Bahar-Καινούργια αρχή 28/8: Ένας άγριος καυγάς κι ένα σπασμένο χέρι φέρνουν τα πάνω κάτω

Η κατάσταση ξεφεύγει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar-Καινούργια αρχή 28/8: Ένας άγριος καυγάς κι ένα σπασμένο χέρι φέρνουν τα πάνω κάτω

Χαμός στο αποψινό 28/8 επεισόδιο της τούρκικης σειράς του ΣΚΑΙ, Bahar-Καινούργια αρχή! Τα λάθη των γονιών έχουν αντίκτυπο στα παιδιά. Ουμάι, Αζίζ Ουράς και Πάρλα πληρώνουν τις επιλογές του Τιμούρ, της Ρενγκίν και της Μπαχάρ. Η σκληρή αλήθεια, που τόσο καιρό ήταν στο σκοτάδι, βγαίνει στο φως και καταστρέφει σχέσεις και φιλίες χρόνων.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά Bahar-Καινούργια αρχή

Η Μπαχάρ ενημερώνει τα παιδιά της, την Ουμάι και τον Ουράς, ότι η Πάρλα είναι ετεροθαλής αδελφή τους. Αυτή η αποκάλυψη συγκλονίζει κυρίως την Ουμάι, η οποία αμέσως μόλις συναντιέται με την Πάρλα ξεσπά εναντίον της με βία.

«Δεν ντρέπεσαι! Ηξερες για τον πατέρα μου και τη μάνα σου... », την κατηγορεί και η Παρλά της απαντάει: «Γιατί; Οσο άτιμη είναι η μάνα μου τόσο άτιμος είναι και ο πατέρας σου». Η Ουμάι τη σπρώχνει και τη ρίχνει και της λέει να μην τολμήσει να μιλήσει ξανά έτσι για τον μπαμπά της. Εκείνη τη στιγμή βλέπει ένα πινέλο και απαιτεί να μάθει πού το βρήκε. Η Παρλά της λέει: «Μου το έδωσε ο μπαμπάς μου! Οπως βλέπεις όσο δικός σου μπαμπάς είναι, άλλο τόσο είναι και δικός μου πια» και η Ουμάι χάνει τον έλεγχο και αρχίζει να τη χτυπάει με αποτέλεσμα η κοπέλα να σπάσει το χέρι της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, η Νεβρά διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει την επιτυχία της επέμβασής της και ταυτόχρονα την επέτειο γάμου της Μπαχάρ και του Τιμούρ. Εκεί, όμως, η Μπαχάρ ανακοινώνει σε όλους το επικείμενο διαζύγιό τους, ενώ παράλληλα κάνει ξεκάθαρο στον Τιμούρ πως ξέρει την αλήθεια για την Παρλά.

Δείτε επίσης: Bahar - Καινούργια αρχή: Πέφτουν μαζί στον γκρεμό - Οι 5 δυνατές σκηνές μέχρι το φινάλε

Εν τω μεταξύ, η κα Νεβρά διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει την επιτυχία της επέμβασής της και ταυτόχρονα την επέτειο γάμου της Μπαχάρ και του Τιμούρ. Εκεί, η Μπαχάρ επιφυλάσσει στον Τιμούρ μία τεράστια έκπληξη: όχι μόνο ανακοινώνει σε όλους το επικείμενο διαζύγιό τους, αλλά του αποδεικνύει ότι γνωρίζει τα πάντα και για τη σχέση του με τη Ρενγκίν και για την Πάρλα.

Ο καβγάς μεταξύ Ουμάι και Πάρλα στέλνει τη δεύτερη στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι και αυτό είναι η αφορμή για νέους τσακωμούς ανάμεσα σε Μπαχάρ, Τιμούρ και Ρενγκίν. Πώς θα ξεμπερδευτεί αυτό το κουβάρι και πώς θα γλιτώσει η Μπαχάρ από όλα τα δεινά που της συμβαίνουν καθημερινά;

Τέλος, οι συνεχείς τυχαίες συναντήσεις του Εβρέν και της Ντόρα, αποδεικνύεται ότι δεν είναι και τόσο τυχαίες. Έχουν μεγαλώσει μαζί στο ορφανοτροφείο, μόνο που ο Εβρέν την έχει ξεχάσει. Γιατί θέλησε να τον πλησιάσει, μετά από τόσα χρόνια;