Bahar-Καινούργια αρχή 27/8: «Εγώ πέθαινα και εκείνοι φιλιωνόντουσαν» - Απόψε η Μπαχάρ χάνει την γη κάτω από τα πόδια της

Ένα βίντεο η αρχή του τέλους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar-Καινούργια αρχή 27/8: «Εγώ πέθαινα και εκείνοι φιλιωνόντουσαν» - Απόψε η Μπαχάρ χάνει την γη κάτω από τα πόδια της

Ο κακός χαμός στο σημερινό επεισόδιο Bahar-Καινούργια αρχή! Η Μπαχάρ αισθάνεται ράκος. Είναι η κούραση του γάμου, η κούραση του να αγαπάς τον λάθος άνθρωπο, του να σιωπάς για όσα υπέφερες από κάποιον που αγαπούσες. Ήρθε η ώρα να αποτινάξει αυτή την κούραση από πάνω της και οι συνεχείς αποκαλύψεις για τη διπλή ζωή του Τιμούρ της δίνουν το κίνητρο…

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο Bahar-Καινούργια αρχή

Η Ρενγκίν προκαλεί την Μπαχάρ όταν της λέει πως σε όλο το νοσοκομείο κουτσομπολεύουν τη σχέση της με τον Εβρέν, ενώ την ίδια ώρα η Νεβρά μπαίνει στο χειρουργείο. Ευτυχώς η επέμβασή της πετυχαίνει και είναι πολύ πιθανό να μη χρειαστεί χημειοθεραπεία. Επιστρέφοντας στο γραφείο του, ο Τιμούρ βρίσκει τη δικηγόρο της Μπαχάρ, η οποία τον συμβουλεύει να προσλάβει κι αυτός δικηγόρο και, το κυριότερο, να δεχτεί το συναινετικό διαζύγιο που ζητά η Μπαχάρ, γιατί διαφορετικά ένας πόλεμος μπορεί να του κοστίσει πολύ ακριβά.

Bahar-Καινούργια αρχή

Στη συνέχεια, εκείνος πάει να βρει την Μπαχάρ και εκείνη τον αποφεύγει:

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: «Μας διέλυσες την ζωή!», «Πεθαίνει!» - Το αποκαρδιωτικό τέλος της σειράς

«Ο,τι είναι να πεις θα το πεις με τη δικηγόρο μου», του λέει και στη συνέχεια μιλάει με τον Εβρέν, ο οποίος της αναφέρει για ένα σπίτι που κανόνισε να πάνε να δούνε. Ο Τιμούρ παρεξηγεί τα όσα ακούει και πλησιάζει: «Συγγνώμη που διακόπτω τη συζήτησή σας, αλλά αν κατάλαβα ψάχνετε σπίτι να μείνετε οι δυο σας;», ρωτάει και η Μπαχάρ αντιδράει: «Τι είναι αυτά που λες; Εγώ ψάχνω να βρω σπίτι». Εκείνος επιμένει:

«Και για ποιο λόγο πηγαίνετε μαζί;», συνεχίζει σε έντονο ύφος και ο Εβρέν του λέει να σταματήσει να φωνάζει. Στο μεταξύ, έχουν αρχίσει να μαζεύονται γύρω τους άνθρωποι του νοσοκομείου να δουν τι συμβαίνει και η Μπαχάρ ζητάει και από τους δύο να σταματήσουν. Ο Εβρέν κάνει να φύγει, όταν ο Τιμούρ του λέει προκλητικά: «Αλήθεια, δεν αισθάνεσαι καμία ντροπή να πηγαίνεις με μια παντρεμένη γυναίκα και να κοιτάς σπίτια;».

Ο Εβρέν θίγεται, χάνει τον έλεγχο και του ρίχνει μια μπουνιά. Ο Τιμούρ ανταποδίδει και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, μέχρι που επεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι να τους χωρίσουν. Στη συνέχεια η Μπαχάρ πάει να βρει τον Τιμούρ και εκείνος της λέει πως δεν έχει σκοπό να της δώσει διαζύγιο, ενώ ο Εβρέν της αποκαλύπτει τα συναισθήματά του για εκείνη. Ομως, η Μπαχάρ δεν αντιδρά όπως εκείνος θα περίμενε.

Εν τω μεταξύ, η Ρενγκίν, προσπαθώντας να επιταχύνει τις εξελίξεις, εξαναγκάζει την Τσαλά να πληγώσει ανεπανόρθωτα την καλύτερή της φίλη. Ετσι της στέλνει το τεστ DNA και η Τσαλά αποφασίζει να πει την αλήθεια στην Μπαχάρ: «Η κόρη της Ρενγκίν έχει μπαμπά τον Τιμούρ», αποκαλύπτει και πέφτει σαν βόμβα η είδηση για τη γυναίκα, η οποία κλαίει και νιώθει ανόητη που τόσα χρόνια πίστευε στα ψέματά του.

Την ίδια στιγμή εμφανίζεται η Σερέν, η οποία της λέει πως κοίταζε τις κάμερες από τη φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο και σε κάποιο πλάνο είδε τον Τιμούρ και τη Ρενγκίν να φιλιούνται.

«Εγώ πέθαινα και εκείνοι φιλιωνόντουσαν», μονολογεί με δάκρυα η Μπαχάρ και η Σερέν με την Τσαλά προσπαθούν να την ηρεμήσουν και έτσι αργότερα οι τρεις γυναίκες πάνε μια βόλτα με το αμάξι.