Bahar - Καινούργια αρχή (29/7): «Είμαι έγκυος και πονάω», «Υπάρχει ένας όγκος» - Τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή (29/7): «Είμαι έγκυος και πονάω», «Υπάρχει ένας όγκος» - Τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο

Τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό και το μυστικό της Ρενγκίν και του Τιμούρ αποκαλύπτεται στα πιο λάθος άτομα: Στα παιδιά εκείνου. Παράλληλα, η υγεία της Μπαχάρ επιδεινώνεται και όλοι φοβούνται για εκείνη. Οι σημερινές 29/7 εξελίξεις στην σειρά, Bahar - Καινούργια αρχή, είναι καταιγιστικές στον ΣΚΑΙ.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Bahar - Καινούργια αρχή

Επεισόδιο 21

Την επόμενη μέρα ο Αζίζ Ουράς τα ξαναβρίσκει με τη Σερέν και ο Εβρέν τον συγχαίρει. Ωστόσο ο Τιμούρ ζηλεύει την καλή σχέση του γιου του με τον αντίζηλό του. Την ίδια ώρα, η Ρενγκίν προσπαθεί να συγκεντρωθεί, ωστόσο παραλείπει μια σημαντική λεπτομέρεια για μια ασθενή και η Μπαχάρ το αντιλαμβάνεται και τρέχει να προλάβει τα χειρότερα. «Γιατί δεν μου έκανες καταγγελία; Προσπαθείς να μου κάνεις την καλή;», ρωτάει η Ρενγκίν την Μπαχάρ και εκείνη της απαντάει: «Διανύεις μια δύσκολη περίοδο και ξέρω πως αν δεν σου είχε συμβεί αυτό, δεν θα έκανες ποτέ τέτοιο λάθος».

Η Ουμάι και η Παρλά καβγαδίζουν καθώς η δεύτερη κατάλαβε πως το «δώρο» της δεν έφτασε ποτέ στην Μπαχάρ. Στη συνέχεια, όμως, γνωρίζουν τον Ρουζγκιάρ και μια νέα περιπέτεια αρχίζει για τα δύο κορίτσια.

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: «Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα! Παράτα με!» - Ουράς και Ουμάι πιάνουν στα πράσα Τιμούρ και Ρενγκίν

,

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Μετά τα τελευταία γεγονότα με τον χαμό του πατέρα της Ρενγκίν, τόσο η ίδια όσο η Μπαχάρ και ο Τιμούρ σκέφτονται πώς εξελίχθηκαν οι ζωές τους. Σε flashback βλέπουμε την Μπαχάρ να υποφέρει ως νοικοκυρά έχοντας ένα παιδί και μια αυταρχική πεθερά, αλλά κι έναν αδιάφορο σύζυγο, ενώ η ίδια είναι νέα και έχει όλη τη ζωή μπροστά της να ζήσει τα όνειρά της. Από την άλλη, ο Τιμούρ και η Ρενγκίν που δεν ξεπέρασαν ποτέ ο ένας τον άλλον, βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και περνάνε το βράδυ τους μαζί. Λίγους μήνες αργότερα η Μπαχάρ και η Ρενγκίν γεννάνε τις κόρες τους.

Πίσω στο σήμερα, τα δύο νεαρά κορίτσια μαζί με τον Ρουζγκιάρ κάνουν γκράφιτι σ’ έναν τοίχο και τυχαία περνάει από εκεί ο Τιμούρ και παίρνει την κόρη του με το ζόρι. Στο σπίτι την αναγκάζει να πετάξει όλες τις μπογιές και τις ζωγραφιές της, ενώ εκείνη κλαίει και τον εκλιπαρεί να μην το κάνει. «Εχασες την ευκαιρία σου. Σου ζήτησα να σταματήσεις τη ζωγραφική και την παρέα με την Παρλά κι εσύ τι έκανες; Τίποτα».

Η Μπαχάρ που επιστρέφει από τη δουλειά επεμβαίνει και αντιδρά στον άντρα της που θέλει να πετάξει τα όνειρα της κόρης τους. «Ολα τα κάνετε κρυφά από εμένα! Γιατί εγώ να μην ξέρω τι κάνουν τα παιδιά μου; Φαίνεται πως είμαι ο εχθρός εδώ μέσα», παραπονιέται ο Τιμούρ και η Μπαχάρ του απαντάει: «Αναρωτήσου ο ίδιος γιατί δεν σου λένε τίποτα! Κάτσε κοντά τους και άκουσέ τα». Το επόμενο πρωί ο Τιμούρ, ενώ έχει βρεθεί με τον Σελίμ, ενημερώνει τη Ρενγκίν πως κάτι κακό ετοιμάζει. Πράγματι εκείνος τηλεφωνεί στην Παρλά και της ζητάει να συναντηθούν, ενώ ενημερώνει τη Ρενγκίν πως θα αποκαλύψει στην κόρη της την αλήθεια.

