Bahar - Καινούργια αρχή (30/7): «Αν μου συμβεί κάτι, ζητώ συγγνώμη» - Κινδυνεύει να πεθάνει η Ρενγκίν μετά από τροχαίο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή (30/7): «Αν μου συμβεί κάτι, ζητώ συγγνώμη» - Κινδυνεύει να πεθάνει η Ρενγκίν μετά από τροχαίο

Η αλήθεια στην Bahar - Καινούργια αρχή, αποκαλύπτεται και τα τραγικά γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο. Η ζωή της Ρενγκίν βρίσκεται σε κίνδυνο ενώ η Μπαχάρ συνδέει τα κομμάτια του παζλ για την απιστία του Τιμούρ. Ο τελευταίος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και στην κόρη του, ενώ παραδέχεται ότι ενώ είναι επιτυχημένος, δεν έγινε ποτέ ευτυχισμένος.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο Bahar - Καινούργια αρχή στον ΣΚΑΙ στις 21:00

Όταν ο Τιμούρ ανακαλύπτει ότι η κόρη του Ουμάι συνεχίζει να ζωγραφίζει παρά τις αντιρρήσεις του, θέλει να την τιμωρήσει αυστηρά, πετώντας όλα τα σύνεργα ζωγραφικής της μικρής. Η Ουμάι καταρρακώνεται, ενώ Μπαχάρ και Αζίζ μπαίνουν στη μέση για να σώσουν την κατάσταση. Ο Τιμούρ συνειδητοποιεί πως ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του όσον αφορά στη σχέση του με τα παιδιά του – δεν ακούει τα θέλω τους, δεν στηρίζει τις αποφάσεις τους, δεν δέχεται τις επιθυμίες τους. Ευτυχώς που υπάρχει η Μπαχάρ για να εξισορροπεί τα πράγματα μέσα στην οικογένεια.

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: «Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα! Παράτα με!» - Ουράς και Ουμάι πιάνουν στα πράσα Τιμούρ και Ρενγκίν

Το επόμενο πρωί ο Τιμούρ, ενώ έχει βρεθεί με τον Σελίμ, ενημερώνει τη Ρενγκίν πως κάτι κακό ετοιμάζει. Πράγματι εκείνος τηλεφωνεί στην Παρλά και της ζητάει να συναντηθούν, ενώ ενημερώνει τη Ρενγκίν πως θα αποκαλύψει στην κόρη της την αλήθεια.

Η γιατρός τρέχει να προλάβει να τον εμποδίσει, αλλά στον δρόμο τρακάρει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, ο Σελίμ λέει στην Παρλά: «Ο Τιμούρ Γιαβούζογλου είναι ο πατέρας σου». Παράλληλα, η Μπαχάρ ανακαλύπτει πως η Παρλά είναι κόρη της Ρενγκίν.

Η Παρλά δεν πιστεύει τον θείο της: «Είσαι ψεύτης και τιποτένιος. Τα κάνεις όλα αυτά για να εκδικηθείς τη μητέρα μου. Φύγε και εξαφανίσου από εδώ». Στο μεταξύ, το ασθενοφόρο μεταφέρει τη Ρενγκίν στο νοσοκομείο και όλοι οι γιατροί πέφτουν πάνω της για να την κάνουν καλά.