Γη της ελιάς: Λυκούργος και Αριάδνη παντρεύουν Ιουλία και Στάθη - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Όλες οι λεπτομέρειες για τον πολυαναμενόμενο γάμο της σειράς

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γη της ελιάς: Λυκούργος και Αριάδνη παντρεύουν Ιουλία και Στάθη - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του Mega, Γη της ελιάς, ολοκληρώθηκε με μια καταστροφή και με κάποιους από τους ήρωες να ζουν ένα δράμα. Τι θα γίνει όμως στη συνέχεια; Το TiVi Σίριαλ έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά το τι θα γίνει με τις δύο οικογένειες που κάηκαν τα σπίτια τους, αλλά και τα πάντα για τον πολυπόθητο γάμο της Ιουλίας με τον Στάθη!

Ο Ισίδωρος και η Αθηνά βλέπουν τα σπίτια τους να γίνονται στάχτη και η χαρά του γάμου μετατρέπεται σε εφιάλτη. Το μόνο παρήγορο είναι ότι δεν θρήνησαν θύματα. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία χαίρεται για τα κατορθώματά της και φυσικά όλοι γνωρίζουν την ένοχο γι’ αυτή την καταστροφή. Ο Ισίδωρος, λάβρος, ζητάει να τη βρουν αμέσως και να τιμωρηθεί, ενώ, όπως θα δούμε, όσες προσπάθειες κι αν γίνουν, η Αμαλία είναι άφαντη. Στο μεταξύ, κανονίζουν τόσο η Αθηνά με τον Τζον και την οικογένειά τους όσο και ο Ισίδωρος με τη δική του, να μείνουν προσωρινά σε κάποια Airbnb, ενώ διευθετούν άμεσα τα διαδικαστικά με τις ασφαλιστικές, ώστε να πάνε σε νέα σπίτια.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Η παιδική πορνογραφία, η εγκυμοσύνη και η σχέση πάθους - 3 σοκαριστικές σκηνές της νέας σεζόν

Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς Γη της ελιάς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, όπως θα δούμε, η ζωή τους επανέρχεται στην κανονικότητα, τακτοποιούνται σε νέα σπίτια και όλα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά. Στο μεταξύ, η Ιουλία έχει γυρίσει στη Αρεόπολη με το μωρό και αρχίζουν να σχεδιάζουν με τον Στάθη τον γάμο τους. Η ιδέα της Ιουλίας να κάνει θρησκευτικό γάμο τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί και όπως λέει στον Στάθη χαριτολογώντας, «συμβιβάζεται» να τον παντρευτεί έστω και με πολιτικό. Ολα λοιπόν είναι έτοιμα και ο γάμος προγραμματίζεται να γίνει στο δημαρχείο, όπου θα τους παντρέψει φυσικά ο Ισίδωρος, ο οποίος εδώ να πούμε ότι δεν εγκαταλείπει τα καθήκοντά του ως δήμαρχος…

Γη της ελιάς: Λυκούργος και Αριάδνη παντρεύουν Ιουλία και Στάθη

Ισα-ίσα που ο Ισίδωρος είναι τρισευτυχισμένος που η αδελφή του επιτέλους παντρεύεται τον μοναδικό άντρα που αγάπησε και που έχει δύο παιδιά μαζί του, ενώ ένας ακόμα λόγος είναι ότι μετά από όσα δύσκολα πέρασε κι αυτός και η οικογένειά του, ο γάμος της Ιουλίας ρίχνει φως στη μαυρίλα των τελευταίων γεγονότων.

Ετσι φτάνει η μέρα, η Ιουλία ντύνεται στα λευκά και είναι πάρα πολύ συγκινημένη. Κοιτάζει στα μάτια τον Στάθη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι επιτέλους είναι και τυπικά γυναίκα του, κάτι που ονειρευόταν σε όλη της τη ζωή. Η τελετή γίνεται στο δημαρχείο με λίγους φίλους στο πλευρό τους, ενώ χρέη κουμπάρων εκτελούν η κόρη τους η Αριάδνη και ο καλύτερος φίλος του Στάθη, ο Λυκούργος. Αμέσως μετά τον γάμο ακολουθεί μεγάλο γλέντι στο σπίτι της Ιουλίας και του Στάθη, χωρίς πολλούς καλεσμένους, καθώς το ζευγάρι θέλει να γιορτάσει τη χαρά του σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.