Ψυχοκόρες – Το σπαραχτικό αντίο Παύλου & Βασιλικής: «Δεν μπορώ να ζω έτσι, πρέπει να με ξεχάσεις»

Δείτε βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες –  Το σπαραχτικό αντίο Παύλου & Βασιλικής: «Δεν μπορώ να ζω έτσι, πρέπει να με ξεχάσεις»

Απόψε, Τρίτη 9 Ιουλίου και την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21:00 γράφεται η τελευταία πράξη των «Ψυχοκορών».

Στα τελευταία επεισόδια της δραματικής υπερπαραγωγής εποχής που μίλησε στις καρδιές των τηλεθεατών, τα τέσσερα κορίτσια, αλλά και όλοι οι ήρωες της σειράς θα συνεχίσουν να βαδίζουν σε επικίνδυνα μονοπάτια, να παλεύουν για τη ζωή τους και να ψάχνουν, με κάθε τίμημα, να βρουν τη λύτρωσή τους.

Ο Παύλος προτείνει στη Βασιλική να φύγουν, και της λέει: «Σταμάτα να κυνηγάς το παρελθόν», ωστόσο εκείνη έχει άλλα σχέδια. «Δεν κυνηγάω το παρελθόν, αυτό με κυνηγάει. Γι' αυτό βγήκα απ' το στρατόπεδο. Αυτή η γυναίκα έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό της. Πρέπει να τη βρω και θα τη βρω», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες 9/7: Πυροβολισμοί και δυο γυναίκες κάτω στο χώμα - Συγκλονιστικό το αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Ψυχοκόρες Παύλος

Η έκκληση του Παύλου στις Ψυχοκόρες: «Τι να κάνω»

«Βρισκόμαστε σε μία διαφορετική στιγμή. Ό,τι κι αν έχει γίνει ζω την ίδια πραγματικότητα, κοιμάμαι στο ίδιο σπίτι, τρώω το ίδιο φαγητό και σκέφτομαι μόνο ένα πράγμα -εσένα δηλαδή. Για εσένα είναι διαφορετικά. Όλο αυτό το καιρό προσπαθείς να επιβιώσεις», της απαντάει ο Παύλος, με την Βασιλική να είναι ανένδοτη.

«Στο στρατόπεδο είσαι ο πραγματικός σου εαυτός, δεν ξέρεις αν θα ξημερώσεις, οπότε δεν προλαβαίνεις να είσαι κάποιος άλλος. Είδα πολύ τρομαγμένους ανθρώπους, πολύ σκληρούς, ευγενικές ψυχές και ανθρώπους που έδειχναν σκληροί για να μην λιώσουν από το κλάμα. Αλλά στο ορκίζομαι ότι ποτέ δεν είδα μία γυναίκα τόσο κυρία, όσο η κυρία Μάγια. Της χρωστάω το όνειρο, που θα σκέφτομαι συνέχεια τι θα μπορούσα να έχω γίνει και θα τη βλέπω μπροστά μου. Αν είμαι μαζί σου θα το σκέφτομαι συνέχεια και δεν μπορώ να ζω έτσι», λέει χαρακτηριστικά.

Ψυχοκόρες Μάγια

«Ξέρω μία γυναίκα που κοιμήθηκε και τη σκότωσαν στον ύπνο της, αλλά δεν τη βάραινε τίποτα, έφυγε σαν πουλάκι. Θέλω κι εγώ να έχω το ίδιο», καταλήγει εμφανώς αμετάπειστη, με τον Παύλο να ρωτάω απελπισμένος: «Θέλω να σε βοηθήσω, τι να κάνω;». Εκεί η Βασιλική του λέει κοφτά: «Να με ξεχάσεις. Πρέπει να με ξεχάσεις». Έξω από την πόρτα, ωστόσο, η Μάγια άκουσε τη στιχομυθία τους...

Δείτε το βίντεο: