Η γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Δυο χωρισμοί σοκ στο νέο κύκλο

Πολλές οι αλλαγές που έρχονται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Δυο χωρισμοί σοκ στο νέο κύκλο

Οταν λέμε ότι θα γίνει πραγματικά χαμός στον τέταρτο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς», το εννοούμε! Οπως επίσης εννοούμε ότι έχουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όλες τις αληθινές εξελίξεις με όλες τις λεπτομέρειες. Οχι ένας αλλά δύο χωρισμοί και μάλιστα ταυτόχρονα έρχονται στη σειρά και είναι του Χρήστου με την Αφροδίτη και του Παρασκευά με την Ειρήνη.

Το ότι ο Χρήστος δεν έχει ξεπεράσει την Αριάδνη είναι γνωστό. Ασχετα αν κάνει προσπάθειες με την Αφροδίτη, αυτός ο γάμος δεν θα προχωρήσει και όχι εξαιτίας της Αριάδνης. Εντελώς απρόσμενα γεγονότα θα συμβούν και θα φτάσουν το ζευγάρι στο χωρισμό. Οσο για τον Παρασκευά με την Ειρήνη, από την αρχή φάνηκε ότι όλα είναι ρευστά και η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή. Και σ’ αυτή όμως την περίπτωση, ο χωρισμός τους δεν θα έρθει ούτε από την επιμονή της Ειρήνης για γάμο ούτε από τους τραμπουκισμούς του Δημοσθένη. Ο χωρισμός τους έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουν...

Αυτοί είναι οι δυο χωρισμοί στην Γη της ελιάς

Ας πάρουμε όμως τις δύο ιστορίες από την αρχή. Καταρχάς ο Χρήστος δεν έχει λύσει το πρόβλημά του με την Αριάδνη, απλά το έχει κουκουλώσει και σταδιακά αυτό θα το δούμε, καθώς θα υπάρχει ρήξη στον γάμο του. Οπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, προκειμένου ο Χρήστος να απομακρυνθεί κι άλλο από την Αριάδνη και να έρθει πιο κοντά με την Αφροδίτη, της προτείνει να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα να πάνε στην Κυανή Ακτή και να γυρίσουν με αυτοκίνητο πολλά κοσμοπολίτικα θέρετρα όπως το Μονακό, το Σαν Τροπέ και τη Νίκαια.

Δείτε επίσης: Ο Κωνσταντίνος κάνει "σκουπίδι" την Ισμήνη - Το πανούργο σχέδιο της Σοφίας για να τον "κλέψει"

Φυσικά, η Αφροδίτη τρελαίνεται με την ιδέα και όπως είναι αυθόρμητη σαν χαρακτήρας, ανακοινώνει το ταξίδι τους στην Ειρήνη. Εκείνη αμέσως της λέει ότι θέλει κι αυτή να πάει με τον Παρασκευά και η Αφροδίτη συμφωνεί: «Γιατί όχι; Θα περάσουμε σούπερ». Η Ειρήνη δεν χάνει καιρό και το ανακοινώνει στο Δημοσθένη. «Να πάτε, θα σας το κάνω εγώ δώρο αυτό το ταξίδι», της λέει. Κι αφού τα κανονίζουν όλα, τότε η Αφροδίτη τελευταία στιγμή το «ξεφουρνίζει» στον Χρήστο, ο οποίος δεν είναι καθόλου χαρούμενος με αυτή την πρωτοβουλία της γυναίκας του: «Ελα μωρέ, μην κάνεις έτσι, θα περάσουμε ωραία, έχουν πολλή πλάκα αυτοί οι δύο. Θα μας διασκεδάσουν», υποστηρίζει και αναγκαστικά ο Χρήστος το δέχεται.

Η γη της ελιάς χωρισμοί

Ωστόσο, το ταξίδι τους δεν θα αποδειχτεί και πολύ διασκεδαστικό και κυρίως εξαιτίας της Ειρήνης. Η Ειρήνη συνέχεια δημιουργεί θέματα με τη συμπεριφορά της. Οπως η εμμονή της να παίξει στο καζίνο, κάτι που της απαγορεύει ρητά και κατηγορηματικά ο Παρασκευάς. Η Ειρήνη όμως δεν ακούει κανέναν και πάει να παίξει κρυφά, αλλά ο Παρασκευάς την πιάνει στα πράσα και γίνεται χαμός. Το ζευγάρι σκοτώνεται στην κυριολεξία, ενώ η Αφροδίτη και ο Χρήστος προσπαθούν να κάνουν τους «πυροσβέστες» ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Η κατάσταση όμως ξεφεύγει εντελώς.

Δείτε επίσης στην Γη της ελιάς: Η παιδική πορνογραφία, η εγκυμοσύνη και η σχέση πάθους - 3 σοκαριστικές σκηνές της νέας σεζόν

Η Ειρήνη για να εκδικηθεί, επιστρέφει στην παλιά κακή της συνήθεια. Μπαίνει σε ένα μαγαζί και κλέβει. Για κακή της τύχη όμως, την πιάνουν και την οδηγούν στην αστυνομία, ενώ όλοι προσπαθούν να τη γλιτώσουν από τη φυλακή. Μάλιστα, αναγκάζονται να δώσουν σχεδόν όλα τους τα χρήματα για εγγύηση προκειμένου να την ελευθερώσουν. Ο Παρασκευάς, έξαλλος μετά από αυτό, τη χωρίζει, αλλά και ο Χρήστος με την Αφροδίτη σκοτώνονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να γυρίσουν και οι τέσσερις πίσω στη Μάνη χωρισμένοι!

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24