Bahar - Καινούργια αρχή: «Ξέρεις γιατί σε παράτησε; Γιατί πλέον δεν σε έχει ανάγκη!» - Η Μπαχάρ ξεφτιλίζει την Ρενγκίν μπροστά σε όλους

Οι σκηνές που θα καθηλώσουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή: «Ξέρεις γιατί σε παράτησε; Γιατί πλέον δεν σε έχει ανάγκη!» - Η Μπαχάρ ξεφτιλίζει την Ρενγκίν μπροστά σε όλους

Στα νέα επεισόδια της σειράς Bahar - Καινούργια αρχή, η Ρενγκίν δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει ειρήνη με την Μπαχάρ και προκειμένου να τιμωρήσει κι εκείνη τον Τιμούρ, τον εκβιάζει πως θα πει στη γυναίκα του ότι έχουν παιδί μαζί!

Το σκηνικό με Μπαχάρ και Ρενγκίν στην σειρά Bahar - Καινούργια αρχή

Εχοντας πια μάθει για την παράνομη σχέση του Τιμούρ και της Ρενγκίν, η Μπαχάρ φεύγει από το σπίτι και μετακομίζει στης μητέρας της. Ομως, το σχέδιο να εκδικηθεί δεν έχει ακόμα τελειώσει. Την επόμενη μέρα φέρνει το παράνομο ζευγάρι αντιμέτωπο. Αφού τους ζητάει να συναντηθούν, στη συνέχεια τους λέει: «Εσύ, Ρενγκίν, θα φύγεις από αυτό το νοσοκομείο. Είσαι μια πετυχημένη επαγγελματίας, περιζήτητη, μπορείς να πας σε όποιο θέλεις. Οσο για εσένα Τιμούρ, ακόμα δεν έχω αποφασίσει…», τους ανακοινώνει και φεύγει.

Στη συνέχεια βγαίνει για φαγητό με τα παιδιά της, τα οποία της λένε πως ήξεραν για τη σχέση του πατέρα τους με τη Ρενγκίν και εκείνη τους απαντάει: «Δεν έχει καμία σημασία πια! Θα ξεκινήσουμε τα πάντα από την αρχή μαζί» και εκείνοι τη στηρίζουν. Την ίδια ώρα, η μητέρα της Μπαχάρ πάει να βρει τη Νεβρά και της φωνάζει πως τόσο εκείνη όσο και ο γιος της πλήγωσαν την κόρη της. «Εχεις δίκιο για ό,τι κι αν πεις! Κι εγώ σοκαρίστηκα όταν άκουσα τα νέα! Αυτό το σπίτι είναι η ίδια η Μπαχάρ, δεν μπορεί να το αφήσει και να φύγει έτσι», λέει η Νεβρά.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Μπαχάρ παγιδεύεται στις φλόγες - Τιμούρ και Εβρέν θυσιάζονται για την σώσουν

Την ίδια ώρα, αποστολή του νοσοκομείου πάει στο χωριό Σαβκλί για φιλανθρωπικό σκοπό ώστε να βοηθήσουν τον κόσμο εκεί που είναι φτωχός. Ο Τιμούρ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μιλήσει στην Μπαχάρ, αλλά εκείνη αρνείται: «Τι άλλο θέλεις από εμένα;», του λέει και εκείνος ισχυρίζεται: «Μετάνιωσα για ό,τι έκανα! Δεν γίνεται τη θέση σου να πάρει άλλη γυναίκα». Εκείνη γελάει μαζί του και του ξεκαθαρίζει: «Τελείωσα μαζί σου! Μην ξανακάνουμε άλλο αυτή την κουβέντα. Τελείωσαν όλα, είναι αργά πια. Ο γάμος μας είχε τελειώσει πολύ καιρό πριν».

