Bahar - Καινούργια αρχή 12/8: «Η Μπαχάρ τα ξέρει όλα!» - Καίει το νυφικό της και τα σπάει στο σπίτι της με τον Τιμούρ

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή 12/8: «Η Μπαχάρ τα ξέρει όλα!» - Καίει το νυφικό της και τα σπάει στο σπίτι της με τον Τιμούρ

Το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς Bahar - Καινούργια αρχή και σε αυτό θα παρακολουθήσουμε το άλλο πρόσωπο της πρωταγωνίστριας. Η Μπαχάρ τα ξέρει όλα πια για την παράνομη σχέση του Τιμούρ και τους το δείχνει με τον πιο δραματικό τρόπο.

Τι θα δούμε απόψε στην Bahar - Επεισόδιο 31

Η στιγμή της αλήθειας έχει φτάσει. Η Μπαχάρ καταστρώνει ένα σχέδιο για να δείξει με τον πιο θεαματικό τρόπο και στον Τιμούρ και στη Ρενγκίν ότι τα ξέρει όλα για την παράνομη σχέση τους. Ο Τιμούρ συνειδητοποιεί πως τα ψέματα τελείωσαν. Ικετεύει την Μπαχάρ να τον συγχωρήσει για το λάθος του, όμως εκείνη είναι ανένδοτη. Το μόνο που θέλει είναι να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μακριά του.

Δείτε επίσης: «Είναι αδερφή σας» - Η Μπαχάρ ανακοινώνει τα σπαρακτικά νέα στην Αζίζ και τον Ουμάι

Τι θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες

Επεισόδιο 32

Τώρα που όλα έχουν βγει πια στο φως, η Μπαχάρ βάζει τους δικούς της όρους: δεν τη νοιάζει αν ο Τιμούρ και η Ρενγκίν θα συνεχίσουν τη σχέση τους, γιατί εκείνη έχει πάψει να τον αγαπά. Το μόνο που θέλει είναι να φύγει η Ρενγκίν από το νοσοκομείο, και μάλιστα το συντομότερο δυνατό. Είναι ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί το σκάνδαλο και να μπορέσει η Μπαχάρ να συνεχίσει τη δουλειά της εκεί ανενόχλητη. Η Ρενγκίν χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Για ακόμα μια φορά ζητά την υποστήριξη του Τιμούρ, κι εκείνος για ακόμα μια φορά απομακρύνεται από κοντά της.

Δείτε επίσης: Το τραγικό φινάλε - Μπαχάρ και Τιμούρ πεθαίνουν στο χειρουργείο

Επεισόδιο 33

Οι γιατροί του νοσοκομείου οργανώνουν μια συγκινητική πρωτοβουλία: πηγαίνουν σε ένα μικρό χωριό για να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, όπως εμβολιασμό των παιδιών, εξετάσεις, συνταγογραφήσεις και ό,τι άλλο χρειάζονται οι κάτοικοι της περιοχής. Εκεί, ο Τιμούρ βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει ιδιαιτέρως στην Μπαχάρ και την παρακαλεί και πάλι να αλλάξει γνώμη και να μην τον αφήσει.