ALPHA: Η νέα σειρά που έρχεται στις 15/7 - Ο Γολγοθάς 4 παιδιών που μένουν ξαφνικά ορφανά!

Και το όνομα αυτής «Kardeslerim»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ALPHA: Η νέα σειρά που έρχεται στις 15/7 - Ο Γολγοθάς 4 παιδιών που μένουν ξαφνικά ορφανά!

Καντίρ, Ομέρ, Ασιγιέ και Εμέλ... Τέσσερα αδέλφια που ζουν μια ευτυχισμένη και γαλήνια ζωή με τη μητέρα τους Χατιτσέ και τον πατέρα τους Βελί. Πολλές οι οικονομικές δυσκολίες αλλά τους περισσεύει η αγάπη... Μέχρι εκείνη τη μαύρη μέρα που θα βρεθούν αντιμέτωποι με το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής και ξαφνικά θα πρέπει να παλέψουν για την επιβίωσή τους.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Tv24, όλα αρχίζουν όταν η Χατιτσέ πηγαίνει να καθαρίσει το εξοχικό του Ακίφ Ατακιούλ. Εκεί η γυναίκα, χωρίς να το θέλει, βλέπει στο κρεβάτι τον Ακίφ με τη γυναίκα του συνεταίρου του, τη Σουζάν. Η Σουζάν μόλις τη βλέπει τα χάνει και της ζητάει να μη μιλήσει: «Αν αναφέρεις πουθενά αυτό που είδες και το μάθει ο άντρας μου, χάθηκα», την παρακαλεί και η Χατιστέ της απαντάει: «Σε παρακαλώ, άσε με να φύγω, δεν είδα τίποτα. Σου το ορκίζομαι στα παιδιά μου, δεν θα το πω σε κανέναν».

Η Χατιτσέ φεύγει και στον δρόμο προς το λεωφορείο τηλεφωνεί στον άντρα της τον Βελί: «Φοβάμαι μήπως με απολύσουν. Είδα τον κύριο Ακίφ στο κρεβάτι με την κυρία Σουζάν. Εφυγα και γυρίζω σπίτι», τον ενημερώνει. Ωστόσο, ο Ακίφ με τον οδηγό του τη βρίσκουν στη στάση του λεωφορείου και προθυμοποιούνται να την πάνε σπίτι. Στον δρόμο ο Ακίφ της κάνει την πρόταση: «Ελα από το γραφείου μου να σου δώσω 400.000 λίρες και να διακόψουμε κάθε εργασιακή σχέση». Ομως εκείνη την ώρα περνάει ένα φορτηγό και χτυπάει το αυτοκίνητο του Ακίφ. Ο οδηγός του πεθαίνει και η Χατιτσέ τραυματίζεται βαριά, ενώ ο Ακίφ δεν παθαίνει τίποτα και εγκαταλείπει το αυτοκίνητο πριν έρθει η αστυνομία.

Δείτε επίσης: Το βαρύ πυροβολικό του ALPHA: Η νέα σειρά με τον απαγορευμένο έρωτα που θα φέρει νούμερα Σασμού στο κανάλι!

Kardeslerim: Η Χατοτσέ και ο Βελί νεκροί

Kardeslerim
Η παράνομη σχέση του Ακίφ με την Σουζάν γίνεται η αφορμή για να πεθάνει η Χατιτσέ

Η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου χαροπαλεύει, ενώ καλούν όλη την οικογένειά της στο νοσοκομείο. Η αγωνία του άντρα της και τον παιδιών της είναι μεγάλη, ενώ η μικρή κόρη της οικογένειας, η Εμέλ, είναι άρρωστη. Την άλλη μέρα και ενώ η Χατιστέ είναι στην εντατική, ο Βελί αφήνει τον μεγάλο του γιο τον Καντίρ στο νοσοκομείο και πηγαίνει στην οικοδομή όπου δουλεύει για λογαριασμό του Ακίφ. Οταν φτάνει ο Ακίφ στην οικοδομή, ο Βελί τού επιτίθεται:

