Kardeslerim: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου!» - Η Μελίσα εξομολογείται την αγάπη της στον Καντίρ

Ενώ όλοι πιστεύουν πως είναι ερωτευμένη με τον αδερφό του, Ομέρ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Kardeslerim: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου!» - Η Μελίσα εξομολογείται την αγάπη της στον Καντίρ

Ανατροπή στη σειρά Kardeslerim που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA! Παρότι όλοι πιστεύουν ότι η Μελίσα είναι ερωτευμένη με τον Ομέρ, εκείνη λιώνει για τον αδελφό του τον Καντίρ και δεν αργεί να του πει ξεκάθαρα την αλήθεια για τα αισθήματά της.

Η Μελίσα, μετά τον τραυματισμό του Καντίρ, κάνει ό,τι μπορεί για να είναι κοντά του. Ετσι, για μια ακόμα φορά, πηγαίνει στο σπίτι και μάλιστα φέρνει γλυκά και πολλές καραμέλες στη μικρή Εμέλ. Η ώρα περνάει και όταν ζητάει να βρει ταξί να γυρίσει, της λένε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σ’ αυτή τη γειτονιά. Αναγκάζεται λοιπόν ο Καντίρ να πάρει τη μηχανή του φίλου για να τη γυρίσει στο σπίτι της. Εκείνη τον κρατάει αγκαλιά καθώς οδηγεί και τον ρωτάει:

«Μήπως σε κρατάω σφιχτά; Φοβάμαι μήπως σ’ ενοχλώ» κι αφού ο Καντίρ της λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, η Μελίσα του ζητάει να σταματήσουν για να πάρει κάτι να φάει. Ετσι σταματάνε σε ένα υπαίθριο μαγαζί, όπου η Μελίσα τον φροντίζει με το παραπάνω: «Με γυρίζεις στο σπίτι, άσε να σε κεράσω εγώ», του λέει. Οταν όμως φτάνουν στο σπίτι, η Μελίσα τον αγκαλιάζει και του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο για καληνύχτα, ενώ ο Καντίρ τα χάνει. Μάλιστα, όταν γυρίζει στο σπίτι ο Ομέρ γεμάτος αγωνία, τον ρωτάει: «Είπε κάτι για μένα;» και ο Καντίρ αναγκάζεται να του πει ψέματα για να μην τον στενοχωρήσει, ενώ ο Ομέρ του ανοίγει την καρδιά του:

Δείτε επίσης: Kardeslerim: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Ομέρ είναι γιος της Σουζάν

«Αδελφέ, μου, αρέσει πολύ η Μελίσα και ο Οτζάν μου το έχει πει ότι κι αυτή ενδιαφέρεται. Ηρθε και στο νοσοκομείο όταν ήσουν, αλλά δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος. Τώρα όμως που μου είπες ότι με είπε έξυπνο και εργατικό, είμαι σίγουρος», του εκμυστηρεύεται και ο Καντίρ αισθάνεται άβολα, σαν να προδίδει τον αδελφό του. Ετσι αποφασίζει να την κρατήσει όσο μπορεί μακριά του.

Την άλλη μέρα η Μελίσα γεμάτη χαρά πάει να μιλήσει στον Καντίρ κι εκείνος της μιλάει απότομα

Kardeslerim
Η Μελίσα βρίσκει δικαιολογίες για να είναι συνέχεια μαζί του

«Συγγνώμη, δεν ήξερα ότι σε πίεσα τόσο πολύ», είναι τα λόγια της κι εκείνος της απαντάει ψυχρά: «Τώρα το ξέρεις. Μην ενδιαφέρεσαι συνέχεια για μένα. Μην έρχεσαι συνέχεια πίσω μου. Τι σου είμαι;» της λέει αυστηρά κι εκείνη βουρκώνει και απελπισμένη του ομολογεί την αλήθεια: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Αλήθεια, δεν έχει καταλάβει τίποτα;».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό Tv24, ο Καντίρ την κοιτάζει σαν χαμένος, ενώ εκείνη την ώρα έρχεται ο Ομέρ και η Μελίσα φεύγει, ενώ ο Καντίρ αναγκάζεται να του πει ψέματα ότι ρωτούσε για ένα βιβλίο που έχασε. Στο μεταξύ, ο μόνος που έχει καταλάβει πόσο ερωτευμένη είναι η Μελίσα με τον Καντίρ, είναι ο φίλος του ο Μαζλούμ, ο οποίος τη βλέπει μόνη να κλαίει: «Του είπα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του κι εκείνος δεν είπε τίποτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να πει κάτι γιατί ήρθε ο Ομέρ. Τίποτα δεν θα γίνει, μου φέρθηκε με αγένεια και είπε να μην τον ακολουθώ». Ο Μαζλούμ την παρηγορεί και της λέει: «Βασικά ξέρω γιατί σε αποφεύγει. Μόλις έθαψε τους γονείς του και το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι τα αδέλφια του. Κορίτσι μου, μην ταπεινώνεις τον εαυτό σου. Περίμενε. Πρέπει πρώτα να μάθεις τα αισθήματά του», τη συμβουλεύει. Στη συνέχεια ο Μαζλούμ της δίνει μια ιδέα: «Θα ετοιμάσω μια ωραία ατμόσφαιρα και θα μάθουμε εκεί τι παίζει», σχεδιάζοντας να βρεθούν όλοι μαζί στο σπίτι του καθώς έχει γυρίσει και η δική του κοπέλα, η Ζεινό.