MEGA: Θλίψη με το χθεσινό 24/7 επεισόδιο της σειράς, Δυο Ξένοι - «Νίκο Σεργιανόπουλε μας λείπεις»

Τι γράφτηκε στο twitter;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Θλίψη με το χθεσινό 24/7 επεισόδιο της σειράς, Δυο Ξένοι - «Νίκο Σεργιανόπουλε μας λείπεις»

16 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι από τον γεωργιανής καταγωγής Ντέιβιντ Μουρτικνέλι, ο οποίος δικάστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Ο κόσμος όμως δεν μπορεί μέχρι και σήμερα να συνειδητοποιήσει το θάνατο του.

Ο αείμνηστος ηθοποιός όμως θα μείνει για πάντα ζωντανός μέσα από την σειρές που έχει συμμετάσχει, όπως για παράδειγμα οι Δύο Ξένοι που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να προβάλλεται σε επανάληψη μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η εν λόγω σειρά με πρωταγωνιστές Νίκο Σεργιανόπουλο και Εβελίνα Παπούλια, σημείωσε τεράστια επιτυχία και εξακολουθεί να έχει απήχηση στο κοινό ακόμα και μετά από τόσα χρόνια που ολοκληρώθηκε.

Τι γράφτηκε για τον Σεργιανόπουλο με αφορμή τους Δυο Ξένου χθες 25/7

Το χθεσινό 24/7 επεισόδιο των Δύο Ξένων κατάφερε να γίνει hashtag στο twitter με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν μερικές από τις πιο συγκινητικές σκηνές ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές που αγαπήθηκαν πολύ μέσα από τους δυο αυτούς ρόλους τους.

Πολλοί λοιπόν σχολίασαν πόσο λείπει από την ελληνική τηλεόραση ο Νίκος Σεργιανόπουλος. «Πόσο λείπεις, ρε Νίκο» ήταν τα σχόλια που έγιναν...

Δείτε επίσης: Τον είχαν κηδέψει με βροχή: «Αυτή η λαοθάλασσα...» - Παρασκήνιο από το τελευταίο αντίο στο Σεργιανόπουλο

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος, σπούδασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος από όπου αποφοίτησε το 1979, και σχεδόν αμέσως εντάχτηκε στο δυναμικό της Πειραματικής Σκηνής της «Τέχνης». Με την Πειραματική Σκηνή του δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει σε σημαντικούς ρόλους του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Έχει παίξει και πρωταγωνιστήσει σε πολλά θεατρικά έργα ως μέλος της Πειραματικής Σκηνής της "Τέχνης" (1979-1983), του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (1983-1993), του θεάτρου "Αθηνών" (1993), αλλά και του θεάτρου "Βεάκη" (2001), όπως επίσης και στην τηλεόραση με σημαντικότερο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Δύο Ξένοι (1997-1999). Πρωταγωνίστησε επίσης στην σειρά Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη (2002-2004). Η τελευταία του τηλεοπτική σειρά ήταν Η εξαφάνιση (2008).

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε στις 4 Ιουνίου 2008 με 21 μαχαιριές στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Παγκράτι, σε ηλικία 55 ετών. Βρέθηκε γυμνός στο σαλόνι του, μέσα σε μια λίμνη αίματος από την οικιακή βοηθό του σπιτιού, ενώ το μαχαίρι του εγκλήματος εντοπίστηκε στην κουζίνα. Στις 26 Ιουλίου 2008, ως ένοχος της δολοφονίας του ομολόγησε ο γεωργιανής καταγωγής Ντέιβιντ Μουρτικνέλι, ο οποίος δικάστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.