Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Αυτός είναι ο δισέγγονος της Θεοφανώς - Ο ηθοποιός που θα παίξει τον ρόλο του

«Επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Αυτός είναι ο δισέγγονος της Θεοφανώς - Ο ηθοποιός που θα παίξει τον ρόλο του

Τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η προβολή του πρίκουελ της Μάγισσας που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό, όπως φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε καθημερινά στον ΑΝΤ1 την περασμένη σεζόν. Ο λόγος για το σίριαλ "Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά".

Σύμφωνα με την Γιάννα Παπανικολάου και το TV 24, ο νέος αυτός κύκλος ουσιαστικά, θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς (δείτε ποια θα είναι η ιστορία του) - σε αρκετά μεγάλη ηλικία - στις αρχές του 20ού αιώνα να ψάχνει απαντήσεις στο πώς κληρονόμησε το «καταραμένο» χάρισμά του και μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα. Σ’ εκείνη άλλωστε ανήκε και η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο και που βρήκε ο Μισέλ στο τέλος της σειράς. Θα υπάρξει, ωστόσο, κι άλλος απόγονος της Μάγισσας, ο οποίος θα φέρει τα πάνω κάτω...

Ποιος, όμως, θα είναι ο απόγονος της Θεοφανώς;

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Το 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε.

Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα. Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στη αρχή της ιστορίας…

Τον ρόλο του Ανδρέα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής».

Ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής, λοιπόν, σπούδασε στην Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου και δείγματα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ερωτευμένος Σαίξπηρ (2018), Άλκηστη (2017), Ένας Ήρωας του καιρού μας (2018), Προμηθέας Δεσμώτης (2021), ενώ στον κινηματογράφο είναι ο ρόλος του στο Αιγαίος SOS (2018) και στην ταινία Σε άγνωστα νερά (2023).

Είναι πολύ ενεργός στα social media και έχει χιλιάδες ακόλουθους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ακολουθούν κάποιες από τις αναρτήσεις του.