Μαριάννα Κιμούλη - Αποχαιρετάει τις Ψυχοκόρες και τον ρόλο της Μαρίκας: «Στα επόμενα…»

«Αυτός ο αποχαιρετισμός γίνεται πιο εύκολος μιας και ξέρω...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαριάννα Κιμούλη - Αποχαιρετάει τις Ψυχοκόρες και τον ρόλο της Μαρίκας: «Στα επόμενα…»

Κορυφώνεται απόψε (11/7) το δράμα στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, που αγαπήθηκε από το κοινό. Η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας Πολύζου, η Μαρίκα ή κατά κόσμον Μαριάννα Κιμούλη, θέλησε να αποχαιρετήσει αυτό τον ρόλο, καθώς και τους ανθρώπους που συνάντησε.

Όπως τόνισε η νεαρή ηθοποιός, που κέρδισε τις εντυπώσεις, μπορεί να μην της αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, ωστόσο νιώθει καλύτερα από τη στιγμή που με τους συγκεκριμένους συνεργάτες θα είναι φίλοι πλέον και θα παραμείνουν με κάποιο τρόπο στη ζωή της.

Δείτε επίσης: Μαριάννα Κιμούλη: Η «Μαρίκα» από τις «Ψυχοκόρες», τα χρόνια στο Λονδίνο και οι γονείς της, Γιώργος Κιμούλης & Μαρία Δαμανάκη

Η Μαριάννα Κιμούλη αποχαιρετά τις Ψυχοκόρες

«Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί… Αυτός όμως γίνεται πιο εύκολος μιας και ξέρω ότι πολλούς από τους ανθρώπους που γνώρισα σε αυτή τη δουλειά θα τους έχω πλέον στην ζωή μου ως φίλους. Είναι πολύτιμο να έχεις την τύχη να είσαι μέρος μίας δουλειάς που εκτιμάς, αλλά ακόμη πιο πολύτιμο να γνωρίζεις τόσους πολλούς ωραίους ανθρώπους.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη, την Φρόσω Ράλλη και την Κατερίνα Αθανασίου, που πίστεψαν σε μένα με τρόπο που κανείς άλλος δεν είχε πιστέψει ως τώρα. Την Ειρήνη Σουγανίδου που χωρίς αυτήν τίποτα δεν θα μπορούσε να έχει γίνει πραγματικότητα. Την Πένυ Φυλακτάκη και το Βαγγέλη Νάση για την ιστορία που δημιούργησαν και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν να την μοιραστούμε. Την Σοφία Δημοπούλου που κατάλαβε, ίσως περισσότερο κι από μένα, τα κοινά που έχω με την Μαρίκα.

Μενού, Μαργαρίτα, Άννα, Γιώργο, Δήμητρα, Πυγμαλίων, Νεκταρία, Ερμίνα, Αλέξανδρε, Τόνια, Αλεξάνδρα είμαι πραγματικά τυχερή που σας γνώρισα. Πάνω απ' όλους και όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω ένα ολόκληρο συνεργείο που χωρίς αυτούς τίποτα, μα ΤΙΠΟΤΑ, απ' όλα αυτά δεν θα γινόταν πράξη. Στα επόμενα…», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαριάννα Κιμούλη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της Μαριάννας Κιμούλη:

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Επεισόδιο 60 - Πέμπτη 11/7

Η μοίρα τις χώρισε, όμως το αίμα θα τις ενώνει για πάντα ακόμα και μετά τον θάνατο της Φρόσως. Η Μαρίκα παντρεύεται τον Σώτο και μαζί κάνουν μια νέα αρχή στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρυοπηγή, η Δεσποινιώ μένει στο πλευρό της Αρχοντούλας και δουλεύουν μαζί, εκπαιδεύοντας νέα κορίτσια που θέλουν να δουλέψουν ως ψυχοκόρες, ενώ η Βασιλική φεύγει για σπουδές στη Νομική Σχολή της Ιταλίας. Ο Παύλος Στρατής είναι αυτός που πληρώνει τις σπουδές της και της δίνει το εισιτήριο για μια καλύτερη και ποιοτική ζωή.