Bahar-Καινούργια ζωή: Σοβαρό τροχαίο για την Ρενκγίν - Αγωνία για τη ζωή της

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα σε χρειάζομαι, σε παρακαλώ γίνε καλά!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar-Καινούργια ζωή: Σοβαρό τροχαίο για την Ρενκγίν - Αγωνία για τη ζωή της

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς Bahar-Καινούργια ζωή, του ΣΚΑΙ! Στην προσπάθειά της να μη μάθει η Παρλά την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας της, η Ρενγκίν τρέχει να προλάβει τις καταστάσεις, αλλά ένα τροχαίο ατύχημα θα τη στείλει στο χειρουργείο και στην εντατική.

Ο Σελίμ δεν δείχνει να σταματάει πουθενά και συνεχίζει να απειλεί τόσο τη Ρενγκίν όσο και τον Τιμούρ. Ο τελευταίος μάλιστα ενημερώνει την ερωμένη του πως ο αδελφός της κάτι μεγάλο ετοιμάζει. Πράγματι εκείνος τηλεφωνεί στην Παρλά και της ζητάει να συναντηθούν καθώς έχει κάτι πολύ σημαντικό να της πει, ενώ στη συνέχεια ενημερώνει τη Ρενγκίν: «Θα πω στην κόρη σου την αλήθεια για τον πατέρα της. Τώρα πάω να τη βρω, έχουμε κανονίσει να συναντηθούμε».

Bahar-Καινούργια ζωή: Το σοκαριστικό τροχαίο

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: Σούπερ αποκλειστικό - Η Παρλά είναι κόρη του Τιμούρ!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου στο περιοδικό Tv24, η Ρενγκίν τηλεφωνεί στην Παρλά και της ζητάει να μη συναντήσει τον θείο της, ενώ η ίδια ξεκινάει να πάει εκεί να εμποδίσει να γίνει το κακό. Ομως στη διαδρομή, εξαιτίας της βροχής αλλά και της ταχύτητας που ανέπτυξε η γυναίκα, χάνει τον έλεγχο και τρακάρει πολύ άσχημα. Στο μεταξύ, ο Σελίμ αποκαλύπτει στην Παρλά πως ο Τιμούρ είναι ο πατέρας της, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Ωστόσο θέλει να μιλήσει με τη μητέρα της για να της δώσει εξηγήσεις. Το ασθενοφόρο μεταφέρει τη Ρενγκίν στο νοσοκομείο και όλοι οι γιατροί πέφτουν πάνω της για να την κάνουν καλά. Η Μπαχάρ βλέπει το ενδιαφέρον του Τιμούρ για τη γιατρό και αρχίζει να έχει διάφορες υποψίες, μιας και ήδη έχει μάθει πως η Παρλά είναι κόρη της.

Bahar-Καινούργια ζωή

Η νεαρή κοπέλα έχοντας μάθει για το τροχαίο της μητέρας της τρέχει στο νοσοκομείο με κλάματα και βλέπει τη μαμά της σε άσχημη κατάσταση. «Εμένα να πιστέψεις, κανέναν άλλον», λέει στο παιδί της λίγο πριν μπει στο χειρουργείο, ενώ στη συνέχεια λέει στην Μπαχάρ: «Αν πάθω κάτι σου ζητώ συγγνώμη για ό,τι σου έκανα», αφήνοντας την Μπαχάρ με απορίες. Στο χειρουργείο η αγωνία του Τιμούρ για τη Ρενγκίν τραβάει το ενδιαφέρον τόσο των γιατρών όσο και της Μπαχάρ, που δεν μπορεί να σταματήσει να έχει δεύτερες σκέψεις.

Bahar-Καινούργια ζωή ΣΚΑΙ

Μετά από πολλές ώρες, το χειρουργείο ολοκληρώνεται, ενώ ο Τιμούρ ενημερώνει την Παρλά πως η μητέρα της θα γίνει καλά, αλλά χρειάζεται να μπει στην εντατική. Εκεί ο Τιμούρ της κάνει ερωτική εξομολόγηση:

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, σε χρειάζομαι. Σε παρακαλώ, γίνε καλά. Στο υπόσχομαι πως δεν θα σε αφήσω ποτέ ξανά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bahar-Καινούργια αρχή: Ξεψυχά και η Ρενγκίν σπαράζει - Τι θα δούμε στα επεισόδια της νέας εβδομάδας (22-26/7)

Bahar-Καινούργια αρχή: Βάζει φωτιά στο νυφικό της! Η Μπαχάρ εγκαταλείπει τον Τιμούρ - «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία, με απατάς μαζί της;»

Bahar-Καινούργια αρχή 17/7: Τα πάνω κάτω - Στο αποψινό επεισόδιο χωρίζουν οι...

Bahar-Καινούργια αρχή 16/7: Το βραχιόλι που ανάβει φωτιές

Ντεμέτ Εβγκάρ: «Θα έδινα το συκώτι μου χωρίς να το σκεφτώ» - Η Τουρκάλα πρωταγωνίστρια του Bahar-Καινούργια ζωή "σπάει" την σιωπή της για πρώτη φορά

Bahar-Καινούργια αρχή 15/7: Η ανακάλυψη του Τιμούρ φέρνει τα πάνω κάτω!

Τηλεθέαση 10/7: Το τέλος του Αρναούτογλου, το συγκλονιστικό EURO και το αδιανόητο σοκ με τις επαναλήψεις σειρών

ALPHA: Η νέα σειρά που έρχεται στις 15/7 - Ο Γολγοθάς 4 παιδιών που μένουν ξαφνικά ορφανά!

Bahar - Καινούργια αρχή: «Μην ξαναπλησιάσεις τη μάνα μου!» - Η Πάρλα καυγαδίζει με τον Τιμούρ!

Bahar - Καινούργια αρχή: Σούπερ αποκλειστικό - Η Ρεγκίν οδηγεί την Μπαχάρ στην παραίτηση!