθούν. Λίγο πριν ένας δικηγόρος ανακοινώνει στη Ρενγκίν πως μετά τη σύλληψη του αδελφού της για ξέπλυμα, όλη η περιουσία του πατέρα της πάει σ’ εκείνη.