Ψυχοκόρες – Η Μαρίνα Ασλάνογλου αποχαιρετά τον ρόλο της: «Αντίο Νάτσαινα...»

Απόψε το μεγάλο φινάλε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες – Η Μαρίνα Ασλάνογλου αποχαιρετά τον ρόλο της: «Αντίο Νάτσαινα...»

Τελευταίο επεισόδιο για τις «Ψυχοκόρες» απόψε στις 21:00. Η Μαρίκα, η Βασιλική, η Φρόσω και η Δεσποινιώ, όπως και όλοι οι ήρωες της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, θα κλείσουν τις πληγές τους, θα βρουν τη λύτρωσή τους και θα κερδίσουν το «για πάντα», με όποιο κόστος.

Μία εξ αυτών, που συγκλόνισε με τον ρόλο της, ήταν η Μαρίνα Ασλάνογλου ή αλλιώς «Ευανθία Νάτση». Με μια μακροσκελή της ανάρτηση, η ηθοποιός αποχαιρέτησε τη «Νάτσαινα» που υποδύθηκε, ευχαριστώντας παράλληλα συναδέλφους συμπρωταγωνιστές, μέλη της παραγωγής και του συνεργείου.

Δείτε επίσης: Η Γιούλικα Σκαφιδά αποχαιρετά τις «Ψυχοκόρες» και αποκαλύπτει: «Μετά τον πρώτο μήνα γυρισμάτων ξεκίνησε η εγκυμοσύνη μου»

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Μαρίνας Ασλάνογλου στις Ψυχοκόρες

«Και έφτασε η στιγμή που το ταξίδι αυτό σήμερα τελειώνει… Τα συναισθήματα ανάμεικτα και η συγκίνηση μεγάλη! Θυμάμαι την μέρα που πήγα στο ready 2 cast για το δοκιμαστικό όπου μου μίλησαν για τις Ψυχοκόρες, την Άννα Λουιζίδη, την Μαργαρίτα Αλεξιάδη, την Μαριάννα Κιμούλη, την Ασημένια Βουλιώτη και για την Ευανθία Νάτση

Μια γυναίκα από την επαρχία, από το Καμαρωτό της Τρίπολης. Μια γυναίκα δυναμική αλλά και υποταγμένη και το πιο βασικό μια γυναίκα τελείως διαφορετική από μένα... Διαβάζοντας τα σενάρια και τον υπέροχο ρόλο που έγραψε η Πέννυ Φυλακτάκη ένιωσα τυχερή και ευλογημένη!

Γνωρίζοντας και τους ηθοποιούς, το Νατσέικο όπως λέμε μεταξύ μας, ένιωσα ασφάλεια και χαρά γιατί δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια σχέση ζωής και όχι περιστασιακή! Και το απέδειξαν γιατί όταν περνούσα μια δύσκολη περίοδο στην ζωή μου στην διάρκεια των γυρισμάτων, ήταν όλοι εκεί δίπλα μου! Πάντα!

Με τους άλλους ηθοποιούς δεν βρεθήκαμε στα γυρίσματα, βρεθήκαμε όμως σε άλλες εκδηλώσεις πάντα με αγάπη και χαρά! Σας ευχαριστώ όλους! Σήμερα λοιπόν είναι το τελευταίο επεισόδιο… Αντίο Ευανθία Νάτση, Αντίο Νάτσαινα» έγραψε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Ασλάνογλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε στις «Ψυχοκόρες».