Η παραλία: Πρεμιέρα στις 9/9 - Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Άγρια κόντρα Διονύση και Παύλου για την Ιφιγένεια

Η παραλία: Πρεμιέρα στις 9/9 - Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Η ΕΡΤ1 μας πάει ξανά μια βόλτα στα Μάταλα και τη θρυλική Παραλία τους. Εκεί όπου την περασμένη σεζόν η οικογένεια Αρχοντάκη, μας γέμισε στιγμές συγκίνησης, χαράς και ελπίδας. Τέσσερις νέοι πρωταγωνιστές εισβάλλουν στη σειρά και είναι έτοιμοι να φέρουν τα πάνω κάτω.

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης δραματικής σειράς «Η παραλία», συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Στέφανου Μπλάτσου. Το TiVi Σίριαλ βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην Κρήτη και κατέγραψε κορυφαίες σκηνές μεταξύ πρωταγωνιστών, νέων και παλιών, αλλά και προσωπικές τους στιγμές όταν οι κάμερες ήταν κλειστές.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες του νησιού, στο σπίτι των Αρχοντάκηδων αλλά και στο νέο ξενοδοχείο που δεσπόζει στην υπέροχη παραλία των Ματάλων. Πιο συγκεκριμένα, εκεί συναντήσαμε γνώριμους ηθοποιούς από τον πρώτο κύκλο αλλά και τέσσερις νέους χαρακτήρες που πρόκειται ν’ αλλάξουν άρδην την ιστορία και να φέρουν μεγάλες ανατροπές. Η Αφροδίτη Λιάντου, ο Κώστας Κάππας, η Αλεξία Καλτσίκη και η Ευθαλία Παπακώστα ενσωματώνονται στο βασικό καστ και είναι έτοιμοι να φέρουν τα πάνω-κάτω. Τα γυρίσματα τους έχουν ξεκινήσει και όπως έχουν δηλώσει αρκετές φορές, ανυπομονούν να δουν το αποτέλεσμα.

Η παραλία: Πρεμιέρα στις 9/9 backstage φωτογραφίες

Δείτε επίσης: Η παραλία: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς που επιστρέφει στην ΕΡΤ

Οπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στον νέο κύκλο, φτάνει στο χωριό μια νέα οικογένεια, η οικογένεια Τουφεξή που τα μέλη της αναμένεται να διαταράξουν τις ισορροπίες της μικρής και γραφικής κοινωνίας. Παράλληλα, μια σκοτεινή ιστορία που όλοι γνώριζαν, αλλά είχαν επιλέξει να ξεχάσουν, από την περίοδο της γερμανικής κατοχής, έρχεται στην επιφάνεια και στοιχειώνει την οικογένεια Αρχοντάκη, η οποία ακόμα μετράει πληγές. Ένα είναι σίγουρο: Αυτοί που έχουν επιβιώσει, αργά ή γρήγορα θα ζητήσουν εκδίκηση.

Τι θα δείτε στα πρώτα επεισόδια της Παραλίας

Η παραλία: Πρεμιέρα στις 9/9

Η σειρά λέγεται πως θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες, σε πρώτο πλάνο θα δούμε την επιστροφή του Παύλου Αρχοντάκη στο χωριό και τον πατέρα του, ο όποιος έχει μείνει μόνος με τον Δημητρό, καθώς η μητέρα του κλείνεται σε μοναστήρι .

Η γνωριμία του Παύλου με την Ιφιγένεια, που θα υποδυθεί η Αφροδίτη Λιάντου, θα τον φέρει σε αντιπαράθεση με τον Διονύση, ωστόσο ο μικρός Αρχοντάκης θα προσπαθήσει να πάρει την εξουσία στα χέρια του. Την ίδια ώρα, η Ιφιγένεια προσπαθεί με διάφορους τρόπους να διατηρήσει αυτή την εξουσία. Στο πλευρό των ηθοποιών βρίσκονται κάθε στιγμή οι βοηθοί σκηνοθέτες, Εύη Βαρδάκη και Γιώργος Κικίδης, ενώ μεγάλη συμβολή σε κάθε γύρισμα έχει ο σεναριογράφος της σειράς, Παναγιώτης Ιωσηφέλης που συζητά κάθε σκηνή ξεχωριστά με τους πρωταγωνιστές.