Bahar - Καινούργια αρχή (24/7): «Αγαπημένη μου κόρη...» - Δεύτερο "χτύπημα" για την Μπαχάρ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή (24/7): «Αγαπημένη μου κόρη...» - Δεύτερο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό Τετάρτη 24/7 επεισόδιο της τούρκικης σειράς Bahar - Καινούργια αρχή που προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη του ΣΚΑΙ. Η Μπαχάρ που δεν γνωρίζει για την απιστία του άντρα της, προσπαθεί να φτιάξει τις σχέσεις ανάμεσα στην Ρεγκίν και τον πατέρα της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Bahar - Καινούργια αρχή

Επεισόδιο 18

Ο Τασχίν, που έχει άνοια, πιστεύοντας πως η Μπαχάρ είναι η κόρη του, αρχίζει να της ζητάει συγγνώμη. Η Μπαχάρ συγκλονισμένη, καθώς και εκείνη είχε κακή σχέση με τον μπαμπά της, μιλάει στη Ρενγκίν γι’ αυτό το περιστατικό. Η γιατρός μαζί με την κόρη της πάνε να τον συναντήσουν κι εκείνος τις αγκαλιάζει συγκινημένος. Μέχρι που παθαίνει αναλαμπή και τις διώχνει ξανά.

Ο Σελίμ δεν διστάζει να μιλήσει για άλλη μια φορά άσχημα στην αδελφή του, αλλά η Παρλά επεμβαίνει: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πώς φερθήκατε στη μητέρα μου την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Αντί να τη στηρίξετε, εσείς την πετάξατε έξω από το σπίτι χωρίς τίποτα, ούτε λεφτά ούτε περιουσία. Γι’ αυτό σκάσε και μην τολμήσεις να της μιλήσεις ποτέ ξανά έτσι». Η Ρενγκίν εκπλήσσεται που η κόρη της την υποστήριξε. Η βόλτα του Τιμούρ με τον Αζίζ Ουράς δεν πάει πολύ καλά και η Μπαχάρ καλείται να στηρίξει τον άντρα της που νιώθει ανίκανος πατέρας.

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: Βάζει φωτιά στο νυφικό της! Η Μπαχάρ εγκαταλείπει τον Τιμούρ - «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία, με απατάς μαζί της;»

Η Παρλά στέλνει μήνυμα στη μητέρα της για το δώρο που θα κάνει στην Μπαχάρ και η Ρενγκίν με τον Τιμούρ προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδιά της. Ο Τιμούρ βγάζει έξω την οικογένειά του για να διασκεδάσουν και επιστρέφοντας φροντίζει να καταστρέψει τη ζωγραφιά. Στη συνέχεια κάνουν μια συζήτηση με την Μπαχάρ για τον Αζίζ Ουράς: «Πρέπει να του μιλήσεις, να τον συμβουλεύσεις. Εχει ανάγκη από τον πατέρα του. Σε χρειάζεται».