Η γιατρός τρέχει να προλάβει να τον εμποδίσει, αλλά στον δρόμο τρακάρει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, ο Σελίμ λέει στην Παρλά: «Ο Τιμούρ Γιαβούζογλου είναι ο πατέρας σου». Παράλληλα, η Μπαχάρ ανακαλύπτει πως η Παρλά είναι κόρη της Ρενγκίν.

Η Παρλά δεν πιστεύει τον θείο της: «Είσαι ψεύτης και τιποτένιος. Τα κάνεις όλα αυτά για να εκδικηθείς τη μητέρα μου. Φύγε και εξαφανίσου από εδώ». Στο μεταξύ, το ασθενοφόρο μεταφέρει τη Ρενγκίν στο νοσοκομείο και όλοι οι γιατροί πέφτουν πάνω της για να την κάνουν καλά. Η Παρλά έχοντας μάθει για το τροχαίο της μητέρας της, τρέχει στο νοσοκομείο με κλάματα και βλέπει τη μαμά της σε άσχημη κατάσταση. «Μην πεις τίποτα, εμένα να πιστέψεις», λέει στο παιδί της λίγο πριν μπει στο χειρουργείο, ενώ στη συνέχεια απολογείται στην Μπαχάρ: «Αν πάθω κάτι, σου ζητώ συγγνώμη».

Μετά από πολλές ώρες το χειρουργείο ολοκληρώνεται και η Ρενγκίν μπαίνει στην εντατική. Ο Εβρέν συμπαραστέκεται στην Παρλά, αλλά μέσα του ξυπνάνε άσχημες αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια, ως Αλί στο σπίτι των Γιαβούζογλου. Το βράδυ η Μπαχάρ προτείνει στην Παρλά να μείνει στο σπίτι τους και την περιποιείται. «Φοβάμαι μήπως πάθει κάτι η μαμά μου. Της φέρθηκα πολύ άσχημα», ομολογεί στην Μπαχάρ και εκείνη την καθησυχάζει: «Θα γίνει καλά και όταν ξυπνήσει να της ζητήσεις συγγνώμη». «Θα με συγχωρέσει;», αναρωτιέται η κοπέλα και η Μπαχάρ της απαντάει: «Ναι, έτσι κάνουν οι μαμάδες».

Ο Τιμούρ συναντά τον Σελίμ και του λέει: «Δεν ήξερα ότι η Παρλά είναι δικό μου παιδί, το έμαθα πριν από τρία χρόνια. Οταν ξυπνήσει η Ρενγκίν θα βρεις την ανιψιά σου και θα της πεις ότι είπες ψέματα». Στο μεταξύ, ο Εβρέν συναντάει την Τσαλά και της μιλάει για τις υποψίες που έχει για τον Τιμούρ και τη Ρενγκίν.

Ο Εβρέν, προκειμένου να κάνει την Παρλά να περάσει καλά, κανονίζει να πάνε για γκράφιτι μαζί με την Μπαχάρ και την Ουμάι και περνάνε πολύ όμορφες στιγμές. Στη συνέχεια όλοι μαζί πάνε στο σπίτι της Μπαχάρ, όπου ο Τιμούρ δεν κρύβει την ενόχλησή του με την παρουσία του Εβρέν εκεί. Ο τελευταίος το αντιλαμβάνεται και φεύγει και κατά την επιστροφή του, το μυαλό του πάει στην παιδική του ηλικία, όπου η Νεβρά μετά από έναν καβγά με την έγκυο αδελφή τού Εβρέν από τον Αζίζ, τον πατέρα του Τιμούρ, τη ρίχνει από τις σκάλες και πεθαίνει. «Εχεις έναν γιο κι εκεί θα δώσεις την προσοχή σου», λέει η Νεβρά στον Αζίζ και την επόμενη μέρα εκείνη πηγαίνει τον μικρό Αλί (μετέπειτα γιατρό Εβρέν) στο ορφανοτροφείο.

