Bahar - Καινούργια αρχή: Η Μπαχάρ παγιδεύεται στις φλόγες - Τιμούρ και Εβρέν θυσιάζονται για την σώσουν

Τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο που πιάνει φωτιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή: Η Μπαχάρ παγιδεύεται στις φλόγες - Τιμούρ και Εβρέν θυσιάζονται για την σώσουν

Όπως θα δούμε σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Bahar - Καινούργια αρχή, μάχη με τις φλόγες θα δώσουν ο Τιμούρ και ο Εβρέν προκειμένου να σώσουν την Μπαχάρ από τη φωτιά που την έχει περικυκλώσει μετά από ατύχημα που συνέβη στο νοσοκομείο.

Η στιγμή που η ζωή της Μπαχάρ κινδυνεύει στην Bahar - Καινούργια αρχή

Ενας επικίνδυνος άντρας που τρομοκρατεί την αδελφή του, γίνεται η αφορμή για να κινδυνεύσει η ζωή της Μπαχάρ. Οταν η άτυχη γυναίκα κάνει νόημα στην Μπαχάρ ότι κινδυνεύει, η νοσοκόμα τρέχει να ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο άντρας το αντιλαμβάνεται και απειλεί την Μπαχάρ. «Κλείσε τώρα το τηλέφωνο αλλιώς θα σε σκοτώσω», της λέει απειλώντας τη με όπλο.

Την ίδια ώρα, ένα βραχυκύκλωμα προκαλεί έκρηξη στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του νοσοκομείου και αμέσως γεμίζει με καπνούς, ενώ γιατροί και νοσοκόμοι ξεκινούν την εκκένωση. Ο Εβρέν ψάχνει παντού την Μπαχάρ όπως και ο Τιμούρ, που μαθαίνει πως δεν έχει φύγει από εκεί.

Bahar - Καινούργια αρχή ΣΚΑΙ

Στο μεταξύ, εκείνη έχει παγιδευτεί στην αποθήκη και οι καπνοί αρχίζουν να την πνίγουν και η ίδια δυσκολεύεται να πάρει ανάσες. Φωνάζει με όση δύναμη έχει για βοήθεια και ο Εβρέν με τον Τιμούρ καταφέρνουν να τη βρουν και αφού σπάνε την πόρτα, προσπαθούν να τη βγάλουν από εκεί. Ο Ουράς τρέχει να βάλει μάσκα οξυγόνου στη μητέρα του, η οποία μετά βίας παίρνει ανάσα. Ευτυχώς, μετά από κάποιες ώρες, η ίδια συνέρχεται, ενώ η επέκταση της φωτιάς στο νοσοκομείο περιορίζεται χάρη στην επέμβαση της πυροσβεστικής.

Δείτε εδώ το αποψινό 31/7 επεισόδιο της σειράς Bahar - Καινούργια αρχή στον ΣΚΑΙ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου/TiVi Σήριαλ