Bahar - Καινούργια αρχή (26/7): Το μυστικό του Τιμούρ κινδυνεύει να αποκαλυφθεί - Ο ρόλος του Δρ. Εβρέν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή (26/7): Το μυστικό του Τιμούρ κινδυνεύει να αποκαλυφθεί - Ο ρόλος του Δρ. Εβρέν

Στο αποψινό 26/7 επεισόδιο της σειράς Bahar - Καινούργια αρχή, το μυστικό του Τιμούρ - πως είναι παντρεμένος με την Μπαχάρ - κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στο νοσοκομείο μετά από ρομαντική έξοδο τους. Η Ρενγκίν συνεχίζει να είναι συντετριμμένη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Bahar - Καινούργια αρχή

Επεισόδιο 20

Η Ρενγκίν είναι συντετριμμένη με την απώλεια του πατέρα της και το επόμενο πρωί πάει στο σπίτι του για την κηδεία. Ομως, ο Σελίμ τη διώχνει: «Δεν θα σε αφήσω να μπεις σ’ αυτό το σπίτι! Φύγε μακριά και μην πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ, αλλιώς θα μάθουν όλοι το μυστικό σου», την απειλεί και εκείνη του απαντάει: «Δεν σε φοβάμαι! Και να ξέρεις πως θα διεκδικήσω όσα μου ανήκουν».

Η ίδια αργότερα επιστρέφει στο νοσοκομείο, αλλά φαίνεται πως δεν είναι καλά, ενώ μιλάει έντονα και στην Μπαχάρ. Ο Τιμούρ ζητάει από την Μπαχάρ να βγουν το βράδυ για φαγητό και εκεί βρίσκουν τυχαία την Τσαλά και τον Εβρέν και κάθονται όλοι μαζί. Η αμηχανία είναι διάχυτη για όλους, ενώ όταν ο Τιμούρ προσβάλλει την Τσαλά, ο Εβρέν αποφασίζει να κάνει αντεπίθεση και αναφέρεται στη Ρενγκίν. Αργότερα η Τσαλά αποκαλύπτει στον Εβρέν πως στο παρελθόν, πριν από την Μπαχάρ, ο Τιμούρ είχε σχέση με τη Ρενγκίν.

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: «Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα! Παράτα με!» - Ουράς και Ουμάι πιάνουν στα πράσα Τιμούρ και Ρενγκίν

Η Παρλά βλέποντας τη μητέρα της σε τόσο κακά χάλια τηλεφωνεί στον πατέρα της και του ζητάει να έρθει. Την επόμενη μέρα ο Αζίζ Ουράς τα ξαναβρίσκει με τη Σερέν και ο Εβρέν τον συγχαίρει. Ωστόσο ο Τιμούρ ζηλεύει την καλή σχέση του γιου του με τον αντίζηλό του. Την ίδια ώρα, η Ρενγκίν προσπαθεί να συγκεντρωθεί, ωστόσο παραλείπει μια σημαντική λεπτομέρεια για μια ασθενή και η Μπαχάρ το αντιλαμβάνεται και τρέχει να προλάβει τα χειρότερα. «Γιατί δεν μου έκανες καταγγελία; Προσπαθείς να μου κάνεις την καλή;», ρωτάει η Ρενγκίν την Μπαχάρ και εκείνη της απαντάει: «Διανύεις μια δύσκολη περίοδο και ξέρω πως αν δεν σου είχε συμβεί αυτό, δεν θα έκανες ποτέ τέτοιο λάθος».

Η Ουμάι και η Παρλά καβγαδίζουν καθώς η δεύτερη κατάλαβε πως το «δώρο» της δεν έφτασε ποτέ στην Μπαχάρ. Στη συνέχεια, όμως, γνωρίζουν τον Ρουζγκιάρ και μια νέα περιπέτεια αρχίζει για τα δύο κορίτσια.