«Είπε ότι θα πάρει το λεωφορείο. Πώς μπήκε στο αυτοκίνητό σου;», τον ρωτάει και ο Ακίφ κυνικά του απαντάει: «Ρώτα τη γυναίκα σου αν το είχε κανονίσει με τον οδηγό μου». Ο Βελί γίνεται έξαλλος: «Η γυναίκα μου σε είδε με τη Σουζάν, δεν λέει ψέματα», του απαντάει και πιάνονται στα χέρια. Ο Ακίφ βγάζει όπλο και ο Βελί του επιτίθεται, ενώ ο Ακίφ τον σπρώχνει και τον πετάει από πολύ ψηλά. Ο Βελί είναι νεκρός, μόνο που όλη τη σκηνή κάποιος την έχει καταγράψει…

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο, η Χατιτσέ δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει μπροστά στα μάτια των παιδιών της που κλαίνε και φωνάζουν: «Μαμά, μη μας αφήνεις». Κι ενώ τα παιδιά και ο θείος τους ο Ορχάν θρηνούν στο νοσοκομείο, τηλεφωνούν στο Ορχάν από την οικοδομή και τον ενημερώνουν: «Ο αδελφός σου σκοτώθηκε». Ο θρήνος είναι διπλός και τώρα τέσσερα παιδιά είναι ορφανά από πατέρα και μάνα. Στην κηδεία καταρρέουν και αμέσως μετά αρχίζουν τα μεγάλα βάσανά τους.

Kardeslerim
Η Χατιτσέ πεθαίνει στο νοσοκομείο

Αρχίζουν τα βάσανα για τα ορφανά

Αμέσως μετά την κηδεία, η θεία των παιδιών η Σενγκιούλ συζητάει με μια άλλη θεία τους που ζει στη Γερμανία για την τύχη των ορφανών: «Σε μια μέρα έμειναν ορφανά τα φτωχά. Εμείς δεν μπορούμε να τα ζήσουμε, να πάρεις κι εσύ κάποια στη Γερμανία, να ζήσουν σαν άνθρωποι», της προτείνει, αλλά εκείνη δεν θέλει: «Αν είναι να πάρω μόνο τη μικρή», της απαντάει. Ολα αυτά τα ακούει ο Καντίρ: «Δεν δίνω τ’ αδέλφια μου σε κανέναν. Δεν θα σας επιβαρύνουμε, μην ανησυχείτε», τους λέει.

Ομως αμέσως δέχεται ένα ακόμα χτύπημα. Ο σπιτονοικοκύρης έρχεται και ζητάει τα ενοίκια που του χρωστάνε και τελικά τους πετάει έξω από το σπίτι. Μόνο με τα λίγα ρούχα, τα τέσσερα αδέλφια δεν έχουν πού να πάνε. Τότε ο Ορχάν, ο αδελφός του πατέρα τους, τα παίρνει στο σπίτι, αλλά η γυναίκα του η Σενγκιούλ γίνεται έξαλλη: «Ας μείνουν λίγες μέρες και μετά να φύγουν», λέει και τσακώνεται άσχημα με τον άντρα της. Ο Καντίρ παίρνει τα αδέλφια του και βγαίνουν από το σπίτι: «Μπορούμε να μείνουμε στον αχυρώνα; Δεν έχουμε πού αλλού να πάμε. Σε παρακαλώ».

Η Σενγκιούλ με πολλή χαρά τους δίνει τον αχυρώνα και μερικές κουβέρτες για να κοιμηθούν στο πάτωμα και μέσα στο κρύο. Αμέσως μετά ο Καντίρ βγαίνει για να ψάξει δουλειά. Μετά από πολλές απογοητεύσεις, βρίσκει δουλειά σε ένα εστιατόριο, να καθαρίζει και να πλένει πιάτα για 50 λίρες την ημέρα.

H Σενγκιούλ ζητάει χρήματα από τον Ακίφ

Η Σενγκιούλ, σκεπτόμενη πονηρά, παίρνει τα κορίτσια και πηγαίνει στο σπίτι του Ακίφ: «Αυτά είναι τα παιδιά που έμειναν ορφανά. Οι γονείς του δούλευαν για εσάς. Είναι φτωχά κι έμειναν στον δρόμο, ενώ αυτό το μικρό συνέχεια βήχει και δεν μπορούμε να το πάμε στον γιατρό γιατί δεν έχουμε λεφτά», τον πληροφορεί κι εκείνος της δίνει περίπου 4.000 λίρες.

