«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Meet the cast – Οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν στην κάμερα

Έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Meet the cast – Οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν στην κάμερα

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έρχεται τον Οκτώβριο σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Λίγο πριν ξετυλίξει τον μύθο της, συναντάμε κάποιους από τους ήρωές της, που θα μας μυήσουν στον μαγικό της κόσμο…

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: 16 εντυπωσιακές στιγμές στα παρασκήνια των γυρισμάτων της νέας σειράς

Η υπόθεση της σειράς «Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά»

Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, ο φτερωτός λέοντας, σύμβολο της θαλασσινής πολιτείας, βρυχάται και δείχνει τη δύναμη και την κυριαρχία του. Όμως, πίσω από τα παιχνίδια εξουσίας που εξυφαίνονται, μια ραγισμένη καρδιά θα καεί στην ίδια της τη φλόγα…

Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς (δείτε ποια θα είναι η ιστορία του) - σε αρκετά μεγάλη ηλικία - στις αρχές του 20ού αιώνα να ψάχνει απαντήσεις στο πώς κληρονόμησε το «καταραμένο» χάρισμά του και μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα. Σ’ εκείνη άλλωστε ανήκε και η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο και που βρήκε ο Μισέλ στο τέλος της σειράς.

Όπως η Θεοφανώ με την Κυπριανή που συμβόλιζαν το καλό με το κακό, έτσι και στο 1710 θα δούμε τη Μαρία Κίτσου να συγκρούεται με το αντίθετό της, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Μάλιστα δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η εμφάνιση της ηθοποιού στο τρέιλερ έγινε στον πύργο των Λασκαραίων καθώς θα δούμε τη σχέση που είχε με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, στα νέα επεισόδια θα δούμε να δίνονται απαντήσεις και σε πολλά ερωτηματικά που άφησε η σειρά «Η μάγισσα» στο φινάλε της.