Bahar-Καινούργια αρχή: «Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα! Παράτα με!» - Ουράς και Ουμάι πιάνουν στα πράσα Τιμούρ και Ρενγκίν

«Δε σε θέλουμε για πατέρα» του φωνάζουν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το βράδυ κι ενώ ο Τιμούρ γευματίζει με τη Ρενγκίν και την Παρλά, εμφανίζεται η Ουμάι και σοκάρεται με το θέαμα
Το βράδυ κι ενώ ο Τιμούρ γευματίζει με τη Ρενγκίν και την Παρλά, εμφανίζεται η Ουμάι και σοκάρεται με το θέαμα

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια Bahar-Καινούργια αρχή; Όσο κι αν προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό, τελικά η σχέση του Τιμούρ και της Ρενγκίν αποκαλύπτεται και μάλιστα στα παιδιά εκείνου με τον πιο άσχημο τρόπο. Τα δύο παιδιά γίνονται έξω φρενών με τον πατέρα τους και δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, μετά το σοβαρό τροχαίο της Ρενγκίν και αφού καταφέρνει μετά από μερικές μέρες να συνέλθει από το χειρουργείο, ο Τιμούρ βρίσκει την ευκαιρία και πάει να αγκαλιάσει τη γυναίκα που αγαπάει. «Μου έλειψες, κόντεψα να τρελαθώ στη σκέψη ότι κάτι θα πάθεις, αγάπη μου», της λέει και οι δυο τους αγκαλιάζονται. Δεν υπολογίζουν, όμως, πως ο Ουράς είναι εκεί και τους βλέπει. «Δεν το πιστεύω», ψελλίζει εκείνος και φεύγει θυμωμένος καθώς έχει καταλάβει πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Ο Τιμούρ τρέχει πίσω του και ο νεαρός τον διώχνει.

Τιμούρ Bahar ΣΚΑΙ
Ο Τιμούρ ζητάει συγγνώμη και προσπαθεί να εξηγήσει στον γιο του την αλήθεια...

«Αφησέ με να σου εξηγήσω», φωνάζει ο Τιμούρ και ο Ουράς του απαντάει: «Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα! Παράτα με! Είδα τα πάντα και άκουσα τα πάντα», φωνάζει με κλάματα ο νεαρός, που δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του πατέρα του. Και συνεχίζει: «Ολη μου τη ζωή προσπάθησα να σε ευχαριστήσω, να σου μοιάσω, κι εσύ τι έκανες; Τι άντρας είσαι εσύ; Δεν σκέφτηκες ότι θα μας διαλύσεις; Πώς μπόρεσες να φερθείς έτσι στη μαμά; Δεν θα σε αφήσω να την πληγώσεις», του ξεκαθαρίζει και φεύγει. Ο Τιμούρ είναι σε απόγνωση, ενώ η Ρενγκίν του λέει: «Μάλλον ήρθε η ώρα να το μάθουν όλοι». Στο μεταξύ, η Μπαχάρ αρρωσταίνει ξανά και ο Ουράς αποφασίζει να μην της πει τίποτα, ενώ δηλώνει στον Τιμούρ:

«Ο μόνος λόγος που δεν θα πω τίποτα στη μαμά είναι για να μη στενοχωρηθεί! Η αρρώστια της επέστρεψε και είναι επικίνδυνα όλα για εκείνη». Από την άλλη, η Ρενγκίν εξηγεί στην κόρη της την ιστορία με τον Τιμούρ και τον λόγο που της έκρυψε την αλήθεια, αλλά παράλληλα πιέζει τον Τιμούρ να ασχοληθεί και με το δικό τους παιδί.