Στο μεταξύ, η κόρη του Ακίφ, η Μελόσα, που είναι ερωτευμένη με τον Ομέρ, βλέπει τυχαία τον Καντίρ και τον ρωτάει πού μένουν για να πάει να τους δει, ενώ η Ασιγιέ τα βάζει με τη θεία της που ζήτησε λεφτά από τον Ακίφ: «Μας έκανε να ζητιανεύουμε. Ντρέπομαι», μονολογεί και δίνει τα χρήματα στον Ομέρ: «Πάρτα, δεν τα θέλω. Θα θυμώσει και ο Καντίρ», συνεχίζει. Την ίδια ώρα ο Οτζάν, ο ξάδελφος του Ομέρ, νοικιάζει ένα αυτοκίνητο και παίρνει βόλτα τον Ομέρ. Ομως μπλέκει με τα πλουσιόπαιδα παιδιά του Ακίφ και τους φίλους τους, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια έξω από την αποθήκη που μένουν τα αδέλφια. Τότε αρχίζουν να τους κοροϊδεύουν:

Δείτε επίσης: Ο Τιμωρός - ALPHA: Το πρώτο teaser καθηλώνει με το βλέμμα του Δημήτρη Λάλου και σύμβολο τον άγριο λύκο

«Σε αχυρώνα μένετε;», τους εμπαίζουν και η Ασιγιέ χαστουκίζει τον γιο του Ακίφ, τον Ντορούκ. Παράλληλα, η Εμέλ ψήνεται στον πυρετό και ο Καντίρ με τα ελάχιστα χρήματα που έχει, αγοράζει λίγα πράγματα και μια θερμάστρα, ενώ αποφασίζει να επιστρέψει τα χρήματα στον Ακίφ: «Γιατί εξευτελίζεις τα παιδιά; Μην παρεμβαίνεις στη ζωή μας. Εγώ θα φροντίσω τα αδέλφια μου κι αν θέλεις να φύγουμε από τον αχυρώνα, να φύγουμε», αντιμετωπίζει τη θεία του.

Απειλητικά μηνύματα στον Ακίφ

Kardeslerim
Ο Ακίφ μαλώνει με τον Βελί και τον πετάει από την οικοδομή

Οι δύο εργάτες, που είχαν καταγράψει τη σκηνή που ο Ακίφ σπρώχνει τον Βελί, του στέλνουν απειλητικά μηνύματα και το βίντεο της δολοφονίας. Ο Ακίφ τρελαίνεται και βάζει να ψάξουν ποιοι δούλευαν εκείνη την ημέρα. Λίγο μετά τους καλεί όλους και τους απειλεί: «Αν θέλει κανείς να πει κάτι, να το πει εδώ σαν άντρας» . Παράλληλα, ο Καντίρ χάνει τη δουλειά του γιατί έπρεπε να πάει την αδελφή του στο νοσοκομείο και είναι απελπισμένος, ενώ πηγαίνει και δίνει τα λεφτά πίσω στον Ακίφ: «Δεν θέλω τα λεφτά σου, δεν θέλω να κοιμάσαι τη νύχτα, δεν θέλω τίποτα από εσένα», του φωνάζει.

Η Νεμπαχάτ υποπτεύεται ότι ο Ακίφ την απατά

Η κατάσταση γίνεται δραματική για τα αδέλφια, όταν μια μπόρα καταστρέφει σχεδόν τον αχυρώνα και ο Καντίρ αποφασίζει να δώσει την άρρωστη Εμέλ σε ορφανοτροφείο. Φτάνει μέχρι εκεί, την αφήνει, αλλά τα σπαρακτικά κλάματα της μικρής τού ραγίζουν την καρδιά και την παίρνει πίσω: «Συγχώρεσέ με, δεν θα σε αφήσω ποτέ, μωρό μου», λέει και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να δεχτεί τη δουλειά του Ακίφ, ο οποίος του κάνει μια καλή πρόταση: «Θα αναλάβω να σπουδάσω τα αδέλφια σου στο κολέγιό μου κι εσύ μπορείς να δουλέψεις στην καφετέρια εκεί. Πάρε και μια προκαταβολή. Είσαι υπερήφανο παιδί. Δούλεψε σκληρά και θα πετύχεις», είναι τα λόγια του. Στο μεταξύ. η Νεμπαχάτ αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο Ακίφ την απατά, ενώ στο πάρτι γενεθλίων της Μελόσα θα σκάσει μια βόμβα…