Bahar-Καινούργια αρχή: Ξεψυχά και η Ρενγκίν σπαράζει - Τι θα δούμε στα επεισόδια της νέας εβδομάδας (22-26/7)

Ο θάνατος στο νοσοκομείο που θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar-Καινούργια αρχή: Ξεψυχά και η Ρενγκίν σπαράζει - Τι θα δούμε στα επεισόδια της νέας εβδομάδας (22-26/7)

Νέα εβδομάδα έρχεται με νέα επεισόδια Bahar-Καινούργια ζωή και το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει τι θα συμβεί για να πάρετε μια μικρή γεύση... Η Παρλά συνεχίζει να παίζει βρμικα παιχνίδια πίσω από την πλάτη της μητέρας της, μέχρι που η Ρενγκίν διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της. Ο Τιμούρ είναι στο πλευρό της, αλλά υπάρχουν πολλοί που δεν βλέπουν με καλό μάτι όλο αυτό.

Κι ενώ η Μπαχάρ είναι έτοιμη να φύγει από το νοσοκομείο, ο Εβρέν τρέχει να την προλάβει και της ζητάει να γυρίσει. «Εσύ μου είπες πως αν δεν νιώσω αρκετή εδώ να παραιτηθώ και να φύγω», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Μην ρίχνεις πάνω μου το φταίξιμο, απλά προσπάθησα να σου φτιάξω την ψυχολογία και να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα». Στο μεταξύ, η Παρλά δίνει στην Ουμάι τη ζωγραφιά που έκανε και που αποκαλύπτεται η παράνομη σχέση της Ρενγκίν και του Τιμούρ:

Bahar-Καινούργια αρχή εξελίξεις
Ο Τιμούρ καίει το κολάζ που έστειλε η Παρλά

«Αυτό να το δώσεις στη μητέρα σου. Θέλω να την ευχαριστήσω για τη φιλοξενία. Σε παρακαλώ να το ανοίξετε μαζί, θα ξετρελαθείτε», λέει η Παρλά. Στο νοσοκομείο ο Τζιχάν, που έχει γίνει καλά, κάνει μια δωρεά πολλών εκατομμυρίων επειδή τον έσωσαν. Ομως, μέσα στις ευχαριστίες δεν παραλείπει και την Μπαχάρ: «Μου έσωσες τη ζωή και αυτό δεν θα το ξεχάσω. Πριν από λίγο μου δήλωσες πως θα παραιτηθείς! Αν σε αφήσει το νοσοκομείο να το κάνεις, να ξέρεις πως η δωρεά μου δεν θα ισχύει», έτσι η Μπαχάρ επιστρέφει στη δουλειά, ενώ ο Τιμούρ και η Ρενγκίν απογοητεύονται.

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: Βάζει φωτιά στο νυφικό της! Η Μπαχάρ εγκαταλείπει τον Τιμούρ - «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία, με απατάς μαζί της;»

Η Παρλά στέλνει μήνυμα στη μητέρα της για το δώρο που θα κάνει στην Μπαχάρ και η Ρενγκίν με τον Τιμούρ προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδιά της. Ο Τιμούρ βγάζει έξω την οικογένειά του για να διασκεδάσουν και επιστρέφοντας φροντίζει να καταστρέψει τη ζωγραφιά. Στη συνέχεια κάνουν μια συζήτηση με την Μπαχάρ για τον Αζίζ Ουράς: «Πρέπει να του μιλήσεις, να τον συμβουλεύσεις. Εχει ανάγκη από τον πατέρα του. Σε χρειάζεται».

Bahar-Καινούργια ζωή: Βόμβα για τη Ρενγκίν

Το επόμενο πρωί μια βόμβα θα σκάσει για τη Ρενγκίν, όταν στο νοσοκομείο φτάνει ο πατέρας της, Ραχσίν. Η ίδια σοκάρεται και ζητάει να πάρει άδεια. Στο μεταξύ, ο Αζίζ Ουράς προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ντορούκ και τη Σερέν και να ζητήσει συγγνώμη, αλλά μάταια. Ο Τιμούρ καλεί στο γραφείο του τον γιο του και τον Ντορούκ και τους κάνει να τα ξαναβρούν:

«Εσείς είστε από την αρχή εδώ, μαζί ξεκινήσατε, είστε φίλοι! Πόσες βάρδιες έχετε κάνει μαζί; Σας έχω σαν παιδιά μου και θέλω τώρα αμέσως να ξεχάσετε ό,τι έγινε και να τα βρείτε ξανά», τους λέει και οι δύο φίλοι ζητάνε συγγνώμη ο ένας από τον άλλον και αγκαλιάζονται. Η Μπαχάρ πάει στο δωμάτιο του Ραχσίν και από μια φωτογραφία καταλαβαίνει πως η κόρη που ψάχνει εκείνος είναι η Ρενγκίν. Στη συνέχεια η Ρενγκίν συναντάει τον αδελφό της: «Ο μπαμπάς είναι στο νοσοκομείο. Βρες σε παρακαλώ έναν τρόπο να τον πάρεις από εκεί μέσα. Σε παρακαλώ, θα έρθουν τα πάνω-κάτω αν μιλήσει», του επισημαίνει και εκείνος την κατηγορεί:

Bahar-Καινούργια αρχή ΣΚΑΙ
Η Ρενγκίν θρηνεί τον πατέρα της

«Εξαιτίας σου διαλύθηκε η οικογένειά μας κι εσύ ακόμα σκέφτεσαι τον παντρεμένο εραστή σου». Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται και ο Τιμούρ και ο Σελίμ του «επιτίθεται»: «Για εσένα λέγαμε τώρα, το πώς μπόρεσε η αδελφή μου να ερωτευτεί έναν τιποτένιο και άτιμο σαν εσένα, που εξαιτίας του διαλύθηκε η οικογένειά μας». Ο Τιμούρ εκνευρίζεται και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Στο μεταξύ, η Μπαχάρ κανονίζει να γνωριστούν η Τσαλά με τον Εβρέν, αλλά εκείνος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για εκείνη, αν και της ζητάει να πάνε για φαγητό μετά από παρότρυνση της Μπαχάρ.

Ο Τιμούρ, που αμφισβητεί το πώς είναι σαν πατέρας, θυμάται τη σχέση τη δική του με τον μπαμπά του και προτείνει στον Αζίζ Ουράς να πάνε μαζί για ψάρεμα, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά. Ο Τασχίν, που έχει άνοια, πιστεύοντας πως η Μπαχάρ είναι η κόρη του, αρχίζει να της ζητάει συγγνώμη. Η Μπαχάρ συγκλονισμένη, καθώς και εκείνη είχε κακή σχέση με τον μπαμπά της, μιλάει στη Ρενγκίν γι’ αυτό το περιστατικό. Η γιατρός μαζί με την κόρη της πάνε να τον συναντήσουν κι εκείνος τις αγκαλιάζει συγκινημένος. Μέχρι που παθαίνει αναλαμπή και τις διώχνει ξανά. Ο Σελίμ δεν διστάζει να μιλήσει για άλλη μια φορά άσχημα στην αδελφή του, αλλά η Παρλά επεμβαίνει:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πώς φερθήκατε στη μητέρα μου την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Αντί να τη στηρίξετε, εσείς την πετάξατε έξω από το σπίτι χωρίς τίποτα, ούτε λεφτά ούτε περιουσία. Γι’ αυτό σκάσε και μην τολμήσεις να της μιλήσεις ποτέ ξανά έτσι». Η Ρενγκίν εκπλήσσεται που η κόρη της την υποστήριξε. Η βόλτα του Τιμούρ με τον Αζίζ Ουράς δεν πάει πολύ καλά και η Μπαχάρ καλείται να στηρίξει τον άντρα της που νιώθει ανίκανος πατέρας.

Ο Εβρέν υποψιάζεται Τιμούρ & Ρενγκίν

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: «Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα! Παράτα με!» - Ουράς και Ουμάι πιάνουν στα πράσα Τιμούρ και Ρενγκίν

Ο πατέρας της Ρενγκίν πεθαίνει και εκείνη είναι συγκλονισμένη. Τηλεφωνεί στον Τιμούρ και τρέχει κοντά της. Αγκαλιάζονται. Εκείνη την ώρα φτάνει και ο Εβρέν στο νοσοκομείο και βλέπει αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο που τον βάζει σε υποψίες για το τι συμβαίνει μεταξύ τους. Ειδικά όταν μαθαίνει από έναν υπάλληλο πως ο Τιμούρ δεν είχε καμιά δουλειά στο νοσοκομείο, οι υποψίες του ολοένα και αυξάνονται. Στο μεταξύ, η Ρενγκίν ζητά από τον Τιμούρ να την αφήσει στην ησυχία της να θρηνήσει, αλλά εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της. «Σου είπα να μην έρθεις, δεν σε θέλω εδώ, γιατί το κάνεις αυτό;», τον ρωτάει κι εκείνος επιμένει: «Θέλω να είμαι δίπλα σου». Τότε επεμβαίνει η Παρλά: «Σου είπε δεν θέλει να είσαι εδώ, σήκω και φύγε», ενώ η Ρενγκίν συμφωνεί με την κόρη της.

Γεύμα για τέσσερις

Bahar-Καινούργια αρχή spoil
Τιμούρ και Σελίμ πιάνονται στα χέρια

Η Ρενγκίν είναι συντετριμμένη με την απώλεια του πατέρα της και το επόμενο πρωί πάει στο σπίτι του για την κηδεία. Ομως, ο Σελίμ τη διώχνει: «Δεν θα σε αφήσω να μπεις σ’ αυτό το σπίτι! Φύγε μακριά και μην πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ, αλλιώς θα μάθουν όλοι το μυστικό σου», την απειλεί και εκείνη του απαντάει: «Δεν σε φοβάμαι! Και να ξέρεις πως θα διεκδικήσω όσα μου ανήκουν».

Η ίδια αργότερα επιστρέφει στο νοσοκομείο, αλλά φαίνεται πως δεν είναι καλά, ενώ μιλάει έντονα και στην Μπαχάρ. Ο Τιμούρ ζητάει από την Μπαχάρ να βγουν το βράδυ για φαγητό και εκεί βρίσκουν τυχαία την Τσαλά και τον Εβρέν και κάθονται όλοι μαζί. Η αμηχανία είναι διάχυτη για όλους, ενώ όταν ο Τιμούρ προσβάλλει την Τσαλά, ο Εβρέν αποφασίζει να κάνει αντεπίθεση και αναφέρεται στη Ρενγκίν. Αργότερα η Τσαλά αποκαλύπτει στον Εβρέν πως στο παρελθόν, πριν από την Μπαχάρ, ο Τιμούρ είχε σχέση με τη Ρενγκίν.

Η Παρλά βλέποντας τη μητέρα της σε τόσο κακά χάλια τηλεφωνεί στον πατέρα της και του ζητάει να έρθει. Την επόμενη μέρα ο Αζίζ Ουράς τα ξαναβρίσκει με τη Σερέν και ο Εβρέν τον συγχαίρει. Ωστόσο ο Τιμούρ ζηλεύει την καλή σχέση του γιου του με τον αντίζηλό του. Την ίδια ώρα, η Ρενγκίν προσπαθεί να συγκεντρωθεί, ωστόσο παραλείπει μια σημαντική λεπτομέρεια για μια ασθενή και η Μπαχάρ το αντιλαμβάνεται και τρέχει να προλάβει τα χειρότερα. «Γιατί δεν μου έκανες καταγγελία; Προσπαθείς να μου κάνεις την καλή;», ρωτάει η Ρενγκίν την Μπαχάρ και εκείνη της απαντάει: «Διανύεις μια δύσκολη περίοδο και ξέρω πως αν δεν σου είχε συμβεί αυτό, δεν θα έκανες ποτέ τέτοιο λάθος».

Bahar-Καινούργια αρχή
Ο Τιμούρ ζηλεύει την καλή σχέση του γιου του με τον Εβρέν

Η Ουμάι και η Παρλά καβγαδίζουν καθώς η δεύτερη κατάλαβε πως το «δώρο» της δεν έφτασε ποτέ στην Μπαχάρ. Στη συνέχεια, όμως, γνωρίζουν τον Ρουζγκιάρ και μια νέα περιπέτεια αρχίζει για τα δύο κορίτσια.

Οι εξελίξεις από το περιοδικό TiVi Σίριαλ