Γη της ελιάς: Η Αριάδνη μένει ανάπηρη - Ο άγριος ξυλοδαρμός με λοστό που την καθηλώνει σε καροτσάκι

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν

Γη της ελιάς: Η Αριάδνη μένει ανάπηρη - Ο άγριος ξυλοδαρμός με λοστό που την καθηλώνει σε καροτσάκι

Ο νέος κύκλος της σειράς «Η Γη της ελιάς» θα είναι ο πιο ανατρεπτικός από όλους και η ζωή πολλών ηρώων θα ανατραπεί σε μια στιγμή. Ανάμεσα σ' αυτούς είναι η Αριάδνη, η οποία θα ζήσει χαρές, ερωτικό πάθος, πόνο αλλά και τον απόλυτο εφιάλτη. Τo ΤV24 και η Μαρία Μεταξητινού, μας έχει αποκλειστικά, σκηνή-σκηνή το πώς η Αριάδνη θα καταλήξει σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο τέταρτος κύκλος για την Αριάδνη αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς. Η κοπέλα επιτέλους ξεκολλάει από τον Χρήστο και αρχίζει αν έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Κουράκο. Η σπίθα που υπάρχει στην αρχή φουντώνει και μετατρέπεται σε ένα μεγάλο ερωτικό πάθος. Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο, αν και ξέρει ότι όταν μαθευτεί η σχέση του θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς ο αστυνόμος υπήρξε πρώην άντρας της μητέρα της.

Η Αριάδνη από την άλλη θέλει με κάποιον να μοιραστεί αυτή την ευτυχία και η πλέον κατάλληλη είναι η αδελφή της η Βασιλική, η οποία της ορκίζεται ότι θα κρατήσει καλά κρυμμένο το μυστικό της. Οπως όμως, θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς και συγκεκριμένα στο 15ο επεισόδιο, η Αριάδνη θα ζήσει μια ακόμα χαρούμενη στιγμή στην ζωή της: Τον γάμο των γονιών της! Μάλιστα η Αριάδνη θα είναι μάρτυρας-κουμπάρα στον πολιτικό γάμο της Ιουλίας και του Στάθη και όπως είναι φυσικό η διάθεση της κοπέλας έχει αλλάξει και το μελαγχολικό βλέμμα της έχει φύγει πια από το πρόσωπό της.

Γη της ελιάς: Το παρελθόν ζητάει εκδίκηση

Εχουμε ήδη δει στις αρχές του περασμένου κύκλου, ότι η Αριάδνη ζούσε στη Θεσσαλονίκη και είχε μια πολύ προβληματική σχέση με έναν εγκληματικό τύπο τον Στράτο, οποίος ενώ δολοφόνησε τη φίλη της, στη συνέχεια ακολούθησε την Αριάδνη στην Μάνη. Ωστόσο ο βίαιος αυτός άντρας ήρθε αντιμέτωπος αρχικά με τον Στάθη και στη συνέχεια, ύστερα από καταγγελίες, φυλακίστηκε για τα εγκλήματά του.

Οπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, ο Στράτος δολοφονείται μέσα στη φυλακή από κάποιους συγκρατούμενους του. Τη δολοφονία του μαθαίνει ο αδελφός του, ο οποίος επίσης είναι «καλό παιδί» και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, αρχικά από αυτούς που έστειλαν τον αδελφό του στην φυλακή. Ετσι καταλήγει στην Αριάδνη και αποφασίζει να πάει στη Μάνη και να την παρακολουθήσει. Οπως θα δούμε, θα παρουσιαστεί σαν έναν τυχαίο άνθρωπο που ψάχνει για δουλειά στην περιοχή. Ακολουθεί ωστόσο κρυφά την κοπέλα, μαθαίνει από αριστερά και δεξιά διάφορες πληροφορίες για εκείνη και μάλιστα πηγαίνει ακόμα και στην ταβέρνα να φάει, όπου τον σερβίρει η ίδια η Αριάδνη, χωρίς να γνωρίζει την περιμένει…

