Bahar-Καινούργια αρχή: «Δεν ντρέπεσαι;!» - Η Ουμάι χτυπά άσχημα την Παρλά!

Η Μπαχάρ κληρονόμος της περιουσίας των Γιαβούζογλου!

Bahar-Καινούργια αρχή: «Δεν ντρέπεσαι;!» - Η Ουμάι χτυπά άσχημα την Παρλά!

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της τούρκικης σειράς του ΣΚΑΙ, Bahar-Καινούργια αρχή! Η αλήθεια πια βγαίνει στο φως και όλοι μαθαίνουν πως η Παρλά είναι παιδί του Τιμούρ, ενώ η Μπαχάρ μετά από αυτό ζητάει διαζύγιο. Οι αποκαλύψεις όμως δεν τελειώνουν εκεί, καθώς μαθαίνει πως είναι η κληρονόμος της οικογένειας Γιαβούζογλου, την ώρα που η υγεία της επιδεινώνεται ξανά.

Η Ρενγκίν προκαλεί την Μπαχάρ όταν της λέει πως σε όλο το νοσοκομείο κουτσομπολεύουν τη σχέση της με τον Εβρέν, ενώ την ίδια ώρα η Νεβρά μπαίνει στο χειρουργείο. Ευτυχώς η επέμβασή της πετυχαίνει και είναι πολύ πιθανό να μη χρειαστεί χημειοθεραπεία. Επιστρέφοντας στο γραφείο του, ο Τιμούρ βρίσκει τη δικηγόρο της Μπαχάρ, η οποία τον συμβουλεύει να προσλάβει κι αυτός δικηγόρο και, το κυριότερο, να δεχτεί το συναινετικό διαζύγιο που ζητά η Μπαχάρ, γιατί διαφορετικά ένας πόλεμος μπορεί να του κοστίσει πολύ ακριβά. Στη συνέχεια, εκείνος πάει να βρει την Μπαχάρ και εκείνη τον αποφεύγει:

«Ο,τι είναι να πεις θα το πεις με τη δικηγόρο μου», του λέει και στη συνέχεια μιλάει με τον Εβρέν, ο οποίος της αναφέρει για ένα σπίτι που κανόνισε να πάνε να δούνε. Ο Τιμούρ παρεξηγεί τα όσα ακούει και πλησιάζει: «Συγγνώμη που διακόπτω τη συζήτησή σας, αλλά αν κατάλαβα ψάχνετε σπίτι να μείνετε οι δυο σας;», ρωτάει και η Μπαχάρ αντιδράει: «Τι είναι αυτά που λες; Εγώ ψάχνω να βρω σπίτι». Εκείνος επιμένει:

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: «Μας διέλυσες την ζωή!», «Πεθαίνει!» - Το αποκαρδιωτικό τέλος της σειράς

«Και για ποιο λόγο πηγαίνετε μαζί;», συνεχίζει σε έντονο ύφος και ο Εβρέν του λέει να σταματήσει να φωνάζει. Στο μεταξύ, έχουν αρχίσει να μαζεύονται γύρω τους άνθρωποι του νοσοκομείου να δουν τι συμβαίνει και η Μπαχάρ ζητάει και από τους δύο να σταματήσουν. Ο Εβρέν κάνει να φύγει, όταν ο Τιμούρ του λέει προκλητικά: «Αλήθεια, δεν αισθάνεσαι καμία ντροπή να πηγαίνεις με μια παντρεμένη γυναίκα και να κοιτάς σπίτια;».

Ο Εβρέν θίγεται, χάνει τον έλεγχο και του ρίχνει μια μπουνιά. Ο Τιμούρ ανταποδίδει και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, μέχρι που επεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι να τους χωρίσουν. Στη συνέχεια η Μπαχάρ πάει να βρει τον Τιμούρ και εκείνος της λέει πως δεν έχει σκοπό να της δώσει διαζύγιο, ενώ ο Εβρέν της αποκαλύπτει τα συναισθήματά του για εκείνη. Ομως, η Μπαχάρ δεν αντιδρά όπως εκείνος θα περίμενε.

