Famagusta: Ο τραγικός επίλογος του Παύλου - Αυτό είναι το τέλος του στη σειρά

Το γεγονός που θα τους κλονίσει όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Famagusta: Ο τραγικός επίλογος του Παύλου - Αυτό είναι το τέλος του στη σειρά

Όπως θα παρακολουθήσουμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς Famagusta που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΜΕGA, θα δούμε πως καλά κρυμμένα μυστικά θα βγουν στο φως και θα τους συγκλονίσουν όλους. Ακόμα ωστόσο πιο συγκλονιστικό θα είναι και το φινάλε του Παύλου στη σειρά.

Ο Παύλος Σέκερης (Αντρέας Γεωργίου) είναι αρχαιολόγος παθιασμένος με την δουλειά του και γεμάτος επιθυμίες και όνειρα. Μεγάλη του αδυναμία ο γιος του Αντρίκος που απέκτησε μέσα από το γάμο του με την Ιφιγένεια. Ο γάμος αυτός ομως τελείωσε εξαιτίας του αλκοολισμού της. Όπως παρακολουθήσαμε όμως στο τέλος του τρίτου κύκλου το ζευγάρι είναι ξανά μαζί. Η Ιφιγένεια έχοντας μάθει για την ασθένεια του αγαπημένου της προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για να μεγαλώσει το παιδί τους όταν εκείνος φύγει από την ζωή, κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει.

Αυτό θα είναι το τέλος του Παύλου στην σειρά του MEGA, Famagusta

Famagusta Χριστίνα Αντρέας

Οπως φάνηκε, το πρόβλημα αλκοολισμού της Ιφιγένειας δεν ήταν ικανό να τους χωρίσει. Μετά από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, ο Παύλος έδωσε μια επιπλέον ευκαιρία στηνγυναίκα που του χάρισε το παιδί του, τον μικρό Αντρίκο, και αυτό κυρίως από τον φόβο της αρρώστιας του. Μην τυχόν και πεθάνει και ο Αντρικος είναι μακριά από τη μητέρα του.

Ολο αυτό έγινε πάντως η αφορμή για να έρθει το ζευγάρι ξανά κοντά και να κάνει μια νέα αρχή. Οι πληροφορίες λένε όμως πως η σχέση τους θα κλονιστεί ξανά λόγω της υγείας εκείνου. Για την ακρίβεια, φαίνεται να μην έχει αίσιο τέλος, γεγονός που θα κλονίσει όλους, αναφέρει ρεπορτάζ του TV24 και της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου.

Γνωρίζουμε βέβαια τι θα γίνει και με τα υπόλοιπα ζευγάρια της σειράς όπου θα έχουμε χωρισμούς, επανασυνδέσεις και κλάματα.