Η επίθεση με λοστό

Οι μέρες περνάνε και ο αδελφός του Στράτου βρίσκει την κατάλληλη στιγμή να δράσει, καθώς μαθαίνει ότι η Αριάδνη θα είναι μόνη της στο σπίτι, αφού ο Στάθης έχει μια δουλειά στην Αθήνα και θα λείπει το βράδυ. Ετσι πηγαίνει σαν «κύριος» και χτυπάει το κουδούνι. Η Αριάδνη του ανοίγει έκπληκτη κι εκείνος της επιτίθεται με μεγάλη μανία. Η κοπέλα πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού, ενώ τα χτυπήματα που δέχεται με λοστό στην σπονδυλική στήλη είναι καταστροφικά. Ο δράστης την αφήνει λιπόθυμη σε τραγική κατάσταση και ένα βήμα πριν το θάνατο. Τη βρίσκουν σ' αυτή την ημιθανή κατάσταση και την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται η σοβαρότητα της κατάστασής της.

Γη της ελιάς: Η Αριάδνη μένει ανάπηρη
Τρέμουν για την ζωή της κόρης τους, η Ιουλία και ο Στάθης

Η Αριάδνη μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υποβάλλεται σε μια σειρά από πολύ σοβαρές επεμβάσεις. Οι μέρες στο νοσοκομείο θα είναι πολλές και κρίσιμες, ενώ γύρω της οι δικοί της άνθρωποι, η μητέρα της και ο πατέρας της, ζουν απίστευτη αγωνία. Την ίδια αγωνία, όμως, ζει και Κουράκος ο οποίος για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του. Ετσι ζητάει από τη Βασιλική, που είναι και η μόνη που γνωρίζει για τον κρυφό δεσμό τους, να τον ενημερώνει με κάθε λεπτομέρεια.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Φωτογραφίες από τον γάμο Ιουλίας και Στάθη - Το σικάτο νυφικό

Τα νέα ωστόσο δεν είναι καθόλου ευχάριστα για την Αριάδνη, καθώς τα χτυπήματα στην σπονδυλική στήλη ήταν βαριά και έχουν προκαλέσει διατομή του νωτιαίου μυελού, με αποτέλεσμα να προκληθεί νευρολογική βλάβη. Η Αριάδνη μένει παράλυτη, δεν μπορεί να κουνήσει ούτε τα χέρια της, ούτε πόδια της και καθηλώνεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Οι μέρες που έρχονται είναι δραματικές και για εκείνη και για την οικογένειά της, ενώ ο Κουράκος καταρρέει όταν βλέπει την αγαπημένη του σ΄ αυτή την κατάσταση. Eνας αγώνας δρόμου αρχίζει για την κοπέλα καθώς όλοι κάνουν τα πάντα για να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Η Νάνσυ παθαίνει εμμονή με τον Κουράκο

 Γη της ελιάς τι θα δούμε  στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν

Η Νάνσυ δείχνει εντυπωσιασμένη με τον Κουράκο. Οπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, οι δύο τους έχουν βγει ένα βράδυ και ενώ έχουν πιει αρκετά, καταλήγουν στο σπίτι του αστυνόμου. Κάτω από την επήρεια της μέθης καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Φυσικά ο Γιώργης της εξηγεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτω άλλο άναμέσα τους και της ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει σχέση και απλά ήταν μια βραδιά που παρασύρθηκαν και πέρασαν ωραία.

Ωστόσο η Νάνσυ έχει «φάει κόλλημα» με τον αστυνόμο και δεν τον αφήνει ήσυχο. Την κατάσταση αυτή όμως αντιλαμβάνεται ο πατέρας της ο οποίος προσπαθεί να τη συνεφέρει. Ετσι της εξηγεί με έντονο τρόπο να συνέλθει γιατί ότι όταν κάποιος λέει ότι δεν θέλει, θα πρέπει να το σεβαστεί και της τονίζει ότι για να υπάρξει σχέση θα πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Ομως, αυτό δεν εμποδίζει τη Νάνσυ από το να συνεχίζει να προσπαθεί να διεκδικεί τον αστυνόμο.