Bahar - Καινούργια αρχή (25/7): Βαρύς θρήνος για την Ρεγκίν - Πεθαίνει και πέφτει στην αγκαλιά του Τιμούρ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή (25/7): Βαρύς θρήνος για την Ρεγκίν - Πεθαίνει και πέφτει στην αγκαλιά του Τιμούρ

Ακόμα ένα επεισόδιο της σειράς Bahar - Καινούργια αρχή θα προβληθεί σήμερα στον ΣΚΑΙ και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η Ρεγκίν περνάει δύσκολες στιγμές και η Μπαχάρ δείχνει για ακόμα μια φορά το πόσο ευαίσθητη είναι. Βέβαια, δεν γνωρίζει την σκληρή αλήθεια...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Bahar - Καινούργια αρχή

Επεισόδιο 19

Ο πατέρας της Ρενγκίν πεθαίνει και εκείνη είναι συγκλονισμένη. Τηλεφωνεί στον Τιμούρ και τρέχει κοντά της. Αγκαλιάζονται. Εκείνη την ώρα φτάνει και ο Εβρέν στο νοσοκομείο και βλέπει αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο που τον βάζει σε υποψίες για το τι συμβαίνει μεταξύ τους. Ειδικά όταν μαθαίνει από έναν υπάλληλο πως ο Τιμούρ δεν είχε καμιά δουλειά στο νοσοκομείο, οι υποψίες του ολοένα και αυξάνονται. Στο μεταξύ, η Ρενγκίν ζητά από τον Τιμούρ να την αφήσει στην ησυχία της να θρηνήσει, αλλά εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της. «Σου είπα να μην έρθεις, δεν σε θέλω εδώ, γιατί το κάνεις αυτό;», τον ρωτάει κι εκείνος επιμένει: «Θέλω να είμαι δίπλα σου». Τότε επεμβαίνει η Παρλά: «Σου είπε δεν θέλει να είσαι εδώ, σήκω και φύγε», ενώ η Ρενγκίν συμφωνεί με την κόρη της.

Η Ρενγκίν είναι συντετριμμένη με την απώλεια του πατέρα της και το επόμενο πρωί πάει στο σπίτι του για την κηδεία. Ομως, ο Σελίμ τη διώχνει: «Δεν θα σε αφήσω να μπεις σ’ αυτό το σπίτι! Φύγε μακριά και μην πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ, αλλιώς θα μάθουν όλοι το μυστικό σου», την απειλεί και εκείνη του απαντάει: «Δεν σε φοβάμαι! Και να ξέρεις πως θα διεκδικήσω όσα μου ανήκουν».

Η ίδια αργότερα επιστρέφει στο νοσοκομείο, αλλά φαίνεται πως δεν είναι καλά, ενώ μιλάει έντονα και στην Μπαχάρ. Ο Τιμούρ ζητάει από την Μπαχάρ να βγουν το βράδυ για φαγητό και εκεί βρίσκουν τυχαία την Τσαλά και τον Εβρέν και κάθονται όλοι μαζί. Η αμηχανία είναι διάχυτη για όλους, ενώ όταν ο Τιμούρ προσβάλλει την Τσαλά, ο Εβρέν αποφασίζει να κάνει αντεπίθεση και αναφέρεται στη Ρενγκίν. Αργότερα η Τσαλά αποκαλύπτει στον Εβρέν πως στο παρελθόν, πριν από την Μπαχάρ, ο Τιμούρ είχε σχέση με τη Ρενγκίν.

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: «Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα! Παράτα με!» - Ουράς και Ουμάι πιάνουν στα πράσα Τιμούρ και Ρενγκίν