Ευγενία Σαμαρά: Χαμόγελα ευτυχίας για την ηθοποιό - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα λίγο μετά το τέλος του Σασμού

Συγχαρητήρια από εμάς!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα να κάνει το κοινό να γελάει, ετοιμάζει την πρώτη του τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια την Ευγενία Σαμαρά που έκλεψε τις εντυπώσεις στον Σασμό, τρία χρόνια τώρα! Κυρίες και κύριοι, τα βράδια του χειμώνα μας φέτος θα είναι αλλιώς.

Μετά από πολλές ώρες stand up comedy σε σκηνές και θέατρα της χώρας και ακόμα περισσότερες παρουσιάσεις σε πετυχημένα πρότζεκτ της ελληνικής τηλεόρασης, ο Λάμπρος Φισφής αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να γράψει (ακόμα) μια τηλεοπτική σειρά για το κοινό που τόσο τον έχει αγαπήσει και τον ακολουθεί πιστά. Λάτρης και ο ίδιος άλλωστε της κωμωδίας και της καλής μυθοπλασίας, έχει παραδεχτεί πολλές φορές πως αγαπάει τα σίριαλ και έτσι δεν ήταν μακριά η ιδέα της δημιουργίας μιας σειράς για όλη την οικογένεια, αφού αυτό είχε κάνει και το μακρινό 2010.

Δείτε επίσης: Το βαρύ πυροβολικό του ALPHA: Η νέα σειρά με τον απαγορευμένο έρωτα που θα φέρει νούμερα Σασμού στο κανάλι!

Η εβδομαδιαία σειρά «Η γενιά των 592» που είχε δημιουργήσει, με τους Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ανδρή Θεοδότου, Κωνσταντίνο Γαβαλά και Δημήτρη Μακαλιά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, προβλήθηκε για μία σεζόν (18 επεισόδια) και κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού με το στοχευμένο και γεμάτο ατάκες κείμενο. Ομως τα χρόνια πέρασαν, οι ιδέες μέσα του ωρίμασαν και ο δημιουργός είναι έτοιμος να επανέλθει δυναμικά στη μικρή οθόνη.

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα με την Ευγενία Σαμαρά

Λάμπρος Φισφής νέα σειρά ALPHA

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, η σειρά θα θυμίζει έντονα την επιτυχία του ALPHA «Το σόι σου» και θα αφορά σε σπαρταριστές οικογενειακές ιστορίες καθημερινής τρέλας. Κάθε επεισόδιο θα έχει διαφορετικό θέμα, η σειρά όμως θα έχει μια κεντρική δομή. Δηλαδή οικογένειες άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους που προσπαθούν με χιούμορ και κέφι να επιβιώσουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας με τα παιδιά. Ιστορίες συγκινητικές, αγαπησιάρικες και γεμάτες χιούμορ θα γεμίσουν τουλάχιστον δύο βράδια κάθε εβδομάδας, τον επερχόμενο χειμώνα. Σε ό,τι αφορά το καστ, η ομάδα παραγωγής έχει ξεκινήσει τις επαφές από νωρίς για να το στελεχώσει εδώ και δύο μήνες, όμως αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί.

Πολλά και κορυφαία ονόματα του χώρου έχουν κάνει συζητήσεις, σύμφωνα όμως με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η μόνη που έχει υπογράψει για έναν από τους πρώτους ρόλους είναι η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός, μετά από τρία χρόνια στην Ανω Ποριά του «Σασμού» και τον ρόλο της δικηγόρου Στέλλας Καμαριωτάκη, δηλώνει έτοιμη να αλλάξει ύφος και να υποδυθεί μια γυναίκα της διπλανής πόρτας, της οποίας η καθημερινότητα θα περιστοιχίζεται από παιδιά. Ρόλο έκπληξη όμως θα έχει και ο δημιουργός. Ετσι, ο Λάμπρος Φισφής θα βρεθεί μπροστά και πίσω από τις κάμερες δίνοντας τον μοναδικό του ρυθμό. Το καστ αναμένεται να είναι πολυπληθές και όπως τονίζουν άνθρωποι της παραγωγής, τα πρώτα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα.