Bahar-Καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ ξεμπροστιάζει την Μπαχάρ στο δικαστήριο - Οι φωτογραφίες με τον Εβρέν που την "καίνε"

«Δεν θα έχετε εύκολο διαζύγιο μετά από όσα κάνατε στην πελάτισσά μου. Θα σας τα πάρουμε όλα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar-Καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ ξεμπροστιάζει την Μπαχάρ στο δικαστήριο - Οι φωτογραφίες με τον Εβρέν που την

Σοκαριστικά τα νέα επεισόδια της σειράς, Bahar Καινούργια αρχή, στον ΣΚΑΙ! Στο δικαστήριο να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες θα βρεθούν η Μπαχάρ και ο Τιμούρ, όταν ο τελευταίος θα φτάσει στο σημείο να την κατηγορήσει πως είχε παράνομο δεσμό με τον Εβρέν, δίνοντας μάλιστα για πειστήρια κάποιες φωτογραφίες σε τρυφερά τετ α τετ.

Παρά τις προσπάθειες του Τιμούρ να κάνει την Μπαχάρ να τον συγχωρέσει, εκείνη κάνει αίτηση διαζυγίου κι αυτός δεν διστάζει να στάξει φαρμάκι και να την κατηγορήσει για τον Εβρέν: «Για ποιο λόγο θέλεις να χωρίσουμε; Για να έχεις ελεύθερο το πεδίο να είσαι με τον Εβρέν;», της λέει και εκείνη τον χαστουκίζει: «Πρόσεχε τα λόγια σου, μη μου ξαναμιλήσεις ποτέ έτσι». Ωστόσο, τα σχόλια για δήθεν φλερτ ανάμεσα σε Μπαχάρ και Εβρέν ακούγονται σε όλο το νοσοκομείο, ενώ ακόμα και η Ρενγκίν το σχολιάζει στην ίδια την Μπαχάρ. Την ίδια ώρα, η δικηγόρος της Μπαχάρ συναντάει τον Τιμούρ στο γραφείο του και τον προειδοποιεί: «Δεν θα έχετε εύκολο διαζύγιο μετά από όσα κάνατε στην πελάτισσά μου. Θα σας τα πάρουμε όλα», τον προειδοποιεί και φεύγει.

Bahar-Καινούργια αρχή: Η απιστία, η παγίδα και η περιουσία

Bahar-Καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ κατηγορεί την Μπαχάρ για απιστία - Οι φωτογραφίες με τον Εβρέν που την 'καίνε'

Η Τσαλά που έχει μάθει από τη Ρενγκίν πως η Παρλά είναι κόρη του Τιμούρ, το αποκαλύπτει στην Μπαχάρ, ενώ και η Σερέν της δείχνει το βίντεο όπου οι δύο γιατροί φιλιούνται. Η Μπαχάρ καταρρέει όταν ανακαλύπτει πως τελικά όλη της η ζωή ήταν ένα ψέμα και αποφασίζει να δώσει ένα γερό μάθημα στον Τιμούρ και στη μητέρα του και τους χτυπάει εκεί που πονάνε. Δηλαδή στο να γίνουν βορά σχολιασμού! Ετσι ανακοινώνει σ’ ένα πάρτι στο σπίτι τους πως με τον Τιμούρ χωρίζουν.

Παράλληλα, η Νεβρά αντιλαμβάνεται πως ο σύντροφός της είναι μεγάλος απατεώνας, καθώς είναι παντρεμένος και εξαπατάει μεγάλες γυναίκες για να τους κλέβει περιουσία. Μάλιστα η μητέρα του Τιμούρ μπήκε εγγυήτρια για να πάρει δάνειο ώστε να του αγοράσει μεγάλη έκταση γης, με αποτέλεσμα η οικογένεια να κινδυνεύει να χάσει τα πάντα εξαιτίας του υπέρογκου ποσού που καλείται να πληρώσει. Μόνο που με αυτό αποκαλύπτεται πως ο πατέρας του Τιμούρ είχε αφήσει όλη του την περιουσία στην Μπαχάρ, αλλά ο Τιμούρ με τη Νεβρά φρόντισαν να μην της το πουν ποτέ. Η δικηγόρος της την ενημερώνει και της λέει: «Ο λόγος που μπαίνουν εμπόδιο στο διαζύγιο είναι για να μην τους τα πάρεις όλα».

Την ίδια ώρα στο αστυνομικό τμήμα, ο Τιμούρ με τη Νεβρά κάνουν καταγγελία για τον αδίστακτο άντρα, αλλά λόγω του ότι μπήκε υποθήκη το σπίτι της Μπαχάρ, χρειάζεται και η δική της υπογραφή. Εκείνη πηγαίνει εκεί και αποφασίζει να κάνει αγωγή εναντίον τους, με παρότρυνση μάλιστα και του ίδιου του Τιμούρ, που αισθάνεται τύψεις για όσα της έχει κάνει. Το σπίτι ανήκει στην Μπαχάρ και εκείνη πετάει έξω τον Τιμούρ και τη μητέρα του.

Δείτε επίσης: Bahar - Καινούργια αρχή: Το τραγικό φινάλε - Μπαχάρ και Τιμούρ πεθαίνουν στο χειρουργείο

Η εκδίκηση του Τιμούρ

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, η Μπαχάρ μαθαίνει πως η υγεία της κρέμεται από μια κλωστή και ότι άμεσα πια χρειάζεται μεταμόσχευση. Ο Εβρέν πηγαίνει το βράδυ στο σπίτι της και εκείνη καταρρέει: «Δεν θέλω να πεις τίποτα στον Τιμούρ, δεν θέλω να πέσω ξανά στην ανάγκη του», του λέει και εκείνος την αγκαλιάζει. Ομως κάποιος τους φωτογραφίζει. Η μέρα τού δικαστηρίου για το διαζύγιο φτάνει και ο Τιμούρ αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να κερδίσει. Παρόλο που στην αρχή ήθελε να είναι όλα υπέρ της Μπαχάρ, εκεί γυρίζει το παιχνίδι και καταθέτει φωτογραφίες που δείχνουν την Μπαχάρ με τον Εβρέν σε τρυφερές στιγμές, κατηγορώντας ανοιχτά την εν διαστάσει σύζυγό του για απιστία.

Bahar-Καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ κατηγορεί την Μπαχάρ για απιστία - Οι φωτογραφίες με τον Εβρέν που την 'καίνε'

Ο δικαστής αποφασίζει την προσωρινή διακοπή της δίκης, ενώ η Μπαχάρ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Τιμούρ την κατηγορεί για κάτι τέτοιο: «Μπορούσα να σε κατηγορήσω για πολλά πράγματα και για όσα έχω δει, αλλά δεν το έκανα. Δεν έχεις τύψεις για ό,τι έκανες;», του φωνάζει και εκείνος της λέει: «Μ’ έδιωξες από το σπίτι μου και βλέπω το βράδυ να αγκαλιάζεις αυτόν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Αυτό το σπίτι ήταν του πατέρα μου, είναι δικό μου, δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ» και φεύγει. Η Μπαχάρ καταρρέει.