Δημήτρης Λάλος: Από τον Σασμό στον Τιμωρό - Καταιγισμός σχολίων στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε από τα γυρίσματα

«Καλή αρχή! Θα είναι φοβερή σειρά»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Λάλος: Από τον Σασμό στον Τιμωρό - Καταιγισμός σχολίων στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε από τα γυρίσματα

Μετά τον Σασμό φαίνεται πως άνοιξαν οι πόρτες και πολλοί από τους ηθοποιούς της σειράς έχουν δεχτεί ήδη προτάσεις για νέες σειρές. Ο Δημήτρης Λάλος, δε, που το πήγε σε άλλο επίπεδο με τον Μαθιό, έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα για τη νέα σειρά «Ο Τιμωρός» που υπόσχεται πολλά.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που τον δείχνει εν δράση! Τα σχόλια και τα likes εννοείται πως έπεσαν βροχή...

Η ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου

«Νέα δοκιμασία.. νέα περιπέτεια. Ο Τιμωρός έρχεται στον @alphatv», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τι εστί «Ο Τιμωρός»;

Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι' αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!

Δείτε το καθηλωτικό teaser εδώ:

Η Μιράντα Ρωσταντή που κάνει το κάστινγκ της σειράς, έχει «μαζέψει» για το συγκεκριμένο σίριαλ τους καλύτερους εκπροσώπους της ελληνικής τηλεόρασης για τη σειρά «Ο Τιμωρός». Μαζί με τον Δημήτρη Λάλο, στους πρώτους ρόλους θα είναι ο βραβευμένος Νίκος Γκέλια που είδαμε πρόσφατα και στο «Ναυάγιο» του MEGA, o Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο Χριστόφορος Μπουραντάς από τον «Παράδεισο των κυριών» και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος που τελευταία υποδύθηκε τον Παύλο Στρατή στις «Ψυχοκόρες».

Μαζί τους θα είναι και η Μαρίνα Καλογήρου. Τελευταία φορά την είδαμε στον ρόλο της Ιριδας, στο «Κομάντα και Δράκοι» του MEGA. Πώς συνδέονται όλοι αυτοί μεταξύ τους; Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία θα υποδυθεί την αγαπημένη του Τιμωρού, για την οποία και θα ζητήσει εκδίκηση από γνωστούς και άγνωστους. Ο Νίκος Γκέλια θα είναι ο βοηθός και έμπιστος φίλος τού πρωταγωνιστή, ενώ οι άλλοι δύο θα είναι η απέναντι πλευρά. Οι άνθρωποι που θα θέλει να προσεγγίσει. Η παραγωγή είναι σε συζητήσεις και μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, το καστ θα εμπλουτιστεί εκ νέου.