Γιάννης Στάνκογλου - Εβελίνα Παπούλια: Η απίστευτη μεταμόρφωσή τους για τα γυρίσματα του «Αρχελάου 5»

Περνούν καλά στα backstage και αυτό φαίνεται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Εβελίνα Παπούλια μεταμορφώθηκαν για τους νέους τους ρόλους στη σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5», που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα, δίνοντας μια πρώτη ματιά στους χαρακτήρες που θα υποδυθούν.

Δείτε επίσης: Αρχελάου 5 - «Κάγκελο» ο Γιάννης Στάνκογλου με το δίλημμα στα backstage της σειράς: «Τι μας κάνεις τώρα;»

Άλλοι άνθρωποι ο Γιάννης Στάνκογλου και η Εβελίνα Παπούλια

Στον ρόλο του «Ματθαίου», ο Γιάννης Στάνκογλου εμφανίζεται με μακριά μαλλιά πιασμένα σε κότσο, κοντό μουστάκι και μούσι, δείχνοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει. Η Εβελίνα Παπούλια, από την άλλη, εμφανίζεται με μαύρα μαλλιά και έντονο μακιγιάζ, αποτυπώνοντας μια τολμηρή αλλαγή για τον ρόλο της.

Γιάννης Στάνκογλου - Εβελίνα Παπούλια: Η απίστευτη μεταμόρφωσή τους για τα γυρίσματα του «Αρχελάου 5»
Γιάννης Στάνκογλου - Εβελίνα Παπούλια: Η απίστευτη μεταμόρφωσή τους για τα γυρίσματα του «Αρχελάου 5»

Η σειρά «Αρχελάου 5» θα είναι μια κωμωδία που εξελίσσεται στη νεανική και πολυσύχναστη γειτονιά του Παγκρατίου στην Αθήνα. Οι αλλαγές στην εμφάνιση των ηθοποιών δίνουν ήδη στους θεατές μια αίσθηση της μοναδικότητας και του χιούμορ που θα προσφέρει η σειρά.

Πέρα απ' τον Γιάννη Στάνκογλου στη σειρά θα παίζουν ο Δημήτρης Πιατάς, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Βάσω Καβαλιεράτου, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Καράμπαμπας, η Νατάσσα Εξηνταβελώνη, ο Χάρης Χιώτης και η Άλκηστις Ζιρώ.

Η υπόθεση της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ

Στην τρέλα της Αθήνας τού σήμερα, πέντε χαρακτήρες φαινομενικά διαφορετικοί μεταξύ τους, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, έρχονται κοντά με αφορμή το μπαρ της Αρχελάου 5, στο Παγκράτι, που ανοίγει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων, αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους.

Ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24