Bahar - Καινούργια αρχή ΣΚΑΙ

Το βράδυ στο γλέντι που διοργανώνει το χωριό για να ευχαριστήσει τους γιατρούς, η Μπαχάρ χορεύει με τον Εβρέν, ενώ η Ρενγκίν μεθάει κοιτάζοντας τον Τιμούρ να ζηλεύει την εν διαστάσει γυναίκα του. Κάποια στιγμή τον πλησιάζει και του λέει: «Αυτό ήταν, ε; Αλήθεια μέχρι εδώ ήταν η σχέση μας; Δεν σου έλειψα καθόλου τόσες μέρες που έχεις να με δεις; Δεν έχεις μετανιώσει καθόλου;», τον ρωτάει μεθυσμένη και εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Σε παρακαλώ, δεν είναι μέρος αυτό να κάνουμε κουβέντα. Δεν ξέρεις τι λες». Εκείνη όμως επιμένει: «Δεν πρόκειται να τελειώσουμε τόσο εύκολα, ζήσαμε τόσα πολλά για να τα καταφέρουμε! Δεν θα τα διαλύσουμε όλα τώρα. Δεν θα κάνει καμιά διαφορά το να μάθει η Μπαχάρ πως έχουμε μαζί ένα παιδί. Θα μάθει την αλήθεια για την Παρλά».

Στη συνέχεια πάει να βρει την Μπαχάρ και της λέει: «Θα φύγω από το νοσοκομείο, αν χωρίσεις κι εσύ τον Τιμούρ. Κατέστρεψες τη ζωή μου, πήρες τον άντρα που αγαπούσα, αλλά ξέρεις κάτι; Επειδή δεν τον ήθελα πια, τότε ήρθε σ’ εσένα». Η Μπαχάρ τη ρωτάει χαριτολογώντας αν θέλει καφέ για να ξεμεθύσει. «Χαίρεσαι να με βλέπεις να υποφέρω;», ρωτάει η Ρενγκίν και η Μπαχάρ της απαντάει: «Οχι δεν χαίρομαι! Αλλά για τη δική σου δυστυχία φταις εσύ, όχι εγώ. Δεν σε κατηγορώ επειδή τελείωσε ο δικός μου γάμος με τον Τιμούρ, δεν φταις εσύ! Εξαιτίας σου συνεχίζαμε να είμαστε παντρεμένοι. Ξέρεις γιατί σε παράτησε; Γιατί πλέον δεν σε έχει ανάγκη! Κατάλαβέ το πια και προχώρα τη ζωή σου».

Τη στιγμή που πάει να φύγει, η Ρενγκίν τη σταματάει και της λέει πως έχει κάτι πολύ σημαντικό να της πει. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Τιμούρ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου/TV24

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bahar - Καινούργια αρχή 14/8: «Μπορεί να πεθάνω, αλλά δεν χωρίζω» - Θρίλερ για την Μπαζάρ το διαζύγιο με τον Τιμούρ

Bahar - Καινούργια αρχή 12/8: «Η Μπαχάρ τα ξέρει όλα!» - Καίει το νυφικό της και τα σπάει στο σπίτι της με τον Τιμούρ

Bahar - Καινούργια αρχή: «Είναι αδερφή σας» - Η Μπαχάρ ανακοινώνει τα σπαρακτικά νέα στην Αζίζ και τον Ουμάι

Bahar - Καινούργια αρχή (9/8): Η Μπαχάρ μαθαίνει για την απιστία του Τιμούρ - Πέφτει στην αγκαλιά του Εβρέν

Η τηλεθέαση του Σαββάτου 3/8 - Ποια κανάλια πέρασαν μπροστά και ποια έμειναν πίσω;

Τηλεθέαση 2/8: Πως έκλεισε η εβδομάδα για τα κανάλια - Από το 40,3% μέχρι το 0,8%

Bahar - Καινούργια αρχή: Τιμούρ και Εβρέν πλακώνονται για την Μπαχάρ - «Δεν αισθάνεσαι ντροπή να πηγαίνεις με παντρεμένη γυναίκα και...»

Bahar-Καινούργια αρχή: Βάζει φωτιά στο νυφικό της! Η Μπαχάρ εγκαταλείπει τον Τιμούρ - «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία, με απατάς μαζί της;»