Bahar - Καινούργια αρχή: Τιμούρ και Εβρέν πλακώνονται για την Μπαχάρ - «Δεν αισθάνεσαι ντροπή να πηγαίνεις με παντρεμένη γυναίκα και...»

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή: Τιμούρ και Εβρέν πλακώνονται για την Μπαχάρ - «Δεν αισθάνεσαι ντροπή να πηγαίνεις με παντρεμένη γυναίκα και...»

Ο ένας δεν αντέχει στην ιδέα πως θα χάσει τη γυναίκα του και ο άλλος πως η γυναίκα που αγαπάει ταλαιπωρείται τόσο από τον άντρα της. Ο Εβρέν και ο Τιμούρ στην σειρά Bahar - Καινούργια αρχή, θα έρθουν αντιμέτωποι για πρώτη φορά και θα παίξουν ξύλο μπροστά σε όλο τον κόσμο στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες του Τιμούρ, η Μπαχάρ παίρνει τη γενναία απόφαση να κάνει αίτηση διαζυγίου. Ο ίδιος δεν μπορεί να το πιστέψει, ενώ εκείνη με τη βοήθεια του Εβρέν και της Τσαλά ψάχνει για ένα νέο σπίτι προκειμένου να μετακομίσει με τα παιδιά της. Η δικηγόρος που αναλαμβάνει την Μπαχάρ είναι ιδιαίτερα σκληρή με τους άντρες και συμβουλεύει την πελάτισσά της μέχρι να βγει το διαζύγιο πώς να συμπεριφέρεται ώστε να βγει υπέρ της. Η Μπαχάρ ακολουθεί κατά γράμμα τους κανόνες της δικηγόρου και ένας από αυτούς είναι το να αποφεύγει να μιλάει με τον Τιμούρ. Από την άλλη, εκείνος προσπαθεί συνεχώς να της μιλήσει σχετικά με το διαζύγιο ώστε να το αποσύρει, αλλά μάταια.

Η έκρηξη θυμού στην σειρά Bahar - Καινούργια αρχή

Bahar Καινούργια αρχή

Το επόμενο πρωί η δικηγόρος της Μπαχάρ κάνει μια επίσκεψη στο γραφείο του Τιμούρ και του κάνει εμφανές από την αρχή πως θα είναι αμείλικτη μαζί του. Στη συνέχεια, εκείνος πάει να βρει την Μπαχάρ και εκείνη συνεχίζει να τον αποφεύγει: «Ο,τι είναι να πεις θα το πεις με τη δικηγόρο μου», του ανακοινώνει και στη συνέχεια μιλάει με τον Εβρέν, ο οποίος της λέει για ένα σπίτι που κανόνισε να πάνε να δούνε.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Μπαχάρ παγιδεύεται στις φλόγες - Τιμούρ και Εβρέν θυσιάζονται για την σώσουν

Ο Τιμούρ παρεξηγεί τα όσα ακούει και πλησιάζει: «Συγγνώμη που διακόπτω τη συζήτησή σας, αλλά αν κατάλαβα ψάχνετε σπίτι να μείνετε οι δυο σας;», ρωτάει και η Μπαχάρ αντιδράει: «Είσαι σοβαρός; Τι είναι αυτά που λες; Εγώ ψάχνω να βρω σπίτι». Εκείνος επιμένει: «Και για ποιο λόγο πηγαίνετε μαζί;», συνεχίζει σε έντονο ύφος και ο Εβρέν του λέει να σταματήσει να φωνάζει. Στο μεταξύ, έχουν αρχίσει να μαζεύονται γύρω τους άνθρωποι του νοσοκομείου να δουν τι συμβαίνει και η Μπαχάρ ζητάει και από τους δύο να σταματήσουν. Ο Εβρέν κάνει να φύγει, όταν ο Τιμούρ του λέει προκλητικά: «Αλήθεια, δεν αισθάνεσαι καμιά ντροπή να πηγαίνεις με μια παντρεμένη γυναίκα και να κοιτάς σπίτια;».

Ο Εβρέν θίγεται, χάνει τον έλεγχο και του ρίχνει μια μπουνιά. Ο Τιμούρ ανταποδίδει και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, μέχρι που επεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι να τους χωρίσουν. Στη συνέχεια η Μπαχάρ πάει να βρει τον Τιμούρ και εκείνος της λέει πως δεν έχει σκοπό να της δώσει διαζύγιο, ενώ ο Εβρέν της αποκαλύπτει τα συναισθήματά του για εκείνη. Ομως, η Μπαχάρ δεν αντιδρά όπως εκείνος θα περίμενε.

Από την Γιάννα Παπανικολάου/TV24

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bahar-Καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ ξεμπροστιάζει την Μπαχάρ στο δικαστήριο - Οι φωτογραφίες με τον Εβρέν που την "καίνε"

Bahar - Καινούργια αρχή 12/8: «Η Μπαχάρ τα ξέρει όλα!» - Καίει το νυφικό της και τα σπάει στο σπίτι της με τον Τιμούρ

Bahar - Καινούργια αρχή (9/8): Η Μπαχάρ μαθαίνει για την απιστία του Τιμούρ - Πέφτει στην αγκαλιά του Εβρέν

Bahar - Καινούργια αρχή: Το τραγικό φινάλε - Μπαχάρ και Τιμούρ πεθαίνουν στο χειρουργείο

Bahar - Καινούργια αρχή (7/8): Ο Τιμούρ φιλάει μπροστά σε όλο το νοσοκομείο την Μπαχάρ - «Συγχώρεσέ με!»

Bahar - Καινούργια αρχή: «Ξέρεις γιατί σε παράτησε; Γιατί πλέον δεν σε έχει ανάγκη!» - Η Μπαχάρ ξεφτιλίζει την Ρενγκίν μπροστά σε όλους

Bahar-Καινούργια αρχή: Βάζει φωτιά στο νυφικό της! Η Μπαχάρ εγκαταλείπει τον Τιμούρ - «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία, με απατάς μαζί της;»

Bahar-Καινούργια αρχή: «Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα! Παράτα με!» - Ουράς και Ουμάι πιάνουν στα πράσα Τιμούρ και Ρενγκίν