Η Νύφη 12/7: Απόψε στις 22:00 το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο – Η φωτιά στο αγρόκτημα ανατρέπει τις ζωές όλων

Πώς τελειώνει η μίνι σειρά στον Alpha

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Νύφη 12/7: Απόψε στις 22:00 το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο – Η φωτιά στο αγρόκτημα ανατρέπει τις ζωές όλων

Φινάλε απόψε για τη μίνι σειρά «Η Νύφη», που προβλήθηκε στον Alpha αυτή την εβδομάδα. Οι εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να αλλάξουν τις ζωές των ηρώων για πάντα. Ο Βιτόριο πεθαίνει. Ο Αντόνιο μετακομίζει στον Βορρά και προσφέρεται να βοηθήσει την Μαρία δίνοντας μεταξύ άλλων δουλειά στον Ίταλο, αλλά με απώτερα κίνητρα.

Η Νύφη

Οι νέες εξελίξεις στη σειρά του Alpha «Η Νύφη»

Στο αγρόκτημα, οι δουλειές δεν πηγαίνουν καλά αλλά χάριν και πάλι στην ευρηματικότητα της Μαρίας όλα παίρνουν τον δρόμο τους, μέχρι που ένα γεγονός ανατρέπει τα πάντα. Η φωτιά στο αγρόκτημα ανατρέπει τις ζωές όλων. Η Μαρία αρνείται να δεχτεί οποιαδήποτε βοήθεια, μέχρι που ενδίδει και εισάγεται στο νοσοκομείο.

Μετά από μια μακρά ανάρρωση, η γυναίκα αποκαλύπτει την αλήθεια γύρω από τον Παολίνο, η οποία αλήθεια θα φανερώσει τα αληθινά κίνητρα του Αντόνιο. Η Μαρία θα παλέψει για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πάρει πίσω τη ζωή της.

Δείτε παρακάτω το trailer:

Δείτε επίσης: Η Νύφη (11/7): Χτυπάει τον θείο του και προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή του – Έκρηξη οργής από τον Ίταλο

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, συντετριμμένος ο Ίταλο, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά η Μαρία κατάφερε να τον αποτρέψει κι έτσι ήρθαν πιο κοντά… Το πτώμα που βρέθηκε ήταν της Τζόρτζια, της εξαφανισμένης συζύγου του Ίταλο.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας, ο Ίταλο ανακάλυψε ότι ο Βιτόριο κάποτε εξαπάτησε την οικογένεια της γυναίκας του και σε μια έκρηξη οργής εναντίον του θείου του, τον χτύπησε και έφυγε από το αγρόκτημα.

Όταν ο Ίταλο επέστρεψε ένα βαθύ συναίσθημα άνθισε ανάμεσα σε αυτόν και την Μαρία, αλλά τρομερά νέα ανάγκασαν την Μαρία να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι, στην Καλαβρία.