Γη της ελιάς: Νέο ζευγάρι, απαγορευμένος έρωτας, χωρισμός σοκ - Το μέλλον των 8 ζευγαριών στην 4η σεζόν

Μία κρίση κι ένας γάμος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γη της ελιάς: Νέο ζευγάρι, απαγορευμένος έρωτας, χωρισμός σοκ - Το μέλλον των 8 ζευγαριών στην 4η σεζόν

Νέες σχέσεις, επισημοποιήσεις αλλά και χωρισμούς στα ζευγάρια φέρνει η νέα τέταρτη σεζόν της κορυφαίας και πολυσυζητημένης σειράς του Mega, Γη της ελιάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό Tv24.

Ας δούμε, λοιπόν ποιο είναι το μέλλον αυτών των ζευγαριών, στην Γη της ελιάς, ένα-ένα

Βασιλική - Μιλτιάδης: Στον δρόμο προς τον έρωτα

Γη της ελιάς Βασιλική - Μιλτιάδης

Ο Μιλτιάδης πάντα ήταν ερωτευμένος με τη Βασιλική, καθώς στο πρόσωπό της διέκρινε την τέλεια γυναίκα. Μάλιστα από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος, ο Μιλτιάδης δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της και πάντα με διακριτικό τρόπο τής έδειχνε το ενδιαφέρον του. Από την πλευρά της η Βασιλική τού δείχνει τη μεγάλη συμπάθειά της, αλλά μέχρι εκεί. Ο μεγάλος της έρωτας ήταν και παραμένει ο Φίλιππος. Οπως όμως έχουμε δει ήδη, από το περιβάλλον της τής ασκούν πιέσεις για να συνεχίσει τη ζωή της, ενώ ο Μιλτιάδης επίσης έχει παραδεχτεί τον έρωτά του για τη Βασιλική στον Παρασκευά, ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο μετέπειτα στη σχέση τους.

Σιγά-σιγά η Βασιλική θα αρχίσει να κάνει παρέα με τον Μιλτιάδη και εκτός σπιτιού και πορτοκαλεώνα, όπου και η ίδια θα αντιληφθεί το ερωτικό του ενδιαφέρον. Ομως θα κάνει πως δεν καταλαβαίνει, μέχρι τη στιγμή που ο Μιλτιάδης απελπισμένος θα της μιλήσει ανοιχτά. Η Βασιλική θα αντιδράσει, όμως συνειδητοποιεί με τον καιρό ότι έχει αρχίσει να αποκτά κι αυτή αισθήματα για εκείνον.

Πότης - Άννα: Ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι

Γη της ελιάς Πότης - Άννα

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Εκβιασμοί, απαγωγές και φόνοι - 10 συγκλονιστικές στιγμές από τα επεισόδια της νέας σεζόν

Οσο και να γκρινιάζει η Αννα ότι έχει ρουτινίασει, η ζωή θα της ανατρέψει τα πάντα, αφού μαθαίνει ότι είναι έγκυος και της έρχεται κεραμίδα στο κεφάλι. Από την άλλη, ο Πότης πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μια σύγκρουση φυσικά και θα την έχουν, αλλά αυτοί οι δύο είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα σ’ αυτόν τον κύκλο της σειράς το ζευγάρι θα ζήσει πολύ ευτυχισμένες στιγμές.

Αριάδνη - Κουράκος: Απαγορευμένη σχέση

Γη της ελιάς Αριάδνη - Κουράκος

Μια σχέση που θα περάσει διά πυρός και σιδήρου. Ο Κουράκος πάντα θαύμαζε την Αριάδνη, αλλά το ότι κάποτε ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της του έβαζε ένα μεγάλο φρένο στο να κοιτάζει την κοπέλα με άλλα μάτια. Ωστόσο και καλή παρέα κάνουν όπως έχουμε δει και ο Κουράκος ήταν πάντα εκεί, στοργικός απέναντί της. Οπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, αυτοί οι δύο θα έρθουν πολύ κοντά και η σπίθα δεν θα αργήσει να ανάψει έναν φλογερό έρωτα. Φοβούμενοι, και όχι άδικα, τα σχόλια του κόσμου αλλά και της οικογένειας της Αριάδνης, θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους. Τι μένει όμως κρυφό στην Αρεόπολη; Μόλις μάθουν η Ιουλία και ο Στάθης ότι η Αριάδνη είναι ζευγάρι με τον Κουράκο, θα γίνει ο κακός χαμός.

Κωνσταντίνος - Ισμήνη: Παραμένουν χωρισμένοι

Γη της ελιάς Κωνσταντίνος - Ισμήνη

Χώρισαν εξαιτίας της ζήλιας της Ισμήνης. Παρότι ο Κωνσταντίνος αγαπάει αληθινά τη γυναίκα του, δεν κάνει ούτε βήμα πίσω. Εθιξε την αξιοπρέπειά του, τον αμφισβήτησε, τον ρεζίλεψε κι αυτό είναι κάτι που θεωρεί ότι δεν του αξίζει για όσα έχει κάνει για εκείνη. Το ζευγάρι θα αργήσει πάρα πολύ για να τα ξαναβρεί, ενώ στο ενδιάμεσο θα υπάρξουν πολλές ακόμα αναταραχές εξαιτίας της Σοφίας, η οποία εκμεταλλεύεται το κενό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και τη γυναίκα του.

