Bahar - Καινούργια αρχή (31/7): «Έπρεπε να μας πεις ότι έχουμε παρέα» - Απρόσκλητος επισκέπτης στο σπίτι Μπαχάρ και Τιμούρ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή (31/7): «Έπρεπε να μας πεις ότι έχουμε παρέα» - Απρόσκλητος επισκέπτης στο σπίτι Μπαχάρ και Τιμούρ

Στο αποψινό 31/7 επεισόδιο της σειράς Bahar - Καινούργια αρχή, μετά από πολλές ώρες το χειρουργείο ολοκληρώνεται και η Ρενγκίν μπαίνει στην εντατική. Ο Εβρέν συμπαραστέκεται στην Παρλά, αλλά μέσα του ξυπνάνε άσχημες αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια, ως Αλί στο σπίτι των Γιαβούζογλου.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Bahar - Καινούργια αρχή

Το βράδυ η Μπαχάρ προτείνει στην Παρλά να μείνει στο σπίτι τους και την περιποιείται. «Φοβάμαι μήπως πάθει κάτι η μαμά μου. Της φέρθηκα πολύ άσχημα», ομολογεί στην Μπαχάρ και εκείνη την καθησυχάζει: «Θα γίνει καλά και όταν ξυπνήσει να της ζητήσεις συγγνώμη». «Θα με συγχωρέσει;», αναρωτιέται η κοπέλα και η Μπαχάρ της απαντάει: «Ναι, έτσι κάνουν οι μαμάδες».

Ο Τιμούρ συναντά τον Σελίμ και του λέει: «Δεν ήξερα ότι η Παρλά είναι δικό μου παιδί, το έμαθα πριν από τρία χρόνια. Οταν ξυπνήσει η Ρενγκίν θα βρεις την ανιψιά σου και θα της πεις ότι είπες ψέματα». Στο μεταξύ, ο Εβρέν συναντάει την Τσαλά και της μιλάει για τις υποψίες που έχει για τον Τιμούρ και τη Ρενγκίν.

Ο Εβρέν, προκειμένου να κάνει την Παρλά να περάσει καλά, κανονίζει να πάνε για γκράφιτι μαζί με την Μπαχάρ και την Ουμάι και περνάνε πολύ όμορφες στιγμές. Στη συνέχεια όλοι μαζί πάνε στο σπίτι της Μπαχάρ, όπου ο Τιμούρ δεν κρύβει την ενόχλησή του με την παρουσία του Εβρέν εκεί. Ο τελευταίος το αντιλαμβάνεται και φεύγει και κατά την επιστροφή του, το μυαλό του πάει στην παιδική του ηλικία, όπου η Νεβρά μετά από έναν καβγά με την έγκυο αδελφή τού Εβρέν από τον Αζίζ, τον πατέρα του Τιμούρ, τη ρίχνει από τις σκάλες και πεθαίνει. «Εχεις έναν γιο κι εκεί θα δώσεις την προσοχή σου», λέει η Νεβρά στον Αζίζ και την επόμενη μέρα εκείνη πηγαίνει τον μικρό Αλί (μετέπειτα γιατρό Εβρέν) στο ορφανοτροφείο.

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: Βάζει φωτιά στο νυφικό της! Η Μπαχάρ εγκαταλείπει τον Τιμούρ - «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία, με απατάς μαζί της;»