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια ζωή: Σοβαρό τροχαίο για την Ρενκγίν - Αγωνία για τη ζωή της

Bahar-Καινούργια αρχή: Η παγίδα της Παρλά

Η Παρλά ξεκαθαρίζει στη Ρενγκίν: «Δεν πρόκειται ποτέ να τον δω σαν μπαμπά μου. Σε παρακαλώ, άφησέ τον πια και προχώρα τη ζωή σου. Εσένα σκέφτομαι», υποστηρίζει και η μητέρα της τής ζητάει να σταματήσει. «Κουράστηκες πια; Θέλεις όλοι να το μάθουν, ε;», τη ρωτάει η Παρλά και εκείνη γνέφει καταφατικά. Αργότερα ο Τιμούρ προτείνει στη Ρενγκίν να βγουν για φαγητό μαζί με την Παρλά. Πράγματι έτσι γίνεται και η Παρλά δείχνει πολύ θυμωμένη μαζί του:

«Ξέρεις τι ζητούσα τόσα χρόνια; Να έχω μια οικογένεια, αλλά δεν το είχα ποτέ αυτό», του τονίζει. Εκείνος νιώθει ενοχές, σκύβει το κεφάλι και η Ρενγκίν του πιάνει το χέρι: «Ολα θα πάνε καλά, αγάπη μου» και ξαφνικά όλοι παγώνουν καθώς εκεί βρίσκεται η Ουμάι. Η κοπέλα σοκάρεται και φεύγει τρέχοντας. Η Ρενγκίν κοιτάζει με απογοήτευση την Παρλά, η οποία της λέει: «Για εσένα το έκανα, για να το μάθουν όλοι», επιβεβαιώνοντας πως η ίδια κάλεσε την Ουμάι εκεί. Ο Τιμούρ ενημερώνει τον Ουράς και εκείνος πάει να βρει την αδελφή του. Ο Τιμούρ φτάνει εκεί και η Ουμάι ουρλιάζει:

 Bahar-Καινούργια αρχή
Η Ουμάι ξεκαθαρίζει στον πατέρα της πως θα πει όλα στην Μπαχάρ

«Θα τα πω όλα στη μαμά, όσα άκουσα και όσα είδα! Δεν σε θέλω για μπαμπά μου, μη με πλησιάσεις ποτέ ξανά» και ο αδελφός της την παίρνει αγκαλιά. Στη συνέχεια της εξηγεί πως η μητέρα τους είναι ξανά άρρωστη και ότι πρέπει να της το κρατήσουν μυστικό για την ώρα. Ο Τιμούρ βλέπει την οικογένειά του να διαλύεται και παράλληλα δέχεται και τις πιέσεις της Ρενγκίν να αποκαλύψουν τη σχέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bahar - Καινούργια αρχή: Τιμούρ και Εβρέν πλακώνονται για την Μπαχάρ - «Δεν αισθάνεσαι ντροπή να πηγαίνεις με παντρεμένη γυναίκα και...»

Bahar - Καινούργια αρχή: Η Μπαχάρ παγιδεύεται στις φλόγες - Τιμούρ και Εβρέν θυσιάζονται για την σώσουν

Bahar - Καινούργια αρχή (31/7): «Έπρεπε να μας πεις ότι έχουμε παρέα» - Απρόσκλητος επισκέπτης στο σπίτι Μπαχάρ και Τιμούρ

Bahar - Καινούργια αρχή (30/7): «Αν μου συμβεί κάτι, ζητώ συγγνώμη» - Κινδυνεύει να πεθάνει η Ρενγκίν μετά από τροχαίο

Bahar - Καινούργια αρχή (29/7): «Είμαι έγκυος και πονάω», «Υπάρχει ένας όγκος» - Τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο

Bahar - Καινούργια αρχή (26/7): Το μυστικό του Τιμούρ κινδυνεύει να αποκαλυφθεί - Ο ρόλος του Δρ. Εβρέν

Bahar - Καινούργια αρχή (25/7): Βαρύς θρήνος για την Ρεγκίν - Πεθαίνει και πέφτει στην αγκαλιά του Τιμούρ

Bahar - Καινούργια αρχή (24/7): «Αγαπημένη μου κόρη...» - Δεύτερο "χτύπημα" για την Μπαχάρ

Bahar - Καινούργια αρχή (23/7): «Ξεδιάντροπε» - Ο Τιμούρ πλακώνει στο ξύλο τον αδερφό της ερωμένης του

Bahar-Καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ γελάει στην πλάτη της Μπαχάρ την πιο δύσκολη στιγμή της - Διασκεδάζει με την ερωμένη του