Σασμός: Ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, στέλνει το δικό του μήνυμα μετά το τέλος της σειράς

Ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

O «Σασμός» συμπλήρωσε τρία χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, ωστόσο ήρθε η ώρα για το φινάλε. Λίγες ώρες μετά την οριστική «αυλαία» της επιτυχημένης σειράς του Alpha το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου, ηθοποιοί και συντελεστές ξεκίνησαν να λένε το δικό τους «αντίο» στους αγαπημένους τους χαρακτήρες, μεταξύ αυτών φυσικά και ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, στο οποίο βασίστηκε το σενάριο, Σπύρος Πετρουλάκης.

Με μία εικόνα από το εξώφυλλο του μυθιστορήματός του, που βασίστηκε σε πραγματικά γεγονότα, και ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Σπύρος Πετρουλάκης αποχαιρέτησε το πιο επιτυχημένο έργο του (μέχρι σήμερα), ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε ξανά κάποιο άλλο βιβλίο του να μεταφέρεται στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης: «Έφτασα ένα στάδιο πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω» - Σοκάρει μέλος του Σασμού για την τεράστια οικονομική καταστροφή που υπέστη

Το μήνυμα του Σπύρου Πετρουλάκη μετά το τέλος του Σασμού

«Τα λόγια φτωχά μα η συγκίνηση και η ευγνωμοσύνη για όσα ζήσαμε μεγάλη. Ευχαριστώ όλους όσους έβαλαν έστω κι ένα μικρό λιθαράκι γι αυτό το μεγαλείο που βιώσαμε. Ο Σασμός θα μείνει για πάντα στις καρδιές και στις βιβλιοθήκες μας. Πάμε γι' αλλά, κοπέλια!» έγραψε ο Σπύρος Πετρουλάκης. Σημειώνεται, δε, πως ο συγγραφέας έχει δηλώσει ότι άλλα δύο βιβλία του θα γίνουν σενάριο και θα παρουσιαστούν από την ερχόμενη σεζόν.

Στο έργο του Σπύρου Πετρουλάκη βασίστηκε επίσης το σενάριο της της σειράς «Το Ναυάγιο». Ο συγγραφέας είχε αποχαιρετήσει εξίσου συγκινημένος τη σειρά του Mega, γράφοντας: «Αντίο Ναυάγιο μου, Ναυάγιο μας...
Ωστόσο το ταξίδι δεν τελειώνει... Όταν ένας κύκλος κλείνει ανοίγει κάποιος άλλος. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συντελεστές για τη μαγεία».