Ο σύντροφος της Νεβρά την πείθει να του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ η Ρενγκίν ξυπνάει επιτέλους και όλοι είναι χαρούμενοι. Στο νοσοκομείο φτάνει από την Αμερική ο πρώην άντρας της και ο Τιμούρ δεν κρύβει τη ζήλια του. Περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να μπορέσει να μπει στο δωμάτιο να δει την αγαπημένη του. «Μου έλειψες, κόντεψα να τρελαθώ στη σκέψη ότι κάτι θα πάθεις, αγάπη μου», της λέει και οι δυο τους αγκαλιάζονται. Ομως, ο Ουράς είναι εκεί και τους βλέπει. «Δεν το πιστεύω», ψελλίζει εκείνος και φεύγει θυμωμένος. «Αφησέ με να σου εξηγήσω», φωνάζει ο Τιμούρ και ο Ουράς του απαντάει: «Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα! Παράτα με», φωνάζει με κλάματα και δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του πατέρα του.

Ο Τιμούρ είναι σε απόγνωση, ενώ η Ρενγκίν του λέει: «Μάλλον ήρθε η ώρα να το μάθουν όλοι». Στο μεταξύ, η Μπαχάρ αρρωσταίνει ξανά και ο Ουράς τρομάζει πως η μαμά του θα πάθει κάτι, αλλά εκείνη τον αγκαλιάζει και του υπόσχεται πως δεν θα συμβεί κάτι κακό. Παράλληλα, ο νεαρός αποφασίζει να μην της πει τίποτα για τον πατέρα του, ενώ ξεκαθαρίζει στον Τιμούρ: «Ο μόνος λόγος που δεν θα πω τίποτα στη μαμά είναι για να μη στενοχωρηθεί! Η αρρώστια της επέστρεψε και είναι επικίνδυνα όλα για εκείνη». Από την άλλη, η Ρενγκίν εξηγεί στην κόρη της την ιστορία με τον Τιμούρ και τον λόγο που της έκρυψε την αλήθεια, αλλά παράλληλα πιέζει τον Τιμούρ να ασχοληθεί και με το δικό τους παιδί.

Ο Εβρέν παίρνει στα χέρια του τις εξετάσεις της Μπαχάρ και τα νέα είναι πολύ άσχημα για εκείνη. Η Ρενγκίν ευχαριστεί τον Τζεμ, τον θετό πατέρα της Παρλά, που τόσα χρόνια είναι στο πλευρό της κι εκείνος τη συμβουλεύει: «Πρέπει πια να κοιτάξεις τη ζωή σου κι εγώ θα είμαι πάντα εδώ όποτε με χρειαστείς».

Η Παρλά ξεκαθαρίζει στη Ρενγκίν πως δεν πρόκειται ποτέ να δει τον Τιμούρ ως μπαμπά της, αλλά η μητέρα της τής ζητάει να σταματήσει. «Κουράστηκες! Θέλεις όλοι να το μάθουν, ε;», τη ρωτάει η Παρλά κι εκείνη γνέφει καταφατικά. Αργότερα ο Τιμούρ προτείνει στη Ρενγκίν να βγουν για φαγητό μαζί με την Παρλά. Πράγματι έτσι γίνεται και η κοπέλα δείχνει πολύ θυμωμένη μαζί του: «Ξέρεις τι ζητούσα τόσα χρόνια; Να έχω μια οικογένεια, αλλά δεν το είχα ποτέ αυτό», του λέει. Εκείνος νιώθει ενοχές, σκύβει το κεφάλι και η Ρενγκίν του πιάνει το χέρι: «Ολα θα πάνε καλά, αγάπη μου» και ξαφνικά όλοι παγώνουν καθώς εκεί βρίσκεται η Ουμάι.

Η κοπέλα βλέπει την εικόνα αυτή, σοκάρεται και φεύγει τρέχοντας. Η Ρενγκίν κοιτάζει με απογοήτευση την Παρλά, η οποία της ομολογεί: «Για εσένα το έκανα, για να το μάθουν όλοι», επιβεβαιώνοντας πως η ίδια κάλεσε την Ουμάι εκεί. Ο Τιμούρ ενημερώνει τον Ουράς τι έγινε κι εκείνος πάει να βρει την αδελφή του. Ο Τιμούρ φτάνει εκεί και η Ουμάι ουρλιάζει: «Θα τα πω όλα στη μαμά, όσα άκουσα και όσα είδα! Δεν σε θέλω για μπαμπά μου, μην με πλησιάσεις ποτέ ξανά» και ο αδελφός της την παίρνει αγκαλιά. Στη συνέχεια της εξηγεί πως η μητέρα τους είναι ξανά άρρωστη και ότι πρέπει να της το κρατήσουν μυστικό για την ώρα. Ο Τιμούρ βλέπει την οικογένειά του να διαλύεται και παράλληλα δέχεται και τις πιέσεις της Ρενγκίν να αποκαλύψουν τη σχέση τους.