Αφροδίτη - Χρήστος: Το γυαλί έχει ραγίσει

Γη της ελιάς Αφροδίτη - Χρήστος

Η Αφροδίτη και ο Χρήστος σταδιακά θα έρθουν σε μεγάλη ρήξη, καθώς ο Χρήστος δεν μπορεί να ξεπεράσει την Αριάδνη. Ολες του οι προσπάθειες για να τα ξαναβρεί με την Αφροδίτη θα αποδειχθεί ότι έγιναν μόνο και να μόνο για να σκεπάσει πρόχειρα το πρόβλημα με αυτόν τον απαγορευμένο έρωτα με την Αριάδνη. Μάλιστα με τον αλέγκρο χαρακτήρα της και τον αυθορμητισμό της η Αφροδίτη θα «προκαλέσει» τον χωρισμό της με τον Χρήστο.

Αφορμή ένα ταξίδι που σχεδιάζουν να πάνε οι δυο τους και τελευταία στιγμή η Αφροδίτη καλεί και την Ειρήνη με τον Παρασκευά. Ο Χρήστος πραγματικά «ξενερώνει», αλλά και στις διακοπές τους τα πράγματα δεν πάνε καλά. Γίνονται μεγάλοι καβγάδες, με αποτέλεσμα να γυρίσουν από την Κυανή Ακτή σκοτωμένοι και χωρισμένοι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Αφροδίτη δεν θα αργήσει να βρει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο ενός άλλου άντρα.

Ειρήνη - Παρασκευάς: Χωρίζουν, αλλά για πάντα;

Γη της ελιάς Ειρήνη - Παρασκευάς

Οπως πρώτοι είχαμε γράψει, ο Παρασκευάς τσακώνεται άσχημα με την Ειρήνη εξαιτίας των τρόπων της και του πείσματός της. Ολα αρχίζουν όταν η Ειρήνη στο ταξίδι τους στο Μονακό πάει να παίξει στο καζίνο, κάτι που της έχει απαγορεύσει ο Παρασκευάς. Εκείνη τον παρακούει και πηγαίνει κρυφά. Ο Παρασκευάς το μαθαίνει και γίνεται ο κακός χαμός. Αφού τσακώνονται άσχημα, εκείνος της λέει ότι δεν πάει άλλο, η Ειρήνη από αντίδραση πηγαίνει σε ένα κατάστημα και κλέβει. Τη βάζουν φυλακή και αφού πληρώνουν εγγύηση πολλά χρήματα, σχεδόν άφραγκοι και χωρισμένοι γυρίζουν πίσω. Ο Παρασκευάς είναι ανένδοτος, δεν θέλει ούτε να την ξέρει, ενώ δίκιο του δίνει και η Ασπασία. Αντίθετα, ο Δημοσθένης επιμένει να τα ξαναβρούν, αλλά αυτή την φορά το πάνω χέρι το έχει ο Παρασκευάς, που το είδε και σαν μια καλή ευκαιρία να ξεφύγει από τα παντρολογήματα.

Μάνος - Μαρίνα: Σε ψυχολογική κατάρρευση

Γη της ελιάς Μάνος - Μαρίνα

Με τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα δούμε το ζευγάρι να περνάει ώρες αγωνίες για τη ζωή της μικρής Αγγελικής κατά τον εμπρησμό στο σπίτι τους. Κι αφού όλα πάνε καλά, σειρά έχει να αντιμετωπίσουν μια ακόμα πιο δύσκολη και επώδυνη κατάσταση. Ολα αρχίζουν με την έλευση της Αντιγόνης στην Αρεόπολη. Η κόρη το Ισίδωρου εγκαταλείπει το Λονδίνο και αποφασίζει να εγκατασταθεί κοντά στην οικογένειά της. Ομως η απόφασή της ν’ αλλάξει ζωή, φέρνει στο προσκήνιο και ένα άλλο κεφάλαιο, αυτό της κόρης της.

Δείτε επίσης: Η γη της ελιάς: Τρόμος για Μαρίνα και Μάνο - Το παιδί τους κινδυνεύει από κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Η Αντιγόνη βλέπει την Αγγελική πλέον με άλλο μάτι. Δεν είναι το «εμπόδιο» στην καριέρα της, ούτε ένα παιδί που δεν ήθελε ακόμα και από τότε που το κυοφορούσε. Τώρα έχει αισθήματα για την Αγγελική κι αυτό που θέλει είναι να πάρει την κόρη της κοντά της. Οπως είναι φυσικό, αυτό φέρνει τη μεγαλύτερη ανατροπή στη ζωή του Μάνου και της Μαρίνας, καθώς η Αγγελική είναι το παιδί τους και αυτό δεν μπορεί ν’ αλλάξει.

Ιουλία - Στάθης: Σήμερα γάμος γίνεται

Γη της ελιάς Ιουλία - Στάθης

Η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη με τον γιο της και παντρεύεται τον Στάθη με πολιτικό γάμο. Η μέρα του γάμου είναι κάτι που ονειρευόταν χρόνια η Ιουλία. Φωνάζει τις φίλες και την κόρη της και όλες μαζί την ετοιμάζουν, με χαρές, ρακές και τραγούδια. Στολίζουν τη νύφη η οποία φοράει ένα καταπληκτικό λευκό σατέν μακρύ φόρεμα. Ο Ισίδωρος την καμαρώνει και μαζί με τον Μάνο τη συνοδεύουν στο δημαρχείο, όπου υπογραφές βάζουν ο Λυκούργος και η Αριάδνη. Στη συνέχεια όλοι οι φίλοι και η οικογένεια πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας όπου κάνουν ένα ωραίο γλέντι με άφθονο κρασί, φαγητό, μουσική και φυσικά χορό.