Έρχεται τον Οκτώβρη στον ΑΝΤ1: Η νέα ελληνική σειρά που θα σας κάνει να δακρύσετε από τα γέλια

Κωμωδία με δυνατά ονόματα στο τιμόνι

Έρχεται τον Οκτώβρη στον ΑΝΤ1: Η νέα ελληνική σειρά που θα σας κάνει να δακρύσετε από τα γέλια

Ωραίες οι δραματικές σειρές, αλλά η ζωή θέλει γέλιο. Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει φροντίσει και γι’ αυτό καθώς έχει στη φαρέτρα του για την ερχόμενη σεζόν μια ολοκαίνουρια πρωτότυπη κωμωδία που φιλοδοξεί να κάνει να γελάσετε μέχρι δακρύων. Και το όνομα αυτής, VIP Καλά γεράματα.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

 Έρχεται τον Οκτώβρη στον ΑΝΤ1 VIP Καλά Γεράματα

To «Buona Mattina» δεν θυμίζει σε τίποτα ένα κλασικό γηροκοµείο. Οι φροντιστές είναι φίλοι µε τους φιλοξενούµενους, τα δωµάτια είναι λαμπερά και το γρασίδι είναι πάντα πράσινο! Είναι ένας πολυτελής παράδεισος για τους απόμαχους της… καλής ζωής και έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για όλα τα «παλιά μοντέλα» που θέλουν να περνάνε καλά. Ολα, όμως, θα αλλαξουν όταν ένας απελπισμένος τυχοδιώκτης πιάνει δουλειά εκεί για να αποσπάσει κληρονομιές από ηλικιωμένους, αλλά άθελά του καταλήγει να ξεσκεπάσει ένα µεγάλο σκάνδαλο μιας φαρμακευτικής εταιρείας που µε τη βοήθεια της διοίκησης έχει κάνει τους οικότροφους πειραματόζωα.

Δείτε επίσης: Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: 7 τραγουδιστές σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ALPHA!

 Έρχεται τον Οκτώβρη στον ΑΝΤ1

Στους βασικούς ρόλους της νέας κωμικής σειράς του ANT1 θα δούμε τους: Τάσο Χαλκιά, Χριστίνα Τσάφου, Λυδία Φωτοπούλου, Πάρη Θωμόπουλο, Σταύρο Τσουμάνη, Κώστα Καζάκα, Αννα Κουτσαφτίκη, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο και Μαρία Πετεβή, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρο Σιάτρα, Αλέξανδρο Τωμαδάκη. Μεταξύ άλλων θα παίζουν και οι: Λυδία Φωτοπούλου (Λουκία), Χριστίνα Τσάφου (Ζανέτ), Ελένη Κρίτα (Φιλαρέτη).