Η μεγάλη αποκάλυψη για την Παρλά

Bahar-Καινούργια αρχή
Η δικηγόρος της Μπαχάρ τον προειδοποιεί

Εν τω μεταξύ, η Ρενγκίν, προσπαθώντας να επιταχύνει τις εξελίξεις, εξαναγκάζει την Τσαλά να πληγώσει ανεπανόρθωτα την καλύτερή της φίλη. Ετσι της στέλνει το τεστ DNA και η Τσαλά αποφασίζει να πει την αλήθεια στην Μπαχάρ: «Η κόρη της Ρενγκίν έχει μπαμπά τον Τιμούρ», αποκαλύπτει και πέφτει σαν βόμβα η είδηση για τη γυναίκα, η οποία κλαίει και νιώθει ανόητη που τόσα χρόνια πίστευε στα ψέματά του. Την ίδια στιγμή εμφανίζεται η Σερέν, η οποία της λέει πως κοίταζε τις κάμερες από τη φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο και σε κάποιο πλάνο είδε τον Τιμούρ και τη Ρενγκίν να φιλιούνται.

«Εγώ πέθαινα και εκείνοι φιλιωνόντουσαν», μονολογεί με δάκρυα η Μπαχάρ και η Σερέν με την Τσαλά προσπαθούν να την ηρεμήσουν και έτσι αργότερα οι τρεις γυναίκες πάνε μια βόλτα με το αμάξι. Την επόμενη μέρα παίρνει τα παιδιά της για να τους μιλήσει: «Οταν παντρευτήκαμε με τον πατέρα σας ήμασταν και οι δύο πολύ μικροί. Ο πατέρας σας έκανε πολλά λάθη και ένα αυτά είναι και η Ρενγκίν. Ομως, υπάρχει άλλο ένα πρόσωπο που είναι αθώο και δεν φταίει. Η Παρλά είναι αδελφή σας», τους αποκαλύπτει και τα παιδιά σοκάρονται. Η Ουμάι αντιδράει: «Πως είναι αθώα; Τα ήξερε όλα από την αρχή και δεν είπε τίποτα», ενώ ο Αζίζ θέλει να πάει να βρει τον πατέρα του. Η Μπαχάρ τους εμποδίζει, τους αγκαλιάζει και τους λέει: «Εχετε πολλές ερωτήσεις, αλλά πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι μέχρι να κάνω αυτό που θέλω». Στο μεταξύ, ο διευθυντής της κλινικής επιπλήττει Τιμούρ και Εβρέν για τον καβγά που είχαν.

Η Ουμάι χτυπάει την Παρλά

Bahar-Καινούργια αρχή

Η αποκάλυψη της Μπαχάρ κάνει έξαλλη την Ουμάι που πάει να βρει την Παρλά: «Δεν ντρέπεσαι! Ηξερες για τον πατέρα μου και τη μάνα σου... », την κατηγορεί και η Παρλά της απαντάει: «Γιατί; Οσο άτιμη είναι η μάνα μου τόσο άτιμος είναι και ο πατέρας σου». Η Ουμάι τη σπρώχνει και τη ρίχνει και της λέει να μην τολμήσει να μιλήσει ξανά έτσι για τον μπαμπά της. Εκείνη τη στιγμή βλέπει ένα πινέλο και απαιτεί να μάθει πού το βρήκε. Η Παρλά της λέει: «Μου το έδωσε ο μπαμπάς μου! Οπως βλέπεις όσο δικός σου μπαμπάς είναι, άλλο τόσο είναι και δικός μου πια» και η Ουμάι χάνει τον έλεγχο και αρχίζει να τη χτυπάει με αποτέλεσμα η κοπέλα να σπάσει το χέρι της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, η Νεβρά διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει την επιτυχία της επέμβασής της και ταυτόχρονα την επέτειο γάμου της Μπαχάρ και του Τιμούρ. Εκεί, όμως, η Μπαχάρ ανακοινώνει σε όλους το επικείμενο διαζύγιό τους, ενώ παράλληλα κάνει ξεκάθαρο στον Τιμούρ πως ξέρει την αλήθεια για την Παρλά.

Ρενγκίν και Τιμούρ παραιτούνται

Η Πάρλα είναι απαρηγόρητη, γιατί η επίθεση της Ουμάι της προκάλεσε κάταγμα στο χέρι και τώρα θα χρειαστεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να μπορέσει να ζωγραφίσει ξανά. Στο νοσοκομείο η Ρενγκίν γίνεται έξαλλη με την Ουμάι, αλλά η Μπαχάρ μπαίνει μπροστά και επιπλήττει τόσο την ίδια όσο και τον Τιμούρ: «Πέτυχες τον σκοπό σου να μάθω για την Παρλά και μίλησα στα παιδιά μου, εσείς όμως τι κάνετε; Παίζετε στις πλάτες των παιδιών μας; Δεν πρόκειται να σας επιτρέψω να κάνετε κακό ούτε στην Ουμάι ούτε στον Αζίζ ούτε και στην Παρλά». Στη συνέχεια ο Τιμούρ βρίσκεται αντιμέτωπος με τα παιδιά του που του λένε:

Bahar-Καινούργια αρχή
Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εβρέν και Τιμούρ

«Τα κατέστρεψες όλα. Μείνε μακριά μας». Ωστόσο εκείνος κάνει μια συζήτηση με την Παρλά, η οποία του μιλάει ανοιχτά για όσα αισθάνεται. Παράλληλα, η Νεβρά ξεκαθαρίζει στη Ρενγκίν πως δεν θα δεχτεί για εγγόνι της την Παρλά. Την επόμενη μέρα, μετά τη φωτιά στο νοσοκομείο, η ασφαλιστική εταιρεία συνέλεξε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας: Ο φακός έχει «συλλάβει» μια τρυφερή στιγμή του Τιμούρ με τη Ρενγκίν και τα πλάνα έχουν διαρρεύσει σε όλο το προσωπικό. Εξαιτίας του μεγέθους του σκανδάλου, ο διευθυντής της κλινικής ζητά και από τους δύο να παραιτηθούν. Λίγο πριν ένας δικηγόρος ανακοινώνει στη Ρενγκίν πως μετά τη σύλληψη του αδελφού της για ξέπλυμα, όλη η περιουσία του πατέρα της πάει σ’ εκείνη.

Τα καλά και τα άσχημα νέα

Η Νεβρά αντιλαμβάνεται πως ο σύντροφός της είναι παντρεμένος και εξαπατάει μεγάλες γυναίκες για να τους κλέβει λεφτά. Μάλιστα η μητέρα τού Τιμούρ μπήκε εγγυήτρια για να πάρει δάνειο ώστε να του αγοράσει μεγάλη έκταση γης, με αποτέλεσμα η οικογένεια να κινδυνεύει να χάσει τα πάντα εξαιτίας του υπέρογκου ποσού που καλείται να πληρώσει. Μόνο που με αυτό αποκαλύπτεται πως ο πατέρας του Τιμούρ είχε αφήσει όλη του την περιουσία στην Μπαχάρ, όπως και το σπίτι της οικογένειας, αλλά ο Τιμούρ με τη Νεβρά φρόντισαν να μην της το πουν ποτέ. Η δικηγόρος της την ενημερώνει και της λέει:

«Ο λόγος που μπαίνουν εμπόδιο στο διαζύγιο είναι για να μην τους τα πάρεις όλα». Την ίδια ώρα στο αστυνομικό τμήμα ο Τιμούρ με τη Νεβρά κάνουν καταγγελία για τον αδίστακτο άντρα, αλλά λόγω του ότι μπήκε υποθήκη το σπίτι της Μπαχάρ, χρειάζεται και η δική της υπογραφή. Εκείνη πηγαίνει εκεί και αποφασίζει να κάνει αγωγή εναντίον τους, με παρότρυνση μάλιστα και του ίδιου του Τιμούρ που αισθάνεται τύψεις για όσα της έχει κάνει. Το δικαστήριο αποδίδει προσωρινά την οικία Γιαβούζογλου στην Μπαχάρ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της υποθήκης.

Ετσι, ο Τιμούρ και η Νεβρά αναγκάζονται να πάνε σε ξενοδοχείο, ενώ η μαμά της Μπαχάρ μαζί με τα παιδιά έρχονται να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι. Δυστυχώς όμως δεν είναι όλα ρόδινα για την Μπαχάρ: Μετά από εξετάσεις, μαθαίνει ότι το σώμα της απορρίπτει το μόσχευμα και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή και χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση. Ο Εβρέν πηγαίνει το βράδυ στο σπίτι της και εκείνη καταρρέει: «Δεν θέλω να πεις τίποτα στον Τιμούρ, δεν θέλω να πέσω ξανά στην ανάγκη του», του λέει και εκείνος την αγκαλιάζει. Ομως κάποιος τους φωτογραφίζει.

ΠΗΓΗ Tv24