Bahar-Καινούργια αρχή: Βάζει φωτιά στο νυφικό της! Η Μπαχάρ εγκαταλείπει τον Τιμούρ - «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία, με απατάς μαζί της;»

Σούπερ αποκλειστικό! Δείτε την σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar-Καινούργια αρχή: Βάζει φωτιά στο νυφικό της! Η Μπαχάρ εγκαταλείπει τον Τιμούρ - «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία, με απατάς μαζί της;»

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, Bahar- Καινούργια αρχή! Η μεγάλη στιγμή για την Μπαχάρ έχει πια φτάσει και η ίδια αποφασίζει να σπάσει τα δεσμά του γάμου της και να εγκαταλείψει τον Τιμούρ, όταν ανακαλύπτει πως την απατάει με τη Ρενγκίν.

Μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης Τιμούρ και Ρενγκίν στον Ουράς και την Ουμάι (δείτε εδώ περισσότερα), η Ρενγκίν βρίσκει την αφορμή και πιέζει τον σύντροφό της να αποκαλύψουν και επίσημα τον έρωτά τους. Κάτι που ο Τιμούρ αρνείται καθώς η υγεία της Μπαχάρ έχει επιδεινωθεί ξανά. Ομως η γιατρός είναι αποφασισμένη για όλα και στη χοροεσπερίδα του νοσοκομείου σκοπεύει να το πει σε όλους.

Bahar-Καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ ντροπιάζει την Μπαχάρ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου στο περιοδικό Tv24, η βραδιά ξεκινάει και η Μπαχάρ καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Ο διευθυντής της κλινικής τής ζητάει να ανέβει στη σκηνή να τραγουδήσει και εκείνη το κάνει με χαρά, ενώ ο κόσμος από κάτω διασκεδάζει και χορεύει. Ο Τιμούρ την κοιτάζει και χαμογελάει. Πίνει το ένα ποτήρι κρασί μετά το άλλο μέχρι που εμφανίζεται η Ρενγκίν. Τότε εκείνος σηκώνεται, αρπάζει το μικρόφωνο από την Μπαχάρ και μπροστά σε όλους αποκαλύπτει πως οι δυο τους είναι παντρεμένοι.

«Δεν το αποκαλύψαμε από την αρχή επειδή φοβήθηκα, μήπως πιστέψετε πως πήρε τη δουλειά εξαιτίας μου και όχι με την αξία της», λέει εκείνος και όλοι κοιτάζουν σοκαρισμένοι. Η Σερέν θυμώνει με τον Ουράς που δεν της το είχε πει: «Τσακωθήκαμε πόσες φορές για την Μπαχάρ, μπορούσες να μου πεις ότι είναι η μαμά σου! Εκτός αν πιστεύεις πως δεν θα το κρατούσα μυστικό», του λέει, ενώ ο Ντορούκ που είναι ερωτευμένος με την Μπαχάρ, λιποθυμάει. Ο Τιμούρ αρπάζει και φιλάει τη σοκαρισμένη Μπαχάρ, η οποία νιώθει πολύ άσχημα με την πρωτοβουλία του άντρα της καθώς νιώθει πως την εξέθεσε.

Bahar-Καινούργια αρχή Τιμούρ Μπαχάρ
Ο Τιμούρ αποκαλύπτει ότι με την Μπαχάρ είναι παντρεμένοι και φιλάει την σοκαρισμένη γυναίκα

Από την άλλη, η Ρενγκίν έχει μείνει στήλη άλατος και δεν μπορεί να πιστέψει το «άδειασμα» που της έκανε ο άντρας που αγαπάει. «Πες μου για ποιο λόγο αποκάλυψες τον γάμο μας μόλις μπήκε η Ρενγκίν στην αίθουσα. Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία. Με απατάς μαζί της;», τον ρωτάει κι εκείνος της απαντάει αρνητικά, έχοντας στο μυαλό του τα λόγια του Ουράς πως η μητέρα του είναι ξανά άρρωστη.

Bahar-Καινούργια αρχή Ρεγκίν
Η Ρεγκίν προσπαθεί να χωνέψει την χυλόπιτα που έφαγε από τον Τιμούρ

Η απόφαση και η μεγάλη φυγή

Κι ενώ η Μπαχάρ είναι ακόμα θυμωμένη με τον άντρα της, εκείνο που την εξοργίζει είναι ότι ανακαλύπτει πως τελικά διατηρεί κρυφό δεσμό με τη Ρενγκίν, παρόλο που τα παιδιά της δεν της αποκάλυψαν τίποτα. Για να το σιγουρέψει ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ που της έλειπαν και με αδιάσειστα στοιχεία που έχει, επιβεβαιώνει τον μεγάλο της φόβο! Κι ενώ ο Τιμούρ της ζητάει να τον συγχωρέσει, εκείνη βάζει φωτιά στο νυφικό της και στα γράμματα που αντάλλασσαν σε νεαρή ηλικία και φεύγει.

Bahar-Καινούργια αρχή ΣΚΑΙ
Η Μπαχάρ ανακαλύπτει τον κρυφό δεσμό του άντρα της με την Ρεγκίν

Η Τσαλά της συμπαραστέκεται και της λέει: «Εκεί που ξεκίνησαν όλα, εκεί θα τελειώσουν» και την πηγαίνει στο μπαρ όπου ξεκίνησε ο έρωτας της Μπαχάρ και του Τιμούρ. Η Μπαχάρ καταρρέει καθώς θα πρέπει μετά από 20 χρόνια να αλλάξει όλη της τη ζωή.