Bahar-Καινούργια ζωή 18/7: Η Ρενγκίν παγιδεύει την Μπαχάρ - Τι θα της κάνει

Τα πάνω κάτω στο αποψινό επεισόδιο της τούρκικης σειράς του ΣΚΑΙ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar-Καινούργια ζωή 18/7: Η Ρενγκίν παγιδεύει την Μπαχάρ - Τι θα της κάνει

Η Μπαχάρ, καθημερινά, προσπαθεί να αντεπεξέλθει με τις υποχρεώσεις της στο νοσοκομείο. Το βάρος είναι μεγάλο, ιδίως όταν σκέφτεται ότι η πρώτη προσπάθεια να γίνει γιατρός απέτυχε παταγωδώς. Θυσιάστηκε για την οικογένεια – χαράμισε τα όνειρά της για να φροντίσει τους γύρω της, όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό της. Νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο Bahar

Η Μπαχάρ σκέφτεται τη θυσία που έκανε όταν ήταν στην αρχή της καριέρας της – όταν άκουσε τον Τιμούρ και σταμάτησε την ειδικότητά της για να φροντίσει για λίγο τον πεθερό της, αφού η πεθερά της, η Νεβρά, αρνήθηκε να το κάνει. Το λίγο έγινε πολύ, οι μήνες έγιναν χρόνια και η Μπαχάρ χαράμισε τη ζωή της χωρίς να ακούσει ούτε ένα ευχαριστώ. Τώρα όμως, φοράει τη λευκή ποδιά της και οδεύει με σταθερά βήματα προς την ολοκλήρωση του ονείρου.

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: Βάζει φωτιά στο νυφικό της! Η Μπαχάρ εγκαταλείπει τον Τιμούρ - «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία, με απατάς μαζί της;»

Το πρώτο ευχαριστώ στο νοσοκομείο έρχεται από τον κο Τζιχάν, που, προς μεγάλη έκπληξη όλων, λέει ότι η δική της καλοσύνη ήταν που του έσωσε τη ζωή.

Η Ρενγκίν όμως, ενοχλείται πολύ από αυτούς τους επαίνους και αποφασίζει να αναλάβει δράση: αναθέτει στην Μπαχάρ μια πολύ δύσκολη περίπτωση ασθενούς, ελπίζοντας πως θα αποτύχει και θα αναγκαστεί να φύγει από το νοσοκομείο.

Στήριγμα της Μπαχάρ παραμένει ο Εβρέν, που με το χιούμορ του και την καλή του κουβέντα, της φτιάχνει το κέφι καθημερινά. Παρόλο που και αυτός κρύβει ένα παρελθόν